Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunku
Canım haftan 37-38 olsa haklisin derdim
Ama bence kendi kendine çözümler arama
Hissettiğinde gitmelisin.

Nornal doğumda oluormuş genelde. Yani öyle duymuştum. Nornal mıydı ilki senin?
Kiz 2 gundur soyluyorum ya normal dogurdum kizi bunuda normal doguravam vuruncam epidirali diye

Ondan sonra oldu evet zaten zemini varmis dogumda dahada tetikledi artti kiz 1 uasina gelene kadar 9 dogurdum sanki ne oturabildim ne pskolojik olarak enerjik olabildim butun yasam enerjimi sömürmüştü naleet

Dün ne yedin diye sor bakalım bana hatırlıyor muyum?

Ben olsaydım 2.doğumu bu sekilde tercih etmezdim o zaman.

Hem hemoroid hem de fissür var. Nasil atlattın bize de söyle kız ben de dogum sonrasında bela seylerin artmis olarak beni bekleyecegini dsunuyorum
Aynen dedikelrin vardi çatlak oluşmuştu ,hap,fitil ,ve kremler asla iyi gelmedi bana sadece anlik rahatlatma kalici degilelrdi asla
Dur konuyu buraya kopyaliym

Dün ne yedin diye sor bakalım bana hatırlıyor muyum?

Ben olsaydım 2.doğumu bu sekilde tercih etmezdim o zaman.
Ama sorun şuydu hastanede hani popomuza bizey sıkıyorlar lavman gibi ondan sonra oldu iste tramva yasattilar narin hassas popuşuma

Yani bu dedigmi sezeryanda oslaudim yine gelip yapcaklardi☹

Ama sorun şuydu hastanede hani popomuza bizey sıkıyorlar lavman gibi ondan sonra oldu iste tramva yasattilar narin hassas popuşuma

Yani bu dedigmi sezeryanda oslaudim yine gelip yapcaklardi☹
Hastanede ne sıkıyorlar ki popoya?
Benim popoya bişi sıkan olmadı

Ciddi anlamda kendimden şüphelenmeye başladım
Ben acaba doğum yapmadım mi

Hastane de ne sıkıyorlar ki popoya?
Benim popoya bişi sıkan olmadı

Ciddi anlamda kendimden şüphelenmeye başladım
Ben acaba doğum yapmadım mi
Bagirsaklarini bosaltiyor o siktiklari şey hemem wc ye kosuyorsun ıyy

Hahaha şimdi sana sondada takmamislardir eger o ne dersen , cahiliye bolumune gitmen farz olacak bak

Bagirsaklarini bosaltiyor o siktiklari şey hemem wc ye kosuyorsun ıyy

Hahaha şimdi sana sondada takmamislardir eger o ne dersen , cahiliye bolumune gitmen farz olacak bak
Len cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalar
Nerden bilicem

Sonda takıldı tabi ki narkozluyken yapmalarını ıstedım. Ama çıkarırken ayıktım
Berbat bisi bence

Sanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunku
Eger sancıysa bence git eger ufak sancilarsa daha ve fazla acilmaya sebep olmadan durdurabilirler. En azindan bebiş biraz daha durmuş olur.

Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Kasıkları hatırlamıyorum
Sırttan giren sancıyı hatırlıyorum sdece. Normal doğum yapanlar cevap verecektir

" uzun süredir çişim gelmedi hayret demiştim. sonra gördüm günümü

Ayy basına gelecekleri bilmek kötü ya
Ikiside kotu ,kizda basima ne gekecgini bilmiyorum ama etraftan izlediklerim duyduklarim kaygi korku hepsini getirmisti

Simdide biliyorum ve bu dahada kötü ama tecrübe var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…