- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.961
Canım haftan 37-38 olsa haklisin derdimSanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunku
Kiz 2 gundur soyluyorum ya normal dogurdum kizi bunuda normal doguravam vuruncam epidirali diyeNornal doğumda oluormuş genelde. Yani öyle duymuştum. Nornal mıydı ilki senin?
Dün ne yedin diye sor bakalım bana hatırlıyor muyum?Kiz 2 gundur soyluyorum ya normal dogurdum kizi bunuda normal doguravam vuruncam epidirali diye
Ondan sonra oldu evet zaten zemini varmis dogumda dahada tetikledi artti kiz 1 uasina gelene kadar 9 dogurdum sanki ne oturabildim ne pskolojik olarak enerjik olabildim butun yasam enerjimi sömürmüştü naleet
Aynen dedikelrin vardi çatlak oluşmuştu ,hap,fitil ,ve kremler asla iyi gelmedi bana sadece anlik rahatlatma kalici degilelrdi aslaHem hemoroid hem de fissür var. Nasil atlattın bize de söyle kız ben de dogum sonrasında bela seylerin artmis olarak beni bekleyecegini dsunuyorum
Ama sorun şuydu hastanede hani popomuza bizey sıkıyorlar lavman gibi ondan sonra oldu iste tramva yasattilar narin hassas popuşumaDün ne yedin diye sor bakalım bana hatırlıyor muyum?
Ben olsaydım 2.doğumu bu sekilde tercih etmezdim o zaman.
Hastanede ne sıkıyorlar ki popoya?Ama sorun şuydu hastanede hani popomuza bizey sıkıyorlar lavman gibi ondan sonra oldu iste tramva yasattilar narin hassas popuşuma
Yani bu dedigmi sezeryanda oslaudim yine gelip yapcaklardi☹
Bagirsaklarini bosaltiyor o siktiklari şey hemem wc ye kosuyorsun ıyyHastane de ne sıkıyorlar ki popoya?
Benim popoya bişi sıkan olmadı
Ciddi anlamda kendimden şüphelenmeye başladım
Ben acaba doğum yapmadım mi
Len cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalarBagirsaklarini bosaltiyor o siktiklari şey hemem wc ye kosuyorsun ıyy
Hahaha şimdi sana sondada takmamislardir eger o ne dersen , cahiliye bolumune gitmen farz olacak bak
Eger sancıysa bence git eger ufak sancilarsa daha ve fazla acilmaya sebep olmadan durdurabilirler. En azindan bebiş biraz daha durmuş olur.Sanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunku
Tamam rahatladim simdiLen cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalar
Nerden bilicem
Sonda takıldı tabi kinarkozluyken yapmalarını ıstedım. Ama çıkarırken ayıktım
Berbat bisi bence
Tekrar olmadi yalanci sanci galibaEger sancıysa bence git eger ufak sancilarsa daha ve fazla acilmaya sebep olmadan durdurabilirler. En azindan bebiş biraz daha durmuş olur.
Tamam rahatladim simdi
Simdi tekrar geldi 43 dk mis arasi sanci mi sizceYarim saat arayla iki kere siddetli bir agri vurdu sanci mi degilmi anlamaya calisiyorum dua edin benim icin en azindan 1 hafta daha dayansin
Nasıl bişi, Nerden vuruyor?Simdi tekrar geldi 43 dk mis arasi sanci mi sizce
Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum amaNasıl bişi, Nerden vuruyor?
Kasıkları hatırlamıyorumBelim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Bakalim bi daha gelcekmi 3 olduKasıkları hatırlamıyorum
Sırttan giren sancıyı hatırlıyorum sdece. Normal doğum yapanlar cevap verecektir
Tekrar olmadiysa muhtemelen öyledir. Doktorum öyle olunca hemen dinlen demisti. Belli ki seninki hemen kendini gösteriyor sabırla biraz daha dikkat ederek en azndan 35. Haftayı gecsen iyi olabilir. Insan da duramıyor yerinde ama napalımTekrar olmadi yalanci sanci galiba
Ikiside kotu ,kizda basima ne gekecgini bilmiyorum ama etraftan izlediklerim duyduklarim kaygi korku hepsini getirmisti" uzun süredir çişim gelmedi hayret demiştim.sonra gördüm günümü
Ayy basına gelecekleri bilmek kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?