- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.981
Öncekinin arasi yarim saat demistin belli bi aralıkta degil sanırım ama içine sinmiyorsa doktora söyleme ulaşma şansın varsa iletmelisin.Simdi tekrar geldi 43 dk mis arasi sanci mi sizce
Dün gece ben de emin olamadim ama benim gecmedim süreğen bi ağrıydı xamanla guruldama gaz sesleri duydum midemde sanirim gaz dedim. Gidip gelseydi sancıdan süphelenecektim. Benim de belimde agri yapmisti. Bir de terlemişimtim geceleyin. Tek fark süreğen olmasıydı bende.Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Oncekinde tam dakika tutmamistim ortalama olarak dusunmustum bundada buraya yazidigim zamandan baktim bu seferkini kendim not ettim bakalim tekrar olcakmi duruma goreÖncekinin arasi yarim saat demistin belli bi aralıkta degil sanırım ama içine sinmiyorsa doktora söyleme ulaşma şansın varsa iletmelisin.
Bekliyorum bende suan herhangi bi agri bisey yok karnimda sert degil tek rahatsiz eden sey gogus kafesime bisey batiyor gibiDün gece ben de emin olamadim ama benim gecmedim süreğen bi ağrıydı xamanla guruldama gaz sesleri duydum midemde sanirim gaz dedim. Gidip gelseydi sancıdan süphelenecektim. Benim de belimde agri yapmisti. Bir de terlemişimtim geceleyin. Tek fark süreğen olmasıydı bende.
Canım sen hamile kalmadan yaptırdın herhalde ya da genel sigortan mi vardı.Anadolu Hayat sigorta, doğum teminatlı herşeyi kapsıyor. Düşük yaptığımda bile karşılamıyor dedikleri halde karşılamıştıSizin hangi sigorta?
Anladim bi daha bak bakalım. Peki sancı kmne kadar sürüyor 1 dakika falan suruyor mu daha mi fazlaOncekinde tam dakika tutmamistim ortalama olarak dusunmustum bundada buraya yazidigim zamandan baktim bu seferkini kendim not ettim bakalim tekrar olcakmi duruma gore
1 dakika belki daha az ama fazla değilA
Anladim bi daha bak bakalım. Peki sancı kmne kadar sürüyor 1 dakika falan suruyor mu daha mi fazla
Karın çevresi geriden geliyor. Bayadır öyle zaten. İri bir bebek olmayacak dedi ama sıkıntı da yok normal herşey dedi. Boyu ve baş çevresi önden gidiyor karın çevresi geriden geliyor.Bebişezayıf falan dedimicanım geridengelenbiölçümü varmıymış
Canım benim doktorum kendinde farklı bir şey hissettiğinde hemen gel riske atma sakın dedi bence gitmelisin doktora.Bekliyorum bende suan herhangi bi agri bisey yok karnimda sert degil tek rahatsiz eden sey gogus kafesime bisey batiyor gibi
Hidersem tekrar dogumhaneye alirlar diye cok korkuyorum iyi etkilemiyor orasi beni gitmek istemiyorum o yuzdenCanım benim doktorum kendinde farklı bir şey hissettiğinde hemen gel riske atma sakın dedi bence gitmelisin doktora.
Karın taş gibi olunca mi doğum başlıyormuş. Benim her gece taş gibi oluyo. Ama sancı sadece arada oluyo.Aşırı bilgim yok. Ama geceden ertesi gün öyleye kadar çekmiştim bu sancıyı
Çok hafif sancıydı
Takıp et bakalım.
Ona gore gidersin doktora.
Bir de doktor bana " tas gibi olmuş karnın anlamadın mı ?" Demişti. Nerden bileyim len
Sancılardan anladım işte araştırmıştım
Bilmiyorum. Bana " karnın taş gibi olmuş, doğum başlamış hic mi anlamadın" dedi.Karın taş gibi olunca mi doğum başlıyormuş. Benim her gece taş gibi oluyo. Ama sancı sadece arada oluyo.
Taş gibi olması düzenli olmalı. Yani ara ara yalancı kasılmalar normal ve doğuma hazırlıkKarın taş gibi olunca mi doğum başlıyormuş. Benim her gece taş gibi oluyo. Ama sancı sadece arada oluyo.
Benim kontrole daha 10 gün var.Bilmiyorum. Bana " karnın taş gibi olmuş, doğum başlamış hic mi anlamadın" dedi.
Şuan aynı şekilde olsa yine anlamam ki
Ben belirli aralıklarla giren sancıdan anladım. Gece banyomu yaotım güzelce
Sabah doktora gittik işte
Taş gibi olması düzenli olmalı. Yani ara ara yalancı kasılmalar normal ve doğuma hazırlık
Bu galiba iç karın genişliğiyle ilgili bir durumBenim kontrole daha 10 gün var.
Sadece hareketleri yavaşladı o ürkütüyo biraz.
Onu da uzun boylu dedi dr ona yormaya çalışıyorum. Tek sorun hızlı tansiyon düşmesi.
Eşim diyor niye hareketleri görünmüyor.
Dedim zayiflarda olur sanırım o.
Ben de 10 kilo verdim hamilelikten almadım da. Ama o üstten görünme olmayı olmadı bende. Sadece elimizi koyunca hissediyoruz.
Hıçkırınca denk gelirse görünüyor
Sen gün icinde bak kac kere oldugunu say yine de. Düzensiz yalancı sancı günluk cok fazla olmamalı. 10 u bulursa iyi olmayabilir. 4 5 kere olması normal sanırım. Kagan kocatepenin videosuydu galiba orda denk gelmistim.1 saat geçti hala tekrar olmadi şükür duzenli degilmis demekki olsa bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?