Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Dün gece ben de emin olamadim ama benim gecmedim süreğen bi ağrıydı xamanla guruldama gaz sesleri duydum midemde sanirim gaz dedim. Gidip gelseydi sancıdan süphelenecektim. Benim de belimde agri yapmisti. Bir de terlemişimtim geceleyin. Tek fark süreğen olmasıydı bende.

Öncekinin arasi yarim saat demistin belli bi aralıkta degil sanırım ama içine sinmiyorsa doktora söyleme ulaşma şansın varsa iletmelisin.
Oncekinde tam dakika tutmamistim ortalama olarak dusunmustum bundada buraya yazidigim zamandan baktim bu seferkini kendim not ettim bakalim tekrar olcakmi duruma gore

Bekliyorum bende suan herhangi bi agri bisey yok karnimda sert degil tek rahatsiz eden sey gogus kafesime bisey batiyor gibi

Anadolu Hayat sigorta, doğum teminatlı herşeyi kapsıyor. Düşük yaptığımda bile karşılamıyor dedikleri halde karşılamıştı Sizin hangi sigorta?
Canım sen hamile kalmadan yaptırdın herhalde ya da genel sigortan mi vardı. Ben hamile kaldığımi öğrendikten sonra araştırdım. Hamileyken yapılan bir tek Demir hayat vardı. Onun 2 can sigortasini yaptırdım. Anadolu hayat sordum ama hamileyken yapilmiyordu.

Burda biri vardı sanki bu garmastan pomadi öneren.lansinoh işe yaramadı onu kullancam yazmışlar bende not aldım bunu, sizede atayım dedim görünce.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-19-13-35-27-509_org.mozilla.firefox.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar doğum sonrası korse baktınız mi nasıl bı korse kullanmayi düşünüyorsunuz ben bu ara sürekli Ayrem korse goruyorm ama önemli olan ski tutması tabiki

Canım benim doktorum kendinde farklı bir şey hissettiğinde hemen gel riske atma sakın dedi bence gitmelisin doktora.
Hidersem tekrar dogumhaneye alirlar diye cok korkuyorum iyi etkilemiyor orasi beni gitmek istemiyorum o yuzden

Karın taş gibi olunca mi doğum başlıyormuş. Benim her gece taş gibi oluyo. Ama sancı sadece arada oluyo.

Karın taş gibi olunca mi doğum başlıyormuş. Benim her gece taş gibi oluyo. Ama sancı sadece arada oluyo.
Bilmiyorum. Bana " karnın taş gibi olmuş, doğum başlamış hic mi anlamadın" dedi.
Şuan aynı şekilde olsa yine anlamam ki

Ben belirli aralıklarla giren sancıdan anladım. Gece banyomu yaotım güzelce
Sabah doktora gittik işte

Bir de nişan geldi

Benim kontrole daha 10 gün var.
Sadece hareketleri yavaşladı o ürkütüyo biraz.
Onu da uzun boylu dedi dr ona yormaya çalışıyorum. Tek sorun hızlı tansiyon düşmesi.
Eşim diyor niye hareketleri görünmüyor.
Dedim zayiflarda olur sanırım o.
Ben de 10 kilo verdim hamilelikten almadım da. Ama o üstten görünme olmayı olmadı bende. Sadece elimizi koyunca hissediyoruz.
Hıçkırınca denk gelirse görünüyor.

Taş gibi olması düzenli olmalı. Yani ara ara yalancı kasılmalar normal ve doğuma hazırlık

Himm. Kasılmalar genelde yatağa girinxe başlıyor ara ara. Zaten sağolsun aşağı da baskı yapıyor. Gündüz birşey yok ama iyiyiz.

Bu galiba iç karın genişliğiyle ilgili bir durum

1 saat geçti hala tekrar olmadi şükür duzenli degilmis demekki olsa bile artık
Sen gün icinde bak kac kere oldugunu say yine de. Düzensiz yalancı sancı günluk cok fazla olmamalı. 10 u bulursa iyi olmayabilir. 4 5 kere olması normal sanırım. Kagan kocatepenin videosuydu galiba orda denk gelmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…