- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.001
Bence normal olanı bu, sorun yok.
Tekrar olmadi baklm hâlâ bişey yokSen gün icinde bak kac kere oldugunu say yine de. Düzensiz yalancı sancı günluk cok fazla olmamalı. 10 u bulursa iyi olmayabilir. 4 5 kere olması normal sanırım. Kagan kocatepenin videosuydu galiba orda denk gelmistim.
Valla diyorum diğer embriyo hastanede.
Çocuğum yazık orda dondurulmuş
Çok kalmasa mi acaba ama?
Belki 2 yıl daha filan.
Tabi o sırada kendiliğinden olma durumu da varmış.
Evet canım çıktı Allah'a şükür.
Yanınızda babamız.
Tabi bu en çok bebeğe yansıdı.
Hareketleri babasının konuşmalarına tepki vermesi çok güzel
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah
Bebek şansiyla gelir dedikleri doğruymuş.
En büyük şansı babasinda kullandı
Allah olmayana versin. Benim için de 2 tane ideal ☺Sen bekleme canım. Belki daha önce kendiliğinden olur. Bana iki tane yeter Allah'ın izniyle. Dahası zor. İkinci gebelik zor geldi bana
Hadi gözünüz aydın. Allah ayırmasın bir daha
İnsallah olmaz canım benimdehayırlısı bakalım.
Gece gece ne bileyim bir anda onları araştırırken buldum kendimi epidural falanneyseki vazgeçtim bakmayacagim.basina ne geleceğini bilmemek biraz geriyor insanı aslında. Gebelikten önce rahim filmi cekilecekdim onda da burda herkes başka bişey yazmış kimisi bayıldım ben şöyle böyle aman anestezi almadan yaptırmayın falan insan tirsiyor tabi.sonra kendim çektirdim hicde öyle bişey değildi yani içimden dedim millet bunami bayılmış ama işte herkesin deneyimide çok farklı tabiki o yüzden düşünsem de düşünmesem de boş, düşünmeyeyim de korkutmayayim kendimi en güzeli
Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Adet agrisina benziyor kuyruk sokumumda degilde daha cok belimde hissediyordum tekrarlamadi bayadir şükürTam tersi çok araştırmak daha kötüdür.
Ben kimsenin doğum hikayesine takılmam mesela. İnsanlar çok boş boğaz ve herkesin olaylara yaklaşımı, ağrı eşiği farklı.
Ne oku, ne araştır, ne de izle
Adet ağrısına benziyor mu?
Kuyruk sokumunda falan hissediyor musun?
Ben de hiç araştırmadımTam tersi çok araştırmak daha kötüdür.
Ben kimsenin doğum hikayesine takılmam mesela. İnsanlar çok boş boğaz ve herkesin olaylara yaklaşımı, ağrı eşiği farklı.
Adet ağrısına benziyor mu?
Kuyruk sokumunda falan hissediyor musun?
Allah olmayana versin. Benim için de 2 tane ideal ☺
Ben tamamen kafadan çıkarmıştım.Amin. Aynen öyle.
Buna da bir senede anca karar verip cesaret ettim zaten.
Unutmam gerekiyormuş bazı şeyleri
Adet agrisina benziyor kuyruk sokumumda degilde daha cok belimde hissediyordum tekrarlamadi bayadir şükür
Aynen bende 33 içindeyim. Biraz gez vs, ev borcuna girdik, o ara uzun zamandır istiyorduk derken tam üstüne güzel haber geldi. Ama bir düzen tutmuşken gelmesi önemli.Bence de normal canım. Ben ilk çocuğu 32 de doğurdum. Anca iş güç ele alınıp ev bark kuruluyor zaten
Tam tersi çok araştırmak daha kötüdür.
Yanlız burda araya giricemLen cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalar
Nerden bilicem
Sonda takıldı tabi kinarkozluyken yapmalarını ıstedım. Ama çıkarırken ayıktım
Berbat bisi bence
Ben de hiç araştırmadım
Kimsenin hikayesini dinlemedim.
Etkilenmek istemedim
Ben o konuda içimde 2 karakter var sanki ve çelişiyor birbiriyleAynen bende 33 içindeyim. Biraz gez vs, ev borcuna girdik, o ara uzun zamandır istiyorduk derken tam üstüne güzel haber geldi. Ama bir düzen tutmuşken gelmesi önemli.
29 da evlendim ama o yaşta bile bir sene düşünmedik. Bana hemen evlenip çocuk yapmak fikri çok mantıklı gelmiyor. Bence kimse erken de evlenmemeli.
Ohh yalnız değilimYanlız burda araya giricemAnteplililili cim bana da yapmadılar. Ben de normal doğum yaptılar. Bu sefer yanlız değilsin Amy
Ben tamamen kafadan çıkarmıştım.
Kızım aglayınca sürekli kardeş icin
Aniden karar verdım ve işe koyuldum. Aklıma koyduğum an hamıle kaldım
Biz kararı veriyoruz ama
Aslında olması gereken oluyor
Su azalma yaşadım canim önce her akşam sonda haftada bir iki kere bir çay bardağı havuç suyu içtim öneririmHanımlar sorunlar bir türlü bitmiyorEski yazılarımdan hatırlayanlar vardır bebeğin beyninde kist çıkıp sonradan kaybolduğu için rahatlamıştık... Bugün doktor muayenesine gittim 31+2 doktor sıvı azalmış bebekte hafta geriliği var dedi. Ciger geliştirici iğne verdi 2 şer dozdan 4 tane 24 saatte bir... Ekg, nst ve anestezi için kan tahlili aldı... Ekg ve nst de bir şey çıkmadı alttan muayene de şuan sıvıda gelmiyor dedi... Ama bayram zamanı 28+5 de sancım olmuştu acile gitmiştim orada kadın nst de sancı var açılman yok doğum başlamıyor ama akıntın çok var demişti büyük ihtimal sıvı o zaman azalmış... Ne yapacağım bilmiyorum doktor 1 hafta sonra gel karar verelim kontrol edelim dedi Böyle birşey yaşayan ya da şahit olan var mıdır?
Merhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Ton balığı zararlı diye biliyorum canim gebelikteBen de diyetteyim 4gündür şimdiden 1kilo vermişimbelki ödem de gitmiş olabilir diyetisyenim bana göre bi liste yaptı günde toplam 6dilim ekmek hakkım var hepsini yiyemiyorum bile ara öğünler vs hiç aç kalmıyorum bilsem daha önce başlardım
Protein olarak piyaz, yeşil mercimek salatası, nohut salatası ton balığı vs de yiyebilirsin doyurucu oluyor
Yaaa canim benim de aynı çok modum düşük önceden karnım kalkıyordu kıpır kıpırtı ama şuan sadece elimi koyup dikkatle konsantre olursam hissediyorum 3 gündür böyle yarın randevum var inşallah kordon kan akışı suyu falan iyidir burada arkadaşlar çok hareketli deyince bende bir sorun olduğunu düşünüyorum internette de hep bu haftalar hareketler daha sert olur diyo benim tam tersi olduBenim kontrole daha 10 gün var.
Sadece hareketleri yavaşladı o ürkütüyo biraz.
Onu da uzun boylu dedi dr ona yormaya çalışıyorum. Tek sorun hızlı tansiyon düşmesi.
Eşim diyor niye hareketleri görünmüyor.
Dedim zayiflarda olur sanırım o.
Ben de 10 kilo verdim hamilelikten almadım da. Ama o üstten görünme olmayı olmadı bende. Sadece elimizi koyunca hissediyoruz.
Hıçkırınca denk gelirse görünüyor.
Himm. Kasılmalar genelde yatağa girinxe başlıyor ara ara. Zaten sağolsun aşağı da baskı yapıyor. Gündüz birşey yok ama iyiyiz.
Çatı muayenesini 36. Haftada yaptırdım. Kızım 40+5 de doğduGünaydın kızlar 29.hafta gittiğimde 36. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bazı yerlerde okudum çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş erkek doğuma neden olur falan diyor acaba çatı muayenesi için erken mi haftaya kontrol var bu konu kafama takıldı sorucam doktora bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?