Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen gün icinde bak kac kere oldugunu say yine de. Düzensiz yalancı sancı günluk cok fazla olmamalı. 10 u bulursa iyi olmayabilir. 4 5 kere olması normal sanırım. Kagan kocatepenin videosuydu galiba orda denk gelmistim.
Tekrar olmadi baklm hâlâ bişey yok

Sen bekleme canım. Belki daha önce kendiliğinden olur. Bana iki tane yeter Allah'ın izniyle. Dahası zor. İkinci gebelik zor geldi bana

Hadi gözünüz aydın. Allah ayırmasın bir daha

Tam tersi çok araştırmak daha kötüdür.
Ben kimsenin doğum hikayesine takılmam mesela. İnsanlar çok boş boğaz ve herkesin olaylara yaklaşımı, ağrı eşiği farklı.
Ne oku, ne araştır, ne de izle

Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama

Adet ağrısına benziyor mu?
Kuyruk sokumunda falan hissediyor musun?

Adet agrisina benziyor kuyruk sokumumda degilde daha cok belimde hissediyordum tekrarlamadi bayadir şükür

Ben de hiç araştırmadım
Kimsenin hikayesini dinlemedim.
Etkilenmek istemedim

Amin. Aynen öyle.
Buna da bir senede anca karar verip cesaret ettim zaten.
Unutmam gerekiyormuş bazı şeyleri
Ben tamamen kafadan çıkarmıştım.
Kızım aglayınca sürekli kardeş icin
Aniden karar verdım ve işe koyuldum. Aklıma koyduğum an hamıle kaldım

Biz kararı veriyoruz ama
Aslında olması gereken oluyor

Adet agrisina benziyor kuyruk sokumumda degilde daha cok belimde hissediyordum tekrarlamadi bayadir şükür

Yat dinlen. Geçmezse sürekli tekrarlarsa hastaneye git. Hiçbir şeye şartlandırma kendini. Herkes aynı yaşamaz doğumu. Ne olur ne olmaz..

Bence de normal canım. Ben ilk çocuğu 32 de doğurdum. Anca iş güç ele alınıp ev bark kuruluyor zaten
Aynen bende 33 içindeyim. Biraz gez vs, ev borcuna girdik, o ara uzun zamandır istiyorduk derken tam üstüne güzel haber geldi. Ama bir düzen tutmuşken gelmesi önemli.

29 da evlendim ama o yaşta bile bir sene düşünmedik. Bana hemen evlenip çocuk yapmak fikri çok mantıklı gelmiyor. Bence kimse erken de evlenmemeli.

Kesinlikle …
Tek izleceğim , fikir alacağım şey hastane çantası hazırlama olur .
Diğer türlü aklım sürekli o yaşananlarda kalır ..

Len cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalar
Nerden bilicem

Sonda takıldı tabi ki narkozluyken yapmalarını ıstedım. Ama çıkarırken ayıktım
Berbat bisi bence
Yanlız burda araya giricem Anteplililili cim bana da yapmadılar. Ben de normal doğum yaptılar. Bu sefer yanlız değilsin Amy

Ben o konuda içimde 2 karakter var sanki ve çelişiyor birbiriyle

Cocuk yasta evliliğe karşıyım kesinlikle !
Çocuğuma aramda cok az yas farkı olsun ısterdım
Enteresan bir çelişki

Ben çıkaramamıştım kafamdan.
Ama ikinciyi sorana gerek yok deyip konuyu kapatıyordum konuyu uzatmasınlar diye

Eşim de hep tek yeter diyordu. Ama o da sonradan karar değiştirmiş meğer. Demek o da unuttu. Konusu açılınca anladık. Ama 3.denemede oldu bizim

Dediğin gibi kısmet aslında. Biz karar verdik oldu diyoruz işte

Su azalma yaşadım canim önce her akşam sonda haftada bir iki kere bir çay bardağı havuç suyu içtim öneririm
Ton balığı zararlı diye biliyorum canim gebelikte
Yaaa canim benim de aynı çok modum düşük önceden karnım kalkıyordu kıpır kıpırtı ama şuan sadece elimi koyup dikkatle konsantre olursam hissediyorum 3 gündür böyle yarın randevum var inşallah kordon kan akışı suyu falan iyidir burada arkadaşlar çok hareketli deyince bende bir sorun olduğunu düşünüyorum internette de hep bu haftalar hareketler daha sert olur diyo benim tam tersi oldu

Çatı muayenesini 36. Haftada yaptırdım. Kızım 40+5 de doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…