Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Banyodan çıktım 15 dk içinde sular geldi.
Şans bana enteresan sekilde sırıtıyor

( bak yarıda bırakmadım ama amacına da ulastırmadım seni) der gibi

Keselenecektım ben

Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Belden vurmuştu benim ve 10 dk da bir ile başlamıştı. Kesinlikle anlaşılmayacak bir ağrı değil. Adet sancisinin epey zorlayıcı halı gibi. Belden vurup kasıktan devam ediyordu. 30 sn kadar sürüyordu.

Of ya benim de çok canim sıkıldı hani hep böyle olsa mizacı bu derdim ama bi kaç gün önce kıpır kıpır karnımı kaldıran çocuk bi anda böyle durunca inanır mısın konsantre olup yan yatıp elimi karnıma koymasm mümkün değil hissedemem elimle ancak hissediyorum çok tuaf
Senin çocuğun uslu beni deli etmek mi istiyorsun kabul et bunu
Kiz deme öyle önceden de böyle olsa tamam ama 3 gündür böyle çok stres oluyorum
Yok kuzum benim plesenta arka duvarda zaten 3 gün öncesine kadar gayet hareketliydi suan hic yok sadece elimle hissediyorum ufak kımıldama kayma vb
Bebeklerin hareketli olduğu dönem 31-32 yemiş youtabedan dinliyorum..şuan hepimizin ki öyle tedirgin olacak bişey yok
Ya benimkine ne oldu ya.. sizler böyle diyince kendimde bi sorun olduğunu düşünüyorum
Yarın dr randevum var bakalım ne diyecek..

Ben ilk doğumda günde 4 km yürüdüm her gün 6 kat merdiven çıktım 36 dan sonra çatı muayenesi de oldu ama maşallah oğluşum 40+3 te geldi

Benim sancım direk 10 dk da bir olarak başlamıştı ama sancıyı anlamamak imkansız sancı girince kitlenip kalıyorsun geçene kadar sonra geçiyor çok düzenli şekilde böyle ilerliyor benim karnım taş gibi oluyordu sonra gevşiyordu

Bagirsakla ilgiliyse o da bel agrisi yapabiliyor maalesef..Aksam yemeklerini hafif ye sulu yemekler olsun daha çok , artık daha çok dikkat etmeliyiz kabız olmamak icin..

Vallahi bende. Zaten ben en çok kiloyu ilk trimesterda aldım. Bulantıdan sürekli ekmek yiyordum. Şimdi bana beyaz ekmek yemeyeceksin protein ağırlıklı besleneceksin diyor
Çok kasma kendini, aburcubur yada paketli gıda tüketiyorsan onu kessen bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…