- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.021
Sinek ısırığı gibi diyokar sonda çıkartırken öyle okumuştum yalanmı yoksaLen cahiliye ile ne ilgisi var yapmadıysalar
Nerden bilicem
Sonda takıldı tabi kinarkozluyken yapmalarını ıstedım. Ama çıkarırken ayıktım
Berbat bisi bence
Lavman büyüktür normal doğumdan, der. SusarimAma sorun şuydu hastanede hani popomuza bizey sıkıyorlar lavman gibi ondan sonra oldu iste tramva yasattilar narin hassas popuşuma
Yani bu dedigmi sezeryanda oslaudim yine gelip yapcaklardi☹
Nasıl anlatsam....Sinek ısırığı gibi diyokar sonda çıkartırken öyle okumuştum yalanmı yoksa
Belden vurmuştu benim ve 10 dk da bir ile başlamıştı. Kesinlikle anlaşılmayacak bir ağrı değil. Adet sancisinin epey zorlayıcı halı gibi. Belden vurup kasıktan devam ediyordu. 30 sn kadar sürüyordu.Belim ve kasiklarim agriyor gecince tamamen geciyor gelince durup bekleyemiyorum gaz sancisina benziyor sanki acil tuvalete gitmem laizm gibi ama geçince tuvaletimde yok gibi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama
Acıyomu peki çıkarken,Nasıl anlatsam....
İçinden uzunca bisi çıkarıyorlar
Sağa sola çarpa çarpa çıkış yoluna doğru ilerliyor
Değişik bir his
Yaşayınca goreceksın
Of ya benim de çok canim sıkıldı hani hep böyle olsa mizacı bu derdim ama bi kaç gün önce kıpır kıpır karnımı kaldıran çocuk bi anda böyle durunca inanır mısın konsantre olup yan yatıp elimi karnıma koymasm mümkün değil hissedemem elimle ancak hissediyorum çok tuafBenimde geçen hafta aşırı sakindi. Çikolata yiyip sakince yatsam ancak zor bela minicik hareket ediyordu. Pozisyondan olabilir merak etme. Bu hafta içimden çıkmaya çalışır gibi ağrı yapıyor artık. Geçen hafta ne gece ne gündüz hiç kıpırdamıyordu.
Kiz deme öyle önceden de böyle olsa tamam ama 3 gündür böyle çok stres oluyorumSenin çocuğun uslu beni deli etmek mi istiyorsun kabul et bunu
Yok kuzum benim plesenta arka duvarda zaten 3 gün öncesine kadar gayet hareketliydi suan hic yok sadece elimle hissediyorum ufak kımıldama kayma vbPlesantan seninde göbeğin önünde olmasın, bebeğin hareketlerini oyızden az hissediyorsundur belki. Doktor nede demişti plesantan için, mesela benim bebek 2500 kilo 45 cm büyük bi bebek ama öyle çok hareketlerini hissetmiyorum sağdan soldan bide göğüs altında bazen az az hissediyorum..
oda plesante ön duvarda olduğu içinnnn
Ya benimkine ne oldu ya.. sizler böyle diyince kendimde bi sorun olduğunu düşünüyorumBebeklerin hareketli olduğu dönem 31-32 yemiş youtabedan dinliyorum..şuan hepimizin ki öyle tedirgin olacak bişey yok
Yarın dr randevum var bakalım ne diyecek..Evet ya sezeryanın güzelliği obenimki bekliyo ssvd olsa ama bana nedense seninki o kadar beklemez dedi
Ben de aynı şekilde, 10 kilo aldım ve spor yapıyorum. Ona rağmen sansalyede oturamıyorum.,
Her bebek aynı olmuyor ya ilk kızım aynı anlattığın gibiydi, doğduğunda da sakin bir bebekti. Bu ise çok hareketli. Belki sırtını fln dönmüştür. İçine sinmiyorsa da git bakalım bir doktora
Açıkçası acıdan ziyade yaşattıgıı his kötüAcıyomu peki çıkarken,allahdan bu grup var, çevreme soruyorum korkarım diye anlatmıyolar hiç bişi
Sondayi sezeryanda mi takıyorlar?Nasıl anlatsam....
İçinden uzunca bisi çıkarıyorlar
Sağa sola çarpa çarpa çıkış yoluna doğru ilerliyor
Değişik bir his
Yaşayınca goreceksın
Heeeee iyi bari acı olmasında , geri kalanını hallederimAçıkçası acıdan ziyade yaşattıgıı his kötüöyle aman aman acı yok
Ben ilk doğumda günde 4 km yürüdüm her gün 6 kat merdiven çıktım 36 dan sonra çatı muayenesi de oldu ama maşallah oğluşum 40+3 te geldiGünaydın kızlar 29.hafta gittiğimde 36. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bazı yerlerde okudum çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş erkek doğuma neden olur falan diyor acaba çatı muayenesi için erken mi haftaya kontrol var bu konu kafama takıldı sorucam doktora bakalım ne dicek
Bu sefer bende istemeyecgim zaten şansim yokkk her hastane farkli demekki işte ah ahhYanlız burda araya giricemAnteplililili cim bana da yapmadılar. Ben de normal doğum yaptılar. Bu sefer yanlız değilsin Amy
Ben narkoz olmadan taktırmadımSondayi sezeryanda mi takıyorlar?
Simdi tekrar geldi 43 dk mis arasi sanci mi sizce
Bagirsakla ilgiliyse o da bel agrisi yapabiliyor maalesef..Aksam yemeklerini hafif ye sulu yemekler olsun daha çok , artık daha çok dikkat etmeliyiz kabız olmamak icin..Evet ona dikkat ettim devamlıydı sanirim gaz ve bagirsak dedim gece boyu on defa kalktim sabaha sızmışım. Sanırım bagirsak sebebiyleymiş. Wc ye gidebildim cok şükür rahatım. Geceleyin sırf takip edeyim diye uyumadim dogru duzgun gidip geliyor mu sancı ona baktm dakika tuttum da yok süreklilik vardı. Artiş yoktu bi de belime dogru da agri hissedince tedirgin oldum da belki bel agrim kenfimi yordugumdan falandı. Iyiyim suan aksam yemekleri cok rahatsz ediyor.
Çok kasma kendini, aburcubur yada paketli gıda tüketiyorsan onu kessen bile yeterliVallahi bende. Zaten ben en çok kiloyu ilk trimesterda aldım. Bulantıdan sürekli ekmek yiyordum. Şimdi bana beyaz ekmek yemeyeceksin protein ağırlıklı besleneceksin diyor
Ya bunu duymak güzel bende endişelenmiştimÇatı muayenesini 36. Haftada yaptırdım. Kızım 40+5 de doğdu
Ay böyle şeyler okumak biraz rahatlattı bakalım doktorum ne dicekBen ilk doğumda günde 4 km yürüdüm her gün 6 kat merdiven çıktım 36 dan sonra çatı muayenesi de oldu ama maşallah oğluşum 40+3 te geldi
Kizlar doğum sonrası korse baktınız mi nasıl bı korse kullanmayi düşünüyorsunuz ben bu ara sürekli Ayrem korse goruyorm ama önemli olan ski tutması tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?