Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İki kere düşük yaşadım ilk düşükten sonra yaptırdım. İkinci dusukte ve bu hamileliğimde kullandım... Hamile olmadan önce yaptırmış oldum evet 1 ay mı ne bekleme süresi vardı. Doğum teminatını çıkartınca da daha makul bir tutar tutuyo. Hem kendim için devam edeceğim hemde bebeğe yaptıracağım. Eşimin zaten vardı işinden dolayı yapmışlardı. Eğer 4 yıl düzenli yaptırırsan ömür boyu yenileme veriyormuş yani diyelim çocuğun 5 yaşında bir hastalığı çıktı poliçe kapsamında devam ediyomuş yaşı ilerlese de bakmaya... Normalde biliyosun geçirdiğin hastalıkları sigorta kapsamına almıyorlar.. Ben anestezi için kan aldırdım muayene ye gittim nst ye girdim vs normalde zaten 3 bin tutuyomuş Ameliyat parası falan hiç saymıyorum 10 kez muayene hakkı da var... Yani ben tam zamanında yaptırdım fiyatıda makuldu...

Kızlar ben bu kaynana ma ne desem artık bilmiyorum beşik aldım demişti ya megersem eltimin kini getirmişler bende fotoğraflar farkettim zaten kadınla konuşmuyorum aradım diyo beğendim mi sandı ki anlamıcam güzel ama yemi degil bu heryeri çizik dedim e boyarız dedim yeni şeyi neden boyuyoruz gönderelim e beğenmediysen sat sonra ben dışardayım konuşuruz dedi kapattı siz olsanız napardınız ya benim ilk çocuğum ve tüp bebek ne zorluklarla geçiyor zamanım ne diyim şimdi buna bana akıl verin için kötüsü eşim de biliyormuş diyo sen bilsen istemezdin

Bagirsakla ilgiliyse o da bel agrisi yapabiliyor maalesef..Aksam yemeklerini hafif ye sulu yemekler olsun daha çok , artık daha çok dikkat etmeliyiz kabız olmamak icin..
kabizlik olmadi çok sükür ama gaz oluyor galiba artik yemekleri de dedigin gibi yapacagim dünden sonra öyle karar verdim ben de.

Neden böyle yapıyorlar, söylemeden getiriyorlar çok ilginç gerçekten

Bilmiyorum ne desem ki ben bilmiyorum artık belli yani çizik lekeli belli ben anlamasam söylemicekler ben biliyorum
Ben şahsen ilk bebegime beşik olarak ikinci el tercih etmem ucuzda olsa yeni olsun isterim o heves baska bisey cunku hele birde tup bebekse
Yani cok sinir bozucu olmuş bu durum sen boyariz ederiz derlerse bu ikinci el oldugu gercegini degistirmiycek istemiyorum dersin

Ne ilginç insanlar var yaaaa gidip bi beşik alamıyolar mı cideeen alayamıyorum git geri ver sat yada dolapdan , paraya cevir en azından saçma sapan yaaa

Ben narkoz olmadan taktırmadım
Peki sen genel anestezi mi oldun. Epidural ya da spinal mi bak merak etmem okumam izlemem diyenler beni metale sevk etti. 1 saattir Mayıs anneleri topiginiu okuyorum. Çoğu Nisan da doğurmuş ama 35 sayfa okudum ayrıntılı yazan yok anestezi kararımi çözemedim.

Gerçekten iyi ve tam zamaninda yaptırmışsin. Ben de doğumdan sonra bakicam bebek ve kendim için ya da sadece bebek için. Şimdi araştırdım ama şu an net fiyat vermiyorlar. Doğumu beklemek lazım

.....
Kız işin gücün yok mu
Tonla sayfa okudun?

genel oldum. Yani gözlerini kapatıyorsun ve bir açıyorsun her şey olup bitmiş yanında bir bebek var

Onun dışındaki yöntemleri bilmiyorum. Çünkü ben genel disinda her şeyi kafamda eledim :)

Ne kadar ayıp ya..
Özellikle ilk bebekte insan daha çok özeniyor herşeye. Bir de sana toplu halde ayıp ediyorlar. Eşinin ayıbı diğerlerinden iki kat fazla bence. Eşin yüz vermese yapamazlardı.
Alamayacak durumda mısınız bilemem tabi..

Ben yeni park yatak almadım. Bilerek ve isteyerek kayınbiraderin çocuğununkini kullanmak istedim. Neden hazırda olan şeye gidip bin küsür para vereyim ki? 2-3 sene sonra baza alırım zaten.

Oğlumun karyolası demonte halde duruyor. Ama kurmaya yerim yok.

Gönder boyayıp kendisi kullansın kv

Nereden tutarsanız elinizde kalacak bir konu. İkinci el hiçbir şeye karşı değilim ama buradaki olay o değil. Karşı taraf tamamen sizi s.lak yerine koymaya çalışmis. Başaramamis o ayrı. Eşinizin bilip de söylememesi de sizi üzmüş anlaşılan. En azından eşiniz durumdan size bahsetseydi hazırlıklı olurdunuz. Bu ilk çocuk, tüp bebek olayı değil bence. Olay baştan aşağı çirkin maalesef

Aynen öyle resmen slaak yerine koydular

Hayır bende değilim gerçekten eşime de dedim demek ki söylemicek tin hayır 2 güne söylerdim böyle yapacağını bildikleri için söylemiyorlar diyo hala onları savunuyor ya

Heves var tabii ki canım.
Ama ortada sorun edecek durum yok boşver.

Yanı ben sorun etmezdim. Sonuçta kullanmak istemedikten sonra zorla degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…