- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.061
Valla kıyafet neysede beşik bende istemem 2. El bide asla konuşmadığım birinin eşyasıysa,Bende çok kızdım ve biz eltim de asla konuşmuyoruz
Heee tamam boşuna 70 sayfa okumuşum......
Kız işin gücün yok mu
Tonla sayfa okudun?
genel oldum. Yani gözlerini kapatıyorsun ve bir açıyorsun her şey olup bitmişyanında bir bebek var
Onun dışındaki yöntemleri bilmiyorum. Çünkü ben genel disinda her şeyi kafamda eledim :)
Öyle yapıcamValla kıyafet neysede beşik bende istemem 2. El bide asla konuşmadığım birinin eşyasıysa,
Bencede dert etme kendine , dolap uygulamasından direk sat yepyeni al kendine, üstüne para versinler düzgün bişi alsınlar
Eşimde iyi sat kim gelip kuruyorsa napıyorsan yap ben uğraşamam diyo hala trip yapıyor yaValla kıyafet neysede beşik bende istemem 2. El bide asla konuşmadığım birinin eşyasıysa,
Bencede dert etme kendine , dolap uygulamasından direk sat yepyeni al kendine, üstüne para versinler düzgün bişi alsınlar
Bu mu beşik? Yoksa almak istediğin mi bu? Çok güzelmiş
Eşimde iyi sat kim gelip kuruyorsa napıyorsan yap ben uğraşamam diyo hala trip yapıyor ya
Aslında güzelmiş eğer bu beşikseeee , ama tabi belki senin istediğin farklı bişidir
Kişiye göre degısıyor galiba canim.Heee tamam boşuna 70 sayfa okumuşum.Baştan desene. ( Bu arada işim olmasa keşke öğrencilerin sınavlarını okumam lazim söz verdim bugün notlarını gireceğime)
Şimdi de bakalım hemen uyandin mi? Uyanınca hemen sütun geldi mi?
Sen uyanana kadar bebek ne oldu?
Biraz ayrıntı ver anlat bunlari
Bu beşik suan isini görür .
Satmaya kalkmak uzun iş bu tarz şeyleriÖyle yapıcam
Nasıl güzelsiniz ya maşallah sizeAteşkodan güncel selamlar
Gebeliğin en basında oluyordu ben de gaz.cok şükür şimdi yok.Kabizlik da demir ilacıyla başladı vücut alışınca şimdi o da normale döndü.kabizlik olmadi çok sükür ama gaz oluyor galiba artik yemekleri de dedigin gibi yapacagim dünden sonra öyle karar verdim ben de.
Ama o önemli bir sor benim için :))) Uzun mu sürmüş ayılman en merak ettiğim şey.Kişiye göre degısıyor galiba canim.
Hemen sütüm geldi
Hemen uyanıp uyanmadıgımı sormadım bilmiyorum.gözümü açtığımda amelıyathanedeydım
Bebek ne olacak temizleyip mama verip odaya getirmişler. Annem ve Kayınvalıdem vardı yanımda
Onlar baktı .
Oyy oyy maşallah Ateş ve süslü annesineAteşkodan güncel selamlar
Bence hiç muhatap bile olma artık.Besigi kendiniz alın.bir de aldim deyip kandırmak ne demek nasil insanlar var ya.Kızlar ben bu kaynana ma ne desem artık bilmiyorum beşik aldım demişti ya megersem eltimin kini getirmişler bende fotoğraflar farkettim zaten kadınla konuşmuyorum aradım diyo beğendim mi sandı ki anlamıcam güzel ama yemi degil bu heryeri çizik dedim e boyarız dedim yeni şeyi neden boyuyoruz gönderelim e beğenmediysen sat sonra ben dışardayım konuşuruz dedi kapattı siz olsanız napardınız ya benim ilk çocuğum ve tüp bebek ne zorluklarla geçiyor zamanım ne diyim şimdi buna bana akıl verin için kötüsü eşim de biliyormuş diyo sen bilsen istemezdin
Öyle yapıcam canım şimdi konuyu uzatamam bugün yeterince ağladım zaten gerek yok napimBu beşik suan isini görür .
Alacağın bundan pek farkli olmayacak emin ol. 2 sene geçmeden yani almak zorunda kalacaksın zaten. Yerinde olsam bunu kullanırdım işim bitene kadar
Kullancam napim artık boşuna masrafa gerek yok bu dönemde gene aldırırım da suan onu düşünememAslında güzelmiş eğer bu beşikseeee , ama tabi belki senin istediğin farklı bişidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?