Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende çok kızdım ve biz eltim de asla konuşmuyoruz
Valla kıyafet neysede beşik bende istemem 2. El bide asla konuşmadığım birinin eşyasıysa,
Bencede dert etme kendine , dolap uygulamasından direk sat yepyeni al kendine, üstüne para versinler düzgün bişi alsınlar

Heee tamam boşuna 70 sayfa okumuşum. Baştan desene. ( Bu arada işim olmasa keşke öğrencilerin sınavlarını okumam lazim söz verdim bugün notlarını gireceğime)
Şimdi de bakalım hemen uyandin mi? Uyanınca hemen sütun geldi mi?
Sen uyanana kadar bebek ne oldu?
Biraz ayrıntı ver anlat bunlari

Eşimde iyi sat kim gelip kuruyorsa napıyorsan yap ben uğraşamam diyo hala trip yapıyor ya

Kişiye göre degısıyor galiba canim.
Hemen sütüm geldi

Hemen uyanıp uyanmadıgımı sormadım bilmiyorum. gözümü açtığımda amelıyathanedeydım
Bebek ne olacak temizleyip mama verip odaya getirmişler. Annem ve Kayınvalıdem vardı yanımda
Onlar baktı .

kabizlik olmadi çok sükür ama gaz oluyor galiba artik yemekleri de dedigin gibi yapacagim dünden sonra öyle karar verdim ben de.
Gebeliğin en basında oluyordu ben de gaz.cok şükür şimdi yok.Kabizlik da demir ilacıyla başladı vücut alışınca şimdi o da normale döndü.
Kalan günlerimizi de hayırlısıyla bitirelim insallah

Ama o önemli bir sor benim için :))) Uzun mu sürmüş ayılman en merak ettiğim şey. Bazıları şey yazmış benden önce başkaları mı görecek O da üzücü tabi ama bende doğumda miyom da alınacağı için genel anestezi hariç bana zor olur. Ama mama verirlerse sonra emmezse diye korkuyorum. Oğlum emmedi. Gerçi onda benim sütümde gelmedi. Normal doğum olmasına rağmen.

Bence hiç muhatap bile olma artık.Besigi kendiniz alın.bir de aldim deyip kandırmak ne demek nasil insanlar var ya.
Ama canını hiiç sıkma umrunda bile olmasın,bebeğinden kıymetli değil hicbisey

Bu beşik suan isini görür .
Alacağın bundan pek farkli olmayacak emin ol. 2 sene geçmeden yani almak zorunda kalacaksın zaten. Yerinde olsam bunu kullanırdım işim bitene kadar
Öyle yapıcam canım şimdi konuyu uzatamam bugün yeterince ağladım zaten gerek yok napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…