Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde de

Kullancam napim artık boşuna masrafa gerek yok bu dönemde gene aldırırım da suan onu düşünemem
Canını sıkma, beşik çok güzel görünüyor. Konuşmadığın eltin nasıl yollamış orası ilginç geldi sadece. Ve tabi ki sana sormaları gerekirdi ama şöyle düşün o beşiğin parasıyla bebeğine başka şeyler alabilirsin yani öyle düşün bence

Aynen canım aynen konuşmuyor bende anlamadım ne diyim Allah razı olsun istemese göndermezdi belki gerçeği söyleseler bu kadar kızmazdım hayırlısı böyleymiş

Cok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde deAy
Cok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde de
Aynı şey bendede var vala ben bıraktım düşünmeyi daha iyyim bu haftada normalmiş benim kadar doktora giden yoktur boşverdim bakalım nolcak

Surrender ameliyattamı uyandın, bütün iş bitmişti ama dimi, senin uyanmanımı bekliyolardı

Morkahve mesela abimin eşinde bebek geldi odaya biz sevdik onu fln , annesi yarım saat sonra geldi anca,
Dayımın eşindede çocuğu bi odaya aldılar camları açıktı bebeği görebiliyoduk ama odadaydı, anne oda ameliyathaneden yarım saat sonra geldi , anne odaya geldikden sonra bebeği diğer odadan çıkartıp getirdiler direk anneye verdiler,
Sanırım hastaneden hastaneye değişiyo

Gebeliğin en basında oluyordu ben de gaz.cok şükür şimdi yok.Kabizlik da demir ilacıyla başladı vücut alışınca şimdi o da normale döndü.
Kalan günlerimizi de hayırlısıyla bitirelim insallah
Insallah. Demire baslayinca kısa bi süre kabizlik oldu benim de ama bol su ve yuruyusle hallettim. Suan alıştı vucut sanirim. Suan yasadigim gaz mı siskinlik mi yediklerimden dolayı skşma mı bilmiyorum göbüş büyüdüğü için galiba daralıyorum.
Sabrım da tükeniyor vallahi güzel düsunmeye calisiuorum dayanmaya çalısıyorum. Nefes alamamak da cabası. Sanki tıka basa yemişim gibi. Yemeyince de deli gibi aç oluyorum sacma sapan seyler canim istiyor yine de dua falan yerine gecmesin erken gelsin bitsin biktım vs demiyorum tabiki. Hayirlisiyla vaktinde gelsin inşallah.

Aynen canım aynen konuşmuyor bende anlamadım ne diyim Allah razı olsun istemese göndermezdi belki gerçeği söyleseler bu kadar kızmazdım hayırlısı böyleymiş
Nasıl bi duygu içerisinde olduğunu az çok tahmin edebiliyorum …
Ben de tüp bebekle hamile kaldım ..
Eltinin o beşiği vermesinin 2 sebebi olabilir ;
ya gerçekten yardımcı olabilmek , hâyra geçsin diye ..
ya da kayınvaliden vesilesiyle belki de tenezzül etmeyeceğini bile bile “bak ben verdim” demek için .

Onun dışında tüm kabahat eşinde ..
Sen söylensen de söylenmesen de eşinin sana bunu söylememesi çok kırıcı başlı başına . Arada kalmak istemeyip kenara çekilmesi zaten sinir bozucu .
Hiç tartışmaya , üzülmeye , ağlamaya girme ..
Allah’ın izniyle doğum yaptıktan sonra herkese hakettiğü gibi muamele göster .
Hamile bi kadını kimsenin üzmeye hakkı yok .

Ayy sacmalama heralde uyandırdılar

Ameliyat anında uyandığını düşünemiyorum. Çiğlik atarım heralde

Son düzenleme:
1 saat geçti hala tekrar olmadi şükür duzenli degilmis demekki olsa bile artık
Dr Kaan Kocatepe’yi izliyorum ben hep. Gerçek doğum sancısı 10 dk da 3 defa gelirmiş. Her biri 50 saniye sürermiş. Ve şiddeti gittikçe artarmış. Seninkinin araları da çok uzun canım doğum sancısı değildir o. İnşallah bebişler zamanında gelsinler

Bilmiyorum canim
Hiç bunları merak etmedim etmiyorum da.

Amannn benden önce kim görürse görsün yahu hic öyle bir düşüncem yok.
Ben ilk ay emzık de biberon da verdım. Hiç problem yaşamadım. Sonrasında 28 ay emzirdim:)

Bir de son zamanın verdiği hormonlardan kaynaklanan bi stres var normal olarak,ama güzel düşünelim vaktinde sağlıcakla gelsinler ,çoğunu bitirdik sayılı gün de çabucak bitecek Allahın izniyle

Kızlar
Karın çevresi geriden geliyor. Bayadır öyle zaten. İri bir bebek olmayacak dedi ama sıkıntı da yok normal herşey dedi. Boyu ve baş çevresi önden gidiyor karın çevresi geriden geliyor.
İnşaallah kapatırlar açığı canım..benimkide öyle o yüzden sordum..peki sen diyet yapıyor musun?bana diyettenöyle olmuş dedi.kilo vermiştim ben

Kızlar

İnşaallah kapatırlar açığı canım..benimkide öyle o yüzden sordum..peki sen diyet yapıyor musun?bana diyettenöyle olmuş dedi.kilo vermiştim ben
Benimkinede zayıf bir bebek dedi bugun,ve ben sadece 9 kg almısım. Diger cocuklarımda cok kilolu dogmamıstı zaten. Saglıklı olsunlarda gerisi onemli degil. Dogan buyuyor bir sekilde

Öyle dedim zaten canım dedim suan bunları düşünemem ben sonra hallederim

Kız bende veririm hiç problem değil ama bu sefer ki velet bari emmsin. :) Benim oğlan ne emzik aldı ne beni emdi. Ayılmam uzun sürer mi diye merak etmem de bu sebepten ya bu da emmezse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…