- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.101
Hmm o da iyiymişSurrender ameliyattamı uyandın, bütün iş bitmişti ama dimi, senin uyanmanımı bekliyolardı
Morkahve mesela abimin eşinde bebek geldi odaya biz sevdik onu fln , annesi yarım saat sonra geldi anca,
Dayımın eşindede çocuğu bi odaya aldılar camları açıktı bebeği görebiliyoduk ama odadaydı, anne oda ameliyathaneden yarım saat sonra geldi , anne odaya geldikden sonra bebeği diğer odadan çıkartıp getirdiler direk anneye verdiler,
Sanırım hastaneden hastaneye değişiyo
Aman elti değil mi yarında başına kalkar insanın...senin çocukbenim beşikte büyüdü diye..ben eşime kızardım bunu bi şekilde sana söylemeliydi ve eğer kabul etmezsen bi bahane bulup anne biz beşiği aldık derdinizBilmiyorum ne desem ki ben bilmiyorum artık belli yani çizik lekeli belli ben anlamasam söylemicekler ben biliyorum
İnsan ılkı gibi olacak sanıyor diğerini. Belki bunda aynı şeyleri yasamazsınKız bende veririm hiç problem değil ama bu sefer ki velet bari emmsin. :) Benim oğlan ne emzik aldı ne beni emdi. Ayılmam uzun sürer mi diye merak etmem de bu sebepten ya bu da emmezse diye.
Varis çıkmış olabilir mi aynayla bak ...gebelikte vajinada çoğu kadında varis olurmuş duymuştumCok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde de
Aynen Banada öyle dediler minyon diye..bende şuan 69 kiloyum..bende bi 8 kilo aldımBenimkinede zayıf bir bebek dedi bugun,ve ben sadece 9 kg almısım. Diger cocuklarımda cok kilolu dogmamıstı zaten. Saglıklı olsunlarda gerisi onemli degil. Dogan buyuyor bir sekilde
BeeennnBurda biri vardı sanki bu garmastan pomadi öneren.lansinoh işe yaramadı onu kullancam yazmışlar bende not aldım bunu, sizede atayım dedim görünce.
Belki eltinesine de söylenmemistir beşiğin kime gideceğiCanını sıkma, beşik çok güzel görünüyor. Konuşmadığın eltin nasıl yollamış orası ilginç geldi sadece. Ve tabi ki sana sormaları gerekirdi ama şöyle düşün o beşiğin parasıyla bebeğine başka şeyler alabilirsin yani öyle düşün bence
Evet mor renkli çok etkili ve de çok memnun kalmıştım merhem tarzı bı kremBeeennnkesinlikle işe yarayan tek krem o .
Çok acı çektim, emin olun
Bütün umudum bu yönde canımİnsan ılkı gibi olacak sanıyor diğerini. Belki bunda aynı şeyleri yasamazsın
Şaşırma kız ciddi söylüyorum oluyormuş ve batma gibiymiş..ben bi arkadaşımda var her adet dönemi ağrı çeker varisden dolayıVaris çıkmış olabilir mi aynayla bak ...gebelikte vajinada çoğu kadında varis olurmuş duymuştum
İlkden öyle bi görüntü geldi gözümün önüne, uyandığımda direk öyle hissederim ameliyat masasındaaaaa uyandım bennnnn uyandım flnAyy sacmalama heraldeuyandırdılar
Ameliyat anında uyandığını düşünemiyorum. Çiğlik atarım heralde
Neden küveze almışlardı oğlunuHmm o da iyiymişNeyse bahtımızda ne varsa katlanıcaz. Tek küveze koymasınlar da. Benim oğlanı 3 gün küvezde tuttular yanıma vermediler. Tek dileğim bu sefer öyle olmaması.
Senin ikizdi bir de degil mi?Aynen Banada öyle dediler minyon diye..bende şuan 69 kiloyum..bende bi 8 kilo aldım
Yapar inanıyorum ben o kadındanAman elti değil mi yarında başına kalkar insanın...senin çocukbenim beşikte büyüdü diye..ben eşime kızardım bunu bi şekilde sana söylemeliydi ve eğer kabul etmezsen bi bahane bulup anne biz beşiği aldık derdiniz
Düşünme bunlarıBütün umudum bu yönde canımama dediğin gibi ilki gibi olacak sanıp korkuyorum.
Aynen canım ikizSenin ikizdi bir de degil mi?
Benim doktorum ve sağlık ocaginin doktoru hepsinin aşağı yukarı aynı ayarda olduğunu söylediKızlar bu hafta doktorum. Magnezyum için magnimore plus un daha iyi olduğunu ama biraz pahalli olduğunu söyledi. Aslında bana daha önce bir adını söylemişti ama onu al dememisti. Bugün sabah nerdeyse bacağıma kramp giriyordu hissettim ovalayarak rahatlattim. Ama bugün karnım çok sayıda kasıldı.Alayım dedim şu magnezyum eczacimi arayıp sordum 245 TL dedi heosiburadsan 145 e aldım. Bakalım faydası olacak mı.
Benim 3. Hamileligim ilk kez magnezyum verdi ve kasılmam falan hic biseyim yokken. Bu magnezyum neden veriliyor?Benim doktorum ve sağlık ocaginin doktoru hepsinin aşağı yukarı aynı ayarda olduğunu söyledi
Ooo çok pahalıymış kız..niye başka magnezyumlar işe yaramadı mı..benimde bacak kramplarım oluyordu.sabah akşam içince iyigeldiBenim doktorum ve sağlık ocaginin doktoru hepsinin aşağı yukarı aynı ayarda olduğunu söyledi
Kramp ve kasılmalar icin işteBenim 3. Hamileligim ilk kez magnezyum verdi ve kasılmam falan hic biseyim yokken. Bu magnezyum neden veriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?