Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmm o da iyiymiş Neyse bahtımızda ne varsa katlanıcaz. Tek küveze koymasınlar da. Benim oğlanı 3 gün küvezde tuttular yanıma vermediler. Tek dileğim bu sefer öyle olmaması.

Bilmiyorum ne desem ki ben bilmiyorum artık belli yani çizik lekeli belli ben anlamasam söylemicekler ben biliyorum
Aman elti değil mi yarında başına kalkar insanın...senin çocukbenim beşikte büyüdü diye..ben eşime kızardım bunu bi şekilde sana söylemeliydi ve eğer kabul etmezsen bi bahane bulup anne biz beşiği aldık derdiniz

Belki eltinesine de söylenmemistir beşiğin kime gideceği

Ayy sacmalama heralde uyandırdılar

Ameliyat anında uyandığını düşünemiyorum. Çiğlik atarım heralde
İlkden öyle bi görüntü geldi gözümün önüne, uyandığımda direk öyle hissederim ameliyat masasındaaaaa uyandım bennnnn uyandım flnhahahahaahah
Hmm o da iyiymiş Neyse bahtımızda ne varsa katlanıcaz. Tek küveze koymasınlar da. Benim oğlanı 3 gün küvezde tuttular yanıma vermediler. Tek dileğim bu sefer öyle olmaması.
Neden küveze almışlardı oğlunu

Kızlar bu hafta doktorum. Magnezyum için magnimore plus un daha iyi olduğunu ama biraz pahalli olduğunu söyledi. Aslında bana daha önce bir adını söylemişti ama onu al dememisti. Bugün sabah nerdeyse bacağıma kramp giriyordu hissettim ovalayarak rahatlattim. Ama bugün karnım çok sayıda kasıldı. Alayım dedim şu magnezyum eczacimi arayıp sordum 245 TL dedi heosiburadsan 145 e aldım. Bakalım faydası olacak mı.

Benim doktorum ve sağlık ocaginin doktoru hepsinin aşağı yukarı aynı ayarda olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…