Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu karın kasılması nasıl oluyor ya?
Benim bazen mesela yataktan kalkıcam sanki bebek hem ayak hem ellerini germiş de öyle yatıyor gibi bir his oluyor ama sonra hemen geçiyor
Kasılma mı ki bu?

Benim bacaklarım 2 kere kasıldı ikisinde de aksamdan yorgundum sabah gerinirken oldu masaj yapınca hemen geçti.

Newday kullanıyorum ben en başından beri hiç ağrım sızım kasılmam falan olmadı şükür şu saydığım haricinde. Onlar da yeni olmaya basladı

Benim bi kere başıma gelicekti zor geçirdim, bacağa girer gibi karnada aynı şekilde kramp giriyo acıtıyo, ben girmeden uyurken dediğin vibi geriniyodum , karnıma giricekti masaj yaparak, girmeden engelledim hemen magnezyum içtim korktum gircek diye valla

O zaman benim karnıma olan kasılma değil bebeğin pozisyonuyla alakalı ben hareket edince geçiyor çünkü. Yatarken o da kendine bir pozisyon buluyor demek ki

Bebek hareket derken dayanıyor ya
O sanırım kasılmadan sayılmıyor. Ani bir gerginlik oluyor degil mi?
Aynen sanki kafasını ya da poposunu dayıyor gibi , bence de kasılma değil o çok daha acılı bir sey sanırım

O zaman benim karnıma olan kasılma değil bebeğin pozisyonuyla alakalı ben hareket edince geçiyor çünkü. Yatarken o da kendine bir pozisyon buluyor demek ki
aynenn o dediğin banada oluyo, sem sertttt yapıyo herhalde toplanıyo biryerde oynayınca geciyoben onada baktımda galiba onun adı braxton-hicks kasılması deniyomuş herhalde sertleşmesi yani

İlkden öyle bi görüntü geldi gözümün önüne, uyandığımda direk öyle hissederim ameliyat masasındaaaaa uyandım bennnnn uyandım flnhahahahaahah

Neden küveze almışlardı oğlunu
Canım benim oğlan 39. haftada doğdu. Bence hiç bir şeyi yoktu. Benim doğumum pazar günü oldu. Doğum çok çabuk oldu ama dikişler uzun sürdü. Doktor bebeği alan hemşireye bebek iyiyse sende gel yardım et dedi. Bir doktor bir hemşire vardı benle ilgilenen. Bebeğe bakması gereken hemşire de bana bakmaya geldi. bebek orda kendi kendine etrafına bakıp duruyordu. Üstüne sardığı battaniyeyi de açtı oynuyordu ben gördüm . Bir de ben biraz bağırmış olabilirim

Her neyse çocuk doktoru da biraz gecikmeli geldi. O arada çocuk üşüdü bence çünkü ameliyathane soğuktu. Doktor vesveseliydi Bu çocuk niye titriyor şekerden dolayımı böyle oldu ben bunu kontrole alırım dedi aldı gitti. Bende gebelik şekeri vardı. Oysa çocuk orda yalnız durunca üşüdüğünden titredi bence. Gereksiz yere 3 gün küvezde tuttular velhasıl.

Yıkarken video çekmişler benımkıni
Aynen dediğin gibi üzeri acıktı ve titriyordu.

Ooo çok pahalıymış kız..niye başka magnezyumlar işe yaramadı mı..benimde bacak kramplarım oluyordu.sabah akşam içince iyigeldi
Valla bu ara çok kasılmam oluyor. Son ay artık daha önce almadım bu ay alıvereyim dedim. Kramp olacak diye çok korkuyorum. Ağrısı 3 gün geçmiyor. İlk iyi geliyordu ama artık etkisi azaldı sanırım.

Valla bu ara çok kasılmam oluyor. Son ay artık daha önce almadım bu ay alıvereyim dedim. Kramp olacak diye çok korkuyorum. Ağrısı 3 gün geçmiyor. İlk iyi geliyordu ama artık etkisi azaldı sanırım.
Ben bikac gün magnezyum içmedim
Saldım. Ama bugün itibariyle tekrar başladım.

Zaten benim nornlde de magnezyum eksikliğim vardı.
Ulen ne vıtamınsizmişim
Kan da düşüktü

Canım bütün karnım sertleşiyor. Ama komple. Öyle çocuk bir yana yaslanmış, toplanmış gibi değil. Ve karnımın her yeri yırtılacakmış gibi acıyor. Zaten doğumdan önce çok canımı yakan sancıda böyle başlamıştı tamamı taş gibi olup sanki kabız gibi karnımın tamamı aşağıdan çıkacakmış içimde sanki bir roket varmış aşağıdan çıkmaya çalışıyormuş gibi olmuş ve çok acıtmıştı. Bu o kadar acıtmıyor ama işte yine de rahatsızlık verici.

O zaman bizdeki bebek hareketinin verdiği gerginlik .

Öyle dediğin sekilde olmuyor cunku. Bebeğin dayandığı kısımlarda oluyor ben de

Yaaaaa kıyamam minnacık aynen ameliyathane baya soğuk oluyomuş, yazık boşunaaa durmuş orda Neyseki kötü birşeyi yokmuş allahdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…