- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.121
Bu karın kasılması nasıl oluyor ya?Kızlar bu hafta doktorum. Magnezyum için magnimore plus un daha iyi olduğunu ama biraz pahalli olduğunu söyledi. Aslında bana daha önce bir adını söylemişti ama onu al dememisti. Bugün sabah nerdeyse bacağıma kramp giriyordu hissettim ovalayarak rahatlattim. Ama bugün karnım çok sayıda kasıldı.Alayım dedim şu magnezyum eczacimi arayıp sordum 245 TL dedi heosiburadsan 145 e aldım. Bakalım faydası olacak mı.
Benim bi kere başıma gelicekti zor geçirdim, bacağa girer gibi karnada aynı şekilde kramp giriyo acıtıyo, ben girmeden uyurken dediğin vibi geriniyodum , karnıma giricekti masaj yaparak, girmeden engelledim hemen magnezyum içtim korktum gircek diye vallaBu karın kasılması nasıl oluyor ya?
Benim bazen mesela yataktan kalkıcam sanki bebek hem ayak hem ellerini germiş de öyle yatıyor gibi bir his oluyor ama sonra hemen geçiyor
Kasılma mı ki bu?
Benim bacaklarım 2 kere kasıldı ikisinde de aksamdan yorgundum sabah gerinirken oldu masaj yapınca hemen geçti.
Newday kullanıyorum ben en başından beri hiç ağrım sızım kasılmam falan olmadı şükür şu saydığım haricinde. Onlar da yeni olmaya basladı
O zaman benim karnıma olan kasılma değil bebeğin pozisyonuyla alakalıBenim bi kere başıma gelicekti zor geçirdim, bacağa girer gibi karnada aynı şekilde kramp giriyo acıtıyo, ben girmeden uyurken dediğin vibi geriniyodum , karnıma giricekti masaj yaparak, girmeden engelledim hemen magnezyum içtim korktum gircek diye valla
Bebek hareket derken dayanıyor yaO zaman benim karnıma olan kasılma değil bebeğin pozisyonuyla alakalıben hareket edince geçiyor çünkü. Yatarken o da kendine bir pozisyon buluyor demek ki
Aynen sanki kafasını ya da poposunu dayıyor gibi , bence de kasılma değil o çok daha acılı bir sey sanırımBebek hareket derken dayanıyor ya
O sanırım kasılmadan sayılmıyor. Ani bir gerginlik oluyor degil mi?
O zaman sıkıntı büyükBelki eltinesine de söylenmemistir beşiğin kime gideceği
aynenn o dediğin banada oluyo, sem sertttt yapıyo herhalde toplanıyo biryerde oynayınca geciyoO zaman benim karnıma olan kasılma değil bebeğin pozisyonuyla alakalıben hareket edince geçiyor çünkü. Yatarken o da kendine bir pozisyon buluyor demek ki
Karnımı ovunca düzeliyorAynen sanki kafasını ya da poposunu dayıyor gibi , bence de kasılma değil o çok daha acılı bir sey sanırım
Canım benim oğlan 39. haftada doğdu. Bence hiç bir şeyi yoktu. Benim doğumum pazar günü oldu. Doğum çok çabuk oldu ama dikişler uzun sürdü. Doktor bebeği alan hemşireye bebek iyiyse sende gel yardım et dedi. Bir doktor bir hemşire vardı benle ilgilenen. Bebeğe bakması gereken hemşire de bana bakmaya geldi. bebek orda kendi kendine etrafına bakıp duruyordu. Üstüne sardığı battaniyeyi de açtı oynuyordu ben gördüm .İlkden öyle bi görüntü geldi gözümün önüne, uyandığımda direk öyle hissederim ameliyat masasındaaaaa uyandım bennnnn uyandım flnhahahahaahah
Neden küveze almışlardı oğlunu
Magnezyum malat varmış bunda ondan daha iyiymiş ne biliim birileri daha öyle bir şey yazmıştı sanki burada.Benim doktorum ve sağlık ocaginin doktoru hepsinin aşağı yukarı aynı ayarda olduğunu söyledi
Yıkarken video çekmişler benımkıniCanım benim oğlan 39. haftada doğdu. Bence hiç bir şeyi yoktu. Benim doğumum pazar günü oldu. Doğum çok çabuk oldu ama dikişler uzun sürdü. Doktor bebeği alan hemşireye bebek iyiyse sende gel yardım et dedi. Bir doktor bir hemşire vardı benle ilgilenen. Bebeğe bakması gereken hemşire de bana bakmaya geldi. bebek orda kendi kendine etrafına bakıp duruyordu. Üstüne sardığı battaniyeyi de açtı oynuyordu ben gördüm .Bir de ben biraz bağırmış olabilirim
Her neyse çocuk doktoru da biraz gecikmeli geldi. O arada çocuk üşüdü bence çünkü ameliyathane soğuktu. Doktor vesveseliydiBu çocuk niye titriyor şekerden dolayımı böyle oldu ben bunu kontrole alırım dedi aldı gitti. Bende gebelik şekeri vardı. Oysa çocuk orda yalnız durunca üşüdüğünden titredi bence. Gereksiz yere 3 gün küvezde tuttular velhasıl.
Valla bu ara çok kasılmam oluyor. Son ay artık daha önce almadım bu ay alıvereyim dedim. Kramp olacak diye çok korkuyorum. Ağrısı 3 gün geçmiyor. İlk iyi geliyordu ama artık etkisi azaldı sanırım.Ooo çok pahalıymış kız..niye başka magnezyumlar işe yaramadı mı..benimde bacak kramplarım oluyordu.sabah akşam içince iyigeldi
Ben bikac gün magnezyum içmedimValla bu ara çok kasılmam oluyor. Son ay artık daha önce almadım bu ay alıvereyim dedim. Kramp olacak diye çok korkuyorum. Ağrısı 3 gün geçmiyor. İlk iyi geliyordu ama artık etkisi azaldı sanırım.
Canım bütün karnım sertleşiyor. Ama komple. Öyle çocuk bir yana yaslanmış, toplanmış gibi değil. Ve karnımın her yeri yırtılacakmış gibi acıyor. Zaten doğumdan önce çok canımı yakan sancıda böyle başlamıştı tamamı taş gibi olup sanki kabız gibi karnımın tamamı aşağıdan çıkacakmış içimde sanki bir roket varmış aşağıdan çıkmaya çalışıyormuş gibi olmuş ve çok acıtmıştı. Bu o kadar acıtmıyor ama işte yine de rahatsızlık verici.Bu karın kasılması nasıl oluyor ya?
Benim bazen mesela yataktan kalkıcam sanki bebek hem ayak hem ellerini germiş de öyle yatıyor gibi bir his oluyor ama sonra hemen geçiyor
Kasılma mı ki bu?
Benim bacaklarım 2 kere kasıldı ikisinde de aksamdan yorgundum sabah gerinirken oldu masaj yapınca hemen geçti.
Newday kullanıyorum ben en başından beri hiç ağrım sızım kasılmam falan olmadı şükür şu saydığım haricinde. Onlar da yeni olmaya basladı
O zaman bizdeki bebek hareketinin verdiği gerginlik .Canım bütün karnım sertleşiyor. Ama komple. Öyle çocuk bir yana yaslanmış, toplanmış gibi değil. Ve karnımın her yeri yırtılacakmış gibi acıyor. Zaten doğumdan önce çok canımı yakan sancıda böyle başlamıştı tamamı taş gibi olup sanki kabız gibi karnımın tamamı aşağıdan çıkacakmış içimde sanki bir roket varmış aşağıdan çıkmaya çalışıyormuş gibi olmuş ve çok acıtmıştı. Bu o kadar acıtmıyor ama işte yine de rahatsızlık verici.
Aynen o farklı onu bazen sırt üstü yatinca benim ki de yapıyor.O zaman bizdeki bebek hareketinin verdiği gerginlik .
Öyle dediğin sekilde olmuyor cunku. Bebeğin dayandığı kısımlarda oluyor ben de
Yaaaaa kıyamam minnacık aynen ameliyathane baya soğuk oluyomuş, yazık boşunaaa durmuş ordaCanım benim oğlan 39. haftada doğdu. Bence hiç bir şeyi yoktu. Benim doğumum pazar günü oldu. Doğum çok çabuk oldu ama dikişler uzun sürdü. Doktor bebeği alan hemşireye bebek iyiyse sende gel yardım et dedi. Bir doktor bir hemşire vardı benle ilgilenen. Bebeğe bakması gereken hemşire de bana bakmaya geldi. bebek orda kendi kendine etrafına bakıp duruyordu. Üstüne sardığı battaniyeyi de açtı oynuyordu ben gördüm .Bir de ben biraz bağırmış olabilirim
Her neyse çocuk doktoru da biraz gecikmeli geldi. O arada çocuk üşüdü bence çünkü ameliyathane soğuktu. Doktor vesveseliydiBu çocuk niye titriyor şekerden dolayımı böyle oldu ben bunu kontrole alırım dedi aldı gitti. Bende gebelik şekeri vardı. Oysa çocuk orda yalnız durunca üşüdüğünden titredi bence. Gereksiz yere 3 gün küvezde tuttular velhasıl.
Boşuna durdu valla. Belki o yüzden emzirmedim.Yaaaaa kıyamam minnacık aynen ameliyathane baya soğuk oluyomuş, yazık boşunaaa durmuş ordaNeyseki kötü birşeyi yokmuş allahdan
Ahhh kıyamam minnoşaa yaaaBoşuna durdu valla. Belki o yüzden emzirmedim.Çocuk emmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?