Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dayanacak dermanim kalmadi bu saat oldu bi o yana bi bu yana donuyom 3 hafta daha icimde tutup firlatmak istiyorum 33+0 olduk şükür
Ayakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayakları allah gönlündekini versinnnn istediğin zaman olur inşallah, normal olunca mecbur beklicen

Benim eşim yine gececi bu hafta bana yine geceler Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla

Hadi beni geç sen niye uyumadın
Beni de bebek uyandırdı ya.
Bugün baza altını temizledim. Eşimde kıyafetleri ütüledi. Bebek sanırım yoruldu şimdi canlandı yer değiştiriyor. Elime üstten bı sertlik geliyo ama bilmiyorum neresi

Beni de bebek uyandırdı ya.
Bugün baza altını temizledim. Eşimde kıyafetleri ütüledi. Bebek sanırım yoruldu şimdi canlandı yer değiştiriyor. Elime üstten bı sertlik geliyo ama bilmiyorum neresi
Bende bilmiyodumda geçen doktora gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarda dediği için anlıyorum
Gündüz çok yorulunca akşamları yattığımızda çok hareketli oluyolarmış sabah demekki yorulduğun için oynamamış

Ever benimkide başı aşağıda.
Arada bı minik çığlıklar attırıyor.
Mesaneye bastırıyor 5 dkda bir tuvalete
Bugün dedim herşey ütülü gelebilirsin ama 2 3 hafta daha dur direk kucağıma alayım inşallah
Bı de ayak tabanı kaşıntısı başladı 1 aydır.
Öyle böyle değil. Doktor kreme izin verdi başladım bakalım.

Aaaaa oluyomuymul öyle kaşıntı ben duymadım olmadıda daha bende hiç
İy herşeyi hazırladıysannn oda beklesin sırasını, bende bu hafta çantayı hazırladım mı hazırım daha gerçi bi 40 günü varda nolur nolmaz haziran annelerine bak 15 haziran yazıyo ama suyu bugunden gelmiş korkuttu beni
Cidden çok mesaneye basıyo harbiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…