- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.141
Bende kesin kilo alanlardan olurumBu arada Mayıs annelerinde okudum bazıları 20kiloyla doğa gidip 1 haftada 13e kilo vermiş. Bir kaç kişi var öyle. Bir iki de 1.5-2 kilo alan var.Bende öyle olurum kesin
Bence yine de umutsuz olmayalım. İlk doğumda benden 10 kilo gitmişti. İnşallah biz de 10 üzeri verelimBende kesin kilo alanlardan olurumkeşke gitse hepsi 1-2 ayda
Ayyyy inşallahBence yine de umutsuz olmayalım. İlk doğumda benden 10 kilo gitmişti. İnşallah biz de 10 üzeri verelim
Suyu gelmis galiba birininHaziran annelerindede yarın doğum yapıcaklar vardı bakıyım bakalım yarın yatış yapan varmı
Aynen yaaaaa bende şimdi gördümmmm 15 haziran gösteriyo doğumuna şimdiden gelmiş suyuSuyu gelmis galiba birinin
36 haftalik falan galiba gayet guzel darisi basimaAynen yaaaaa bende şimdi gördümmmm 15 haziran gösteriyo doğumuna şimdiden gelmiş suyu
Bak yaaaaaaa36 haftalik falan galiba gayet guzel darisi basima
Olacagi oBak yaaaaaaaaklıma ne geliyo biliyomusun böyle diyosun diyosun hepimiz doğurup sen kalıyomuşsun
Vallaaa risk var diye diye cidden geç gelicek gibiOlacagi obenmde aklima o geliyor simdi erken dogum riski falan var zamani gelincede ayaz bey gelmicek 48 hafta falan suruyormus
Ben 36. Haftayi hedef belirledim totem yaptim 36+0 gelsin hayirlisiysaVallaaa risk var diye diye cidden geç gelicek gibibiraz kilo alsın gelişsin herşeyi tosun paşada öyle gelsin
Hasi inşallah annesii seni dinler belkiBen 36. Haftayi hedef belirledim totem yaptim 36+0 gelsin hayirlisiysa
Dayanacak dermanim kalmadi bu saat oldu bi o yana bi bu yana donuyomHasi inşallah annesii seni dinler belki
Ayakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayaklarıDayanacak dermanim kalmadi bu saat oldu bi o yana bi bu yana donuyom3 hafta daha icimde tutup firlatmak istiyorum 33+0 olduk şükür
Benim eşim yine gececi bu hafta
Beni de bebek uyandırdı ya.Benim eşim yine gececi bu haftabana yine geceler Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla
Hadi beni geç sen niye uyumadın
Bende bilmiyodumda geçen doktora gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarda dediği için anlıyorumBeni de bebek uyandırdı ya.
Bugün baza altını temizledim. Eşimde kıyafetleri ütüledi. Bebek sanırım yoruldu şimdi canlandı yer değiştiriyor. Elime üstten bı sertlik geliyo ama bilmiyorum neresi
Ever benimkide başı aşağıda.Bende bilmiyodumda geçen doktora gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarda dediği için anlıyorum
Gündüz çok yorulunca akşamları yattığımızda çok hareketli oluyolarmışsabah demekki yorulduğun için oynamamış
Aaaaa oluyomuymul öyle kaşıntı ben duymadım olmadıda daha bende hiçEver benimkide başı aşağıda.
Arada bı minik çığlıklar attırıyor.
Mesaneye bastırıyor 5 dkda bir tuvalete
Bugün dedim herşey ütülü gelebilirsin ama 2 3 hafta daha dur direk kucağıma alayım inşallah
Bı de ayak tabanı kaşıntısı başladı 1 aydır.
Öyle böyle değil. Doktor kreme izin verdi başladım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?