- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.161
Evet sağlıkla gelsinler de gelsinler biran önce.Aaaaa oluyomuymul öyle kaşıntı ben duymadım olmadıda daha bende hiç
İy herşeyi hazırladıysannn oda beklesin sırasını, bende bu hafta çantayı hazırladım mı hazırım daha gerçi bi 40 günü varda nolur nolmaz haziran annelerine bak 15 haziran yazıyo ama suyu bugunden gelmişkorkuttu beni
Cidden çok mesaneye basıyo harbiden
Yaaaa gerçekden öyleeee allah isteyen herkese nasip etsinEvet sağlıkla gelsinler de gelsinler biran önce.
Bı yandan sabırsızım bı yandan beklesin diyorum.
Ama kucağımda uyumasını hayal ediyorum.
Böyle minnacık miss kokulu bir bebek hep göğsünün üstünde ne güzel ne muhteşem birşey.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dediKızlar
İnşaallah kapatırlar açığı canım..benimkide öyle o yüzden sordum..peki sen diyet yapıyor musun?bana diyettenöyle olmuş dedi.kilo vermiştim ben
Ben Mayıs annelerini hatmettim ya. Onların çoğu da Nisan'da doğurdu. 3-4kisi kaldı dogurmayan.Aynen yaaaaa bende şimdi gördümmmm 15 haziran gösteriyo doğumuna şimdiden gelmiş suyu
E iyi az kalmışsınBu gece 4 kere WC ye kalktım
Canım 11 fazla değil bu aydan sonra zaten en fazla 2-3 alırsın korkmaYok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dedi
Bu arada saat 3 bende uyaniktim ama daha fazla uykum kaçmasın diye buraya takilmadimBenim eşim yine gececi bu haftabana yine geceler Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla
Hadi beni geç sen niye uyumadın
Benimki iki gundur sag tarftan sirtima dogru geçmeye calisiyor az kaldiAyakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayaklarıallah gönlündekini versinnnn istediğin zaman olur inşallah, normal olunca mecbur beklicen
Bende öyleyim vala ama bemim baş ucum da su var var su içiyorum içtikçe oradayımBu gece 4 kere WC ye kalktım
Ah çok güzel canım güle güle kullansınGünaydın. Bizimde odamız geldi, halı ve perde işimiz birde yerleştirme işimiz kaldıbugün işe gitmedim bunlarla uğraşırım diye
Vala bende öyle uyuyorum zararlıymış ama napim öyle rahat ediyorumAllah affetsin sirt üstü yatarak uyaniyorum 1 haftadirbirtek oyle rahat ediyorum çünkü
Ay ben de ya çok rahat değil miAllah affetsin sirt üstü yatarak uyaniyorum 1 haftadirbirtek oyle rahat ediyorum çünkü
Kordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalhAy ben de ya çok rahat değil misonra da bebişe zarar vermiş miyimdir acaba diye suçluyorum kendimi
Bende kendimi öyle yatarken çok buluyorum, sanırım elimde değilKordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?