Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet sağlıkla gelsinler de gelsinler biran önce.
Bı yandan sabırsızım bı yandan beklesin diyorum.
Ama kucağımda uyumasını hayal ediyorum.
Böyle minnacık miss kokulu bir bebek hep göğsünün üstünde ne güzel ne muhteşem birşey.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Yaaaa gerçekden öyleeee allah isteyen herkese nasip etsin
Bende hep öyle hayal ediyorım göğüsümde bebeğim hepp orda misss kokusu ahh yaaaaa minnoşlar

Kızlar

İnşaallah kapatırlar açığı canım..benimkide öyle o yüzden sordum..peki sen diyet yapıyor musun?bana diyettenöyle olmuş dedi.kilo vermiştim ben
Yok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dedi

Benim eşim yine gececi bu hafta bana yine geceler Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla

Hadi beni geç sen niye uyumadın
Bu arada saat 3 bende uyaniktim ama daha fazla uykum kaçmasın diye buraya takilmadim

Ayakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayakları allah gönlündekini versinnnn istediğin zaman olur inşallah, normal olunca mecbur beklicen
Benimki iki gundur sag tarftan sirtima dogru geçmeye calisiyor az kaldi

Ay ben de ya çok rahat değil mi sonra da bebişe zarar vermiş miyimdir acaba diye suçluyorum kendimi
Kordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalh

Kordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalh
Bende kendimi öyle yatarken çok buluyorum, sanırım elimde değil

Yan yatışta bacak aramda yastık olmadan uyuyamıyorum ama azıcık yüzüstü gibi yattığım için onuda seviyorum. Yüz üstü yatmayı çoook özledim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…