Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende çok özledim. Yan yatınca ufaklık dürtüp duruyor. Bacak Aramda yastik karnımın altında bir yastık ve sarildigim bir minik yastık daha....2 tane de kafamın altında toplam 5 yastıkla yatıyorum.

Aynen büyüyenden aldım , bidaha uğraşmayayım diye en kötü bi 8 sene düşünmem herhalde yada 2. Çocuğada kullanırım tek kötü yanı baya yer kaplıyo
Oda yapacak olsam ben de ondan alacaktım güle güle kullansın cok güzel olmuş hersey
Benim eşim yine gececi bu hafta bana yine geceler Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla

Hadi beni geç sen niye uyumadın
Allah im ben de bunu diyecek miyim acaba bi yatiuorum sabah kalkıyorum.. benimki neden uyandirmiyo ya da uyutmuyor beni ya sizler yazdıkça bizde bir terslik var gibi hissediyorum çoğunluğa uymadığı için..
iyi az kalmışsın benim rahat 5 var.
Ben wc ye de kalkmıyorum tövbe Amy ye uzaylı dedim durdum bu seferde ben uzaylı gibi hissediyorum kendimi

Kizlar cok kötüyüm psikolojim artik gercekten iyi degil durduk yere esime çattım galiba bilmiyorum haklimiyim degilmiyim sabahtan beri aglamak geliyor icimden sebep şu oturdugum yerde komsum arkadasim falan yok aksama kadar evde cok bunalmaya basladim artik insan yuzu görmüyorum esimde aksam gelir gelmez uyuyor sohbet etmek vakit gecirmek istiyorum ama o da yok zaten ahrilarim cok fazla artik dayanamiyorum depresyona giricem resmen bilmiyorum sizde de durumlar ayni mi benmi abartiyorum

Benim beybi de öyle. Genelde çok kimildamaz, gece de benimle uyur,benimle uyanır ins doğunca da öyle olur

Çok yoruluyor demek ki... Yani teli eline alıyor oyun oynuyor desen hak veririm sana .
Ama adam napsın yoruluyor

Bende çok özledim. Yan yatınca ufaklık dürtüp duruyor. Bacak Aramda yastik karnımın altında bir yastık ve sarildigim bir minik yastık daha....2 tane de kafamın altında toplam 5 yastıkla yatıyorum.
Bu noktada eşinede yazık demek zorundayım neyseki son düzlük artık

Komsusuz, arkadassiz olmak çok zordur. Bir de siz çalışmıyorsunuz galiba. İş yerine gidip birkaç farklı yüz görmek, sohbet etmek gibisi yok
Belki ailenizden biri gelir yanınıza ya da eşiniz izin alabilir birkaç gün
En kötüsü kaynana gelsin. Eleminizi, kederinizi toptan alır Gelme fikri bile sizin sıkıntınız giderir

Bence kendine yapacak bişiler bul, git dolaş hava al, evde oylanacak bişiler bul. Bişiler izle.. Bazen bana gün yetmiyor mesela yoğunluktan.

Şimdiden bu bunalımı yaşarsan bir süre de bebekle geçecek günler, uykusuz geceler yoğun zamanlar iyice bunalırsın.
Eşin elbette ki destek olmalı yorulup uyuyan birine de çatmak olmaz sen stres yaşıyorken onunda yaşadığını gözden kaçırmamalısın

Evet calismiyorum modellik yapiyordum ama malum gebelik engel oldu ayrildim bir anda isten ayrilmak da beni bu kadar etkiledi sanırım annem calisiyor kiz kardesim var ama o da kucuk kardeslerime bakiyor gelirse hepsi gelmesi gerekiyor ve benim kafam kaldirmiyor gurultulerini kaynana falan istemem esimde izin almaz dusunmez bunu is yeriyle problem yasamak istemiyor gecen hafta hastanede yattigimda izinliydi cunki

Hormonaldir canım, ben ankara da yaşıyorum ne bir ailem ne bi akrabam arkadaşım var . Kendi yaşadığım yerde çok fazla çevrem arkadaşlarım vardı akraba ziyareti falan buraya bi geldim tekim .. çevre edinmek için halk eğitim kurslara gideyim dedim covid çıktı.. ise girmek istedim mümkün değil iş bulamadım covid den olanı da çıkarıyoruz dediler .. evde dört duvar sürekli komşu desen malesef o da yok yan daire uğursuz mu nedir bizim üstümüze 6 kişi çıktı daireden . Bina nin hepsi Ev sahibi ve yaşlı.. İlk taşındım herkes birbirine aşure verdi bana vermediler yabancıyım diye asıl yeni taşınan a getirilir o an verdim puanlarını ben de kimsenin kapısına gitmedim öyle kapalı oturuyorum evim de malum ankara yokuş genelde esim ile çıkıyorum.. üzülme lütfen bak yanliz değilsin. Covid oldum bi çorba yapanım olmadı kimsem yok .. evim çok battı normalde ailem temizler ara uzak olunca olmuyor işte insan çok arıyor böyle durumlarda suan hassassin hormonal bu normal yani

Bence haklısın ,eşin yorucu bi işte mi çalışıyor?tüm gün yalnızsan eşinle akşam vakit geçirmek en doğal hakkın.
En azından bi saat sohbet etseniz bile yeter.İnsan bu dönemde daha çok ilgi istiyor.
Gün içinde yürüyüşe falan çıksan bi hava almak bile iyi geliyo insana

Bisiler izlemekten de sıkıldım burda ormanin icinde yaşıyorum resmen cok merkezi degil nereye çıkılır bilmiyorum evet haklisiniz bir anda ben ona cattim ama yoruluyor uzun suredir hep mesai yapıyor

Hic girme o konulara kaynanamlar 10 annemler 15 dk babannem var bana 5 dk ama inan kimseden fayda olmuyor benmde evim cok batti gecen pazar annem geldi heryerin pislik icinde eline bi bez al da camlari sil dedi ki ben persembe cikmistim hastaneden doktor wc haric kalkma dedi kaynanam desen 50 sefer cagirdim gelmedi yardima bugunde babam aradi annen millete arkandan atiyor sanki bi o hamile evini bok goturuyor diyormus birazda ona bozuldum galiba ben kimseden hayir olmuyor anlayacagin yanlizlik zordur ama bu kadar kalabaligin icindeki yanlizlik daha zor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…