Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

En kötüsü kaynana gelsin. Eleminizi, kederinizi toptan alır Gelme fikri bile sizin sıkıntınız giderir
Denize düşen yılana sarılır mantığı

bu konular da canını sıkmış belli ki.Evi bırak b.k götürsün,bebeğinden senden önemli mi?Bebeğini al kucağına sağlıcakla, sonra elinden geldiğince kendin yaparsın.
Hem annenler yakınmış arada sırada sen uğra kardeşinin yanına,yarım saat görüp yürüyüş yapa yapa gidersin
Ev sıkıyo insanı bi saatten sonra

Aslinda normalde 5.30 da çıkıyor isten ama yaklasik 4 aydir falan surekli mesai hafta sonlari dahil 9 dan once bitmiyor isi birde ben hamile kalmadan 1 ay once tasinmistim tasinmadan once gayt merkezi biyerdeydim yan binamda en yakin arkadaşım karsimda esimin teyzesi ve daha birsuru tanidigim vardi site mantigiydi heryer park coluk cocuktu bu tasindigim yer ormanin dibinde tek bir bina kimseyi tanimiyorum ualsim sorunuda var disarida baya issiz aksamlari ormana alkol almaya geliyorlar genelde esim erken geldiginde yakinlsrda bir parka gidip yuruyorduk falan simdi onuda yapamiyoruz gelir gelmz yemek yiyip uyuyor

Yoruluyor demek ki.En azından izin gününde güzel vakit geçirin.Yeni taşındığın için alışamaman ve bunalman çok normal bir de üstüne bu hormonlar ekleniyor.Daha da iç sıkıntısı yaşatıyor insana.Böyle hissettiğimde bebeğimi düşünüyorum hep kendime geliyorum,mis kokulu bebişlere az kaldı o anı düşün canımm

Ah canım.basindan beri gebeliğim riskli erken doğum riskim var serklaj var plesenta previera var.aylardir yatıyorum bir odanın içinde eşim akşam geliyor. Annem yanımda değil bazen kafayı yicek gibi oluyorum. Durup durup gözlerim doluyor. Kalkıp bişey yapamıyorum. Ne gelen var ne giden. Ama sabrediyorum çünkü hamile kalmam bile mucizeydi tüp bebek benim. Oyuzden tek dileğim bu süreci sağlıklı atlatmak eminim şu halimde yerimde olmak isteyen hatta daha kötüsüne razı olacak insanlar var. Allah'ım bize sabır güç kuvvet versin.

Kızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
Benim de böyle sağ kaburgama vuruyor hatta sürekli ,nefesim kesildi dün bi ara
ama normali böyle olmuyor mu ,doğuma doğru aşağı iniyor dimi

Vala ben dün bu beşik yüzünden ağlıyorum

Heh aynı benim anam ve kaynanam ona diyorum gel o diyo annen gelsin diğerine diyorum o gelsin diyo sidik yarısına girmişler

Erkeklerin cogu sessiz benimkide cok sessiz babam daha konukan annemde ondan şikayetçi mesela yorulması hiç bitmez hep dinlenir ben kızımı dışarı cıkarıyorum parkta bir kaç insanla konusuyorumda rahatlıyorum dışarı cık biraz yürüyüş iyi gelir

canım biraz hormon lardan kaynaklı hassasız ama benim eşimde genelde uyuyakalıyor ben hemen çay demliyorum yiyecek bir şeyler yapıyorum onu ayakta tutuyorum,, bir de netfix var dizilerimiz var zar zor onları seyrediyoruz işte .. sende hemen çay kahve meyve falan çıkart duş aldır uykusu kaçsın benimde apartmanda kimsem yok annem üst katta ama anneme hiç gidesim gelmiyor sıkılıyorum senin gibi oğlanda ergenlikte odasından çıkmıyor eşime sarıp duruyorum

Vala ben de akşama kadar evdeyim kalkmıyorum kaynana desen bi kapımı açmaz annem köyde bi Komsu yok koca desen işe gidiyor ama çocuk doğunca hepsi koşar 2 gün eğlenir gene giderler deyince aman bi sen doğurdun diyip duruyorlar artık dalga konusu oldum

Kızlar günaydınn siz bebiş kıyafetlerinin etiketini kestiniz mi nasıl yaptınız? Kesince sanki tırtıklı kalıyor gibi emin olamadım
Önce kestim, sonra da kalan kısmını ince ince söktüm aman dikkat sökerken bazıları açıldı yerinden, onları da tekrar diktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…