- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.201
Komsusuz, arkadassiz olmak çok zordur. Bir de siz çalışmıyorsunuz galiba. İş yerine gidip birkaç farklı yüz görmek, sohbet etmek gibisi yok
Belki ailenizden biri gelir yanınıza ya da eşiniz izin alabilir birkaç gün
Denize düşen yılana sarılır mantığıEn kötüsü kaynana gelsin. Eleminizi, kederinizi toptan alırGelme fikri bile sizin sıkıntınız giderir
bu konular da canını sıkmış belli ki.Evi bırak b.k götürsün,bebeğinden senden önemli mi?Bebeğini al kucağına sağlıcakla, sonra elinden geldiğince kendin yaparsın.Hic girme o konulara kaynanamlar 10 annemler 15 dk babannem var bana 5 dk ama inan kimseden fayda olmuyor benmde evim cok batti gecen pazar annem geldi heryerin pislik icinde eline bi bez al da camlari sil dedi ki ben persembe cikmistim hastaneden doktor wc haric kalkma dedi kaynanam desen 50 sefer cagirdim gelmedi yardima bugunde babam aradi annen millete arkandan atiyor sanki bi o hamile evini bok goturuyor diyormus birazda ona bozuldum galiba ben kimseden hayir olmuyor anlayacagin yanlizlik zordur ama bu kadar kalabaligin icindeki yanlizlik daha zor inan
Aslinda normalde 5.30 da çıkıyor isten ama yaklasik 4 aydir falan surekli mesai hafta sonlari dahil 9 dan once bitmiyor isi birde ben hamile kalmadan 1 ay once tasinmistim tasinmadan once gayt merkezi biyerdeydim yan binamda en yakin arkadaşım karsimda esimin teyzesi ve daha birsuru tanidigim vardi site mantigiydi heryer park coluk cocuktu bu tasindigim yer ormanin dibinde tek bir bina kimseyi tanimiyorum ualsim sorunuda var disarida baya issiz aksamlari ormana alkol almaya geliyorlar genelde esim erken geldiginde yakinlsrda bir parka gidip yuruyorduk falan simdi onuda yapamiyoruz gelir gelmz yemek yiyip uyuyorBence haklısın ,eşin yorucu bi işte mi çalışıyor?tüm gün yalnızsan eşinle akşam vakit geçirmek en doğal hakkın.
En azından bi saat sohbet etseniz bile yeter.İnsan bu dönemde daha çok ilgi istiyor.
Gün içinde yürüyüşe falan çıksan bi hava almak bile iyi geliyo insana
Yoruluyor demek ki.En azından izin gününde güzel vakit geçirin.Yeni taşındığın için alışamaman ve bunalman çok normal bir de üstüne bu hormonlar ekleniyor.Daha da iç sıkıntısı yaşatıyor insana.Böyle hissettiğimde bebeğimi düşünüyorum hep kendime geliyorum,mis kokulu bebişlere az kaldı o anı düşün canımmAslinda normalde 5.30 da çıkıyor isten ama yaklasik 4 aydir falan surekli mesai hafta sonlari dahil 9 dan once bitmiyor isi birde ben hamile kalmadan 1 ay once tasinmistim tasinmadan once gayt merkezi biyerdeydim yan binamda en yakin arkadaşım karsimda esimin teyzesi ve daha birsuru tanidigim vardi site mantigiydi heryer park coluk cocuktu bu tasindigim yer ormanin dibinde tek bir bina kimseyi tanimiyorum ualsim sorunuda var disarida baya issiz aksamlari ormana alkol almaya geliyorlar genelde esim erken geldiginde yakinlsrda bir parka gidip yuruyorduk falan simdi onuda yapamiyoruz gelir gelmz yemek yiyip uyuyor
Ah canım.basindan beri gebeliğim riskli erken doğum riskim var serklaj var plesenta previera var.aylardir yatıyorum bir odanın içinde eşim akşam geliyor. Annem yanımda değil bazen kafayı yicek gibi oluyorum. Durup durup gözlerim doluyor. Kalkıp bişey yapamıyorum. Ne gelen var ne giden. Ama sabrediyorum çünkü hamile kalmam bile mucizeydi tüp bebek benim. Oyuzden tek dileğim bu süreci sağlıklı atlatmak eminim şu halimde yerimde olmak isteyen hatta daha kötüsüne razı olacak insanlar var. Allah'ım bize sabır güç kuvvet versin.Kizlar cok kötüyüm psikolojim artik gercekten iyi degil durduk yere esime çattım galiba bilmiyorum haklimiyim degilmiyim sabahtan beri aglamak geliyor icimden sebep şu oturdugum yerde komsum arkadasim falan yok aksama kadar evde cok bunalmaya basladim artik insan yuzu görmüyorum esimde aksam gelir gelmez uyuyor sohbet etmek vakit gecirmek istiyorum ama o da yok zaten ahrilarim cok fazla artik dayanamiyorum depresyona giricem resmen bilmiyorum sizde de durumlar ayni mi benmi abartiyorum
Benim de böyle sağ kaburgama vuruyor hatta sürekli ,nefesim kesildi dün bi araKızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
Vala ben dün bu beşik yüzünden ağlıyorumKizlar cok kötüyüm psikolojim artik gercekten iyi degil durduk yere esime çattım galiba bilmiyorum haklimiyim degilmiyim sabahtan beri aglamak geliyor icimden sebep şu oturdugum yerde komsum arkadasim falan yok aksama kadar evde cok bunalmaya basladim artik insan yuzu görmüyorum esimde aksam gelir gelmez uyuyor sohbet etmek vakit gecirmek istiyorum ama o da yok zaten ahrilarim cok fazla artik dayanamiyorum depresyona giricem resmen bilmiyorum sizde de durumlar ayni mi benmi abartiyorum
Heh aynı benim anam ve kaynanam ona diyorum gel o diyo annen gelsin diğerine diyorum o gelsin diyo sidik yarısına girmişlerHic girme o konulara kaynanamlar 10 annemler 15 dk babannem var bana 5 dk ama inan kimseden fayda olmuyor benmde evim cok batti gecen pazar annem geldi heryerin pislik icinde eline bi bez al da camlari sil dedi ki ben persembe cikmistim hastaneden doktor wc haric kalkma dedi kaynanam desen 50 sefer cagirdim gelmedi yardima bugunde babam aradi annen millete arkandan atiyor sanki bi o hamile evini bok goturuyor diyormus birazda ona bozuldum galiba ben kimseden hayir olmuyor anlayacagin yanlizlik zordur ama bu kadar kalabaligin icindeki yanlizlik daha zor inan
Erkeklerin cogu sessiz benimkide cok sessiz babam daha konukan annemde ondan şikayetçi mesela yorulması hiç bitmez hep dinlenir ben kızımı dışarı cıkarıyorum parkta bir kaç insanla konusuyorumda rahatlıyorum dışarı cık biraz yürüyüş iyi gelirKizlar cok kötüyüm psikolojim artik gercekten iyi degil durduk yere esime çattım galiba bilmiyorum haklimiyim degilmiyim sabahtan beri aglamak geliyor icimden sebep şu oturdugum yerde komsum arkadasim falan yok aksama kadar evde cok bunalmaya basladim artik insan yuzu görmüyorum esimde aksam gelir gelmez uyuyor sohbet etmek vakit gecirmek istiyorum ama o da yok zaten ahrilarim cok fazla artik dayanamiyorum depresyona giricem resmen bilmiyorum sizde de durumlar ayni mi benmi abartiyorum
Ayni yemin ederim kiHeh aynı benim anam ve kaynanam ona diyorum gel o diyo annen gelsin diğerine diyorum o gelsin diyo sidik yarısına girmişler
canım biraz hormon lardan kaynaklı hassasız ama benim eşimde genelde uyuyakalıyor ben hemen çay demliyorum yiyecek bir şeyler yapıyorum onu ayakta tutuyorum,, bir de netfix var dizilerimiz var zar zor onları seyrediyoruz işte .. sende hemen çay kahve meyve falan çıkart duş aldır uykusu kaçsın benimde apartmanda kimsem yok annem üst katta ama anneme hiç gidesim gelmiyor sıkılıyorum senin gibi oğlanda ergenlikte odasından çıkmıyorKizlar cok kötüyüm psikolojim artik gercekten iyi degil durduk yere esime çattım galiba bilmiyorum haklimiyim degilmiyim sabahtan beri aglamak geliyor icimden sebep şu oturdugum yerde komsum arkadasim falan yok aksama kadar evde cok bunalmaya basladim artik insan yuzu görmüyorum esimde aksam gelir gelmez uyuyor sohbet etmek vakit gecirmek istiyorum ama o da yok zaten ahrilarim cok fazla artik dayanamiyorum depresyona giricem resmen bilmiyorum sizde de durumlar ayni mi benmi abartiyorum
Kamu spotu: Kimseye sarilmayinDenize düşen yılana sarılır mantığı
Önce kestim, sonra da kalan kısmını ince ince söktümKızlar günaydınnsiz bebiş kıyafetlerinin etiketini kestiniz mi nasıl yaptınız? Kesince sanki tırtıklı kalıyor gibi emin olamadım
Ay kız ne zor bu işlerÖnce kestim, sonra da kalan kısmını ince ince söktümaman dikkat sökerken bazıları açıldı yerinden, onları da tekrar diktim
Kaç kişi gidiyor ki dedim bi anKızlar canınızı gereksiz şeyler için sıkmayın, inanın şu an sıkıldığınız şeyleri bile çok özleyeceksiniz
Mesela ben sıkılmayı, tuvalete tek başıma girmeyi vs. Çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?