- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.221
Küçük haziranda 3 yaşını dolduracak, paçamdan ayrılmıyor. Kapıyı kilitleyince kapıda ağlıyor çıkana kadarKaç kişi gidiyor ki dedim bi an
Allah kolaylık versin canım yaşlar ufak oluncaKüçük haziranda 3 yaşını dolduracak, paçamdan ayrılmıyor. Kapıyı kilitleyince kapıda ağlıyor çıkana kadarKüçüğü gören büyük de gelmek istiyor. Psikopat mısınız oğlum diyip kovalıyorum
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin canım yaşlar ufak olunca
Can ben normalde de hamilelikten önce en az 1 ya da 2 ev ye kalkıyordum. Hamilelikle birlikte sayı arttı. Ben çok su içiyorum. Normalde gece yatarken su içmeyi kesmek gerekiyor. Benim baş ucumda 1 lt şişe var. Gece burnum tıkanıyor tikaninca ağzımdan nefes alıyorum ağzım kuruyor. Şu içiyorum. Şu içince tuvalet geliyor.Oda yapacak olsam ben de ondan alacaktım güle güle kullansın cok güzel olmuş hersey
Allah im ben de bunu diyecek miyim acaba bi yatiuorum sabah kalkıyorum.. benimki neden uyandirmiyo ya da uyutmuyor beni yasizler yazdıkça bizde bir terslik var gibi hissediyorum çoğunluğa uymadığı için..
Ben wc ye de kalkmıyorum tövbe Amy ye uzaylı dedim durdum bu seferde ben uzaylı gibi hissediyorum kendimi
Valla bir de horluyormusumBu noktada eşinede yazık demek zorundayımneyseki son düzlük artık
Ahh ben de sıkılmayı özledım.Kızlar canınızı gereksiz şeyler için sıkmayın, inanın şu an sıkıldığınız şeyleri bile çok özleyeceksiniz
Mesela ben sıkılmayı, tuvalete tek başıma girmeyi vs. Çok özlüyorum
Çok güzel bence. E olmuşken 70x130 olsun ama baya da yer kaplar koyacagin yeri ölç öyle karar ver.Kizlar Allah izin verirse bundan alacağım sanırım 3 zorlarsan 4 yasa kadar yatarmis çok obez olmazsa. 3 yaş sonrası baktım 2. Çocuğu hâlâ istemiyorum çocuk odası yapacağım Allah nasip ederse o zamana kadar da götürür bu beni diye düşünüyorum insallahsadece 60×120 mi 70×130 mu ona karar veremedim ..
Beğendiniz mi nasıl sizce ??
MMaşallah bebikÇıktım kontrolden2050 gram 45 cm olmus hersey yolunda dedi 34 te tekrar çağırdı.
Ay şükür benim gibi biri .. herkes yazınca kendimi tuaf hissediyordum.Benim beybi de öyle. Genelde çok kimildamaz, gece de benimle uyur,benimle uyanırins doğunca da öyle olur
Cok üzüldüm canım aslında haklısın kimseden kimseye fayda yok insan her zaman kendi başının çaresine bakmayı öğrenmeli ama bekliyor da insan işteHic girme o konulara kaynanamlar 10 annemler 15 dk babannem var bana 5 dk ama inan kimseden fayda olmuyor benmde evim cok batti gecen pazar annem geldi heryerin pislik icinde eline bi bez al da camlari sil dedi ki ben persembe cikmistim hastaneden doktor wc haric kalkma dedi kaynanam desen 50 sefer cagirdim gelmedi yardima bugunde babam aradi annen millete arkandan atiyor sanki bi o hamile evini bok goturuyor diyormus birazda ona bozuldum galiba ben kimseden hayir olmuyor anlayacagin yanlizlik zordur ama bu kadar kalabaligin icindeki yanlizlik daha zor inan
Ben de suyu böbrek sorunu dolayısı ile içiyorum ama gece bazen 1 kere bazen hic kalkmıyorumCan ben normalde de hamilelikten önce en az 1 ya da 2 ev ye kalkıyordum. Hamilelikle birlikte sayı arttı. Ben çok su içiyorum. Normalde gece yatarken su içmeyi kesmek gerekiyor. Benim baş ucumda 1 lt şişe var. Gece burnum tıkanıyor tikaninca ağzımdan nefes alıyorum ağzım kuruyor. Şu içiyorum. Şu içince tuvalet geliyor.Bir de uyanınca ya daha sonra tuvaletim gelir uykumdan uyandirirsa diye düşünüp yine tuvalete gidiyorum. Tuvalette ilgili psikolojik sorunların var. Beni dikkate alma bu konuda. Bir de uykum çok hafiftir her sese her ışığa her harekete uyanırım. Gözüme de göz bandı takıyorum ama nafile.
Ya yatak odasında duracak yatak ve gardırop arasında ki boşluğa koyacağım yatak odası ufak ama sorun etmedim zaten kiraciyiz gardırop da kaydırmalı kapaklı yani açmak sorun olmaz benim derdim kapıdan sığar mı bi çıkarmak gerekse söker miyiz oldu kapının içi 80 cm miş bizim esim sığar dedi ben emin olamadım bugün elimde metre ile gidip babymall daki beşiğin en dışını ölçücem sonuçta 70 iç ölçüsü bakalım sığar mıÇok güzel bence. E olmuşken 70x130 olsun ama baya da yer kaplar koyacagin yeri ölç öyle karar ver.
Bende sıkılmak istiyorum. Ödüm kopuyor ödevler sınavlar okunmadan bir şey olacak diyeKızlar canınızı gereksiz şeyler için sıkmayın, inanın şu an sıkıldığınız şeyleri bile çok özleyeceksiniz
Mesela ben sıkılmayı, tuvalete tek başıma girmeyi vs. Çok özlüyorum
Cok farklı türde bakteri üremesi yazıyorsa test yapılamamış tekrar gerekli demek canım ona dikkat et . Önden silmen için mendil veriyorlar ve önce wc ye orta kısmı kaba diyorlar bazen silerken iyi silemem vb durumda kültür testi kontrol edilemiyor o yazı olunca geçersiz oluyor tekrar yaptırman gerekiyorKızlar idrar kültür sonucum çıktı.Üreme oldu yazıyor.İltihap olduğu anlamına geliyor değil mi,ama ben de hiç bi ağrı,sızı,yanma vs yok.Bol bol su da içiyorum.
Pazartesi randevum var doktoruma göstereceğim sonuçları zaten ama belki bilgisi olan vardır,ilaç mi yazılıyor böyle bi durumda?
Varis çıkmış olabilir mi aynayla bak ...gebelikte vajinada çoğu kadında varis olurmuş duymuştum
Ureme miktari ve nelere direncli olduguna bakiyor doktor ona gore ilac veriyor cok ilerlemis durumdaysa damardan tedavi ediyoe 20. Haftamda bu sebeple bir hafta yattim gecti şükürKızlar idrar kültür sonucum çıktı.Üreme oldu yazıyor.İltihap olduğu anlamına geliyor değil mi,ama ben de hiç bi ağrı,sızı,yanma vs yok.Bol bol su da içiyorum.
Pazartesi randevum var doktoruma göstereceğim sonuçları zaten ama belki bilgisi olan vardır,ilaç mi yazılıyor böyle bi durumda?
öyle yazmıyor canım üreme oldu yazıyor,mikroorganizma yazıyor ,sayısı 100.000 üzeri..Cok farklı türde bakteri üremesi yazıyorsa test yapılamamış tekrar gerekli demek canım ona dikkat et . Önden silmen için mendil veriyorlar ve önce wc ye orta kısmı kaba diyorlar bazen silerken iyi silemem vb durumda kültür testi kontrol edilemiyor o yazı olunca geçersiz oluyor tekrar yaptırman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?