Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benim öyle oldu erken doğum riskim var diye 18 haftadan 30 haftaya kadar yattım plasentada ayrılma vardı sonra geçince normal yürüyüşlere başladım her gün 4 km + 6 kat merdiven yine de doğmak bilmedi 40+3 te doğdu
Olacagi o benmde aklima o geliyor simdi erken dogum riski falan var zamani gelincede ayaz bey gelmicek 48 hafta falan suruyormus

Ureme miktari ve nelere direncli olduguna bakiyor doktor ona gore ilac veriyor cok ilerlemis durumdaysa damardan tedavi ediyoe 20. Haftamda bu sebeple bir hafta yattim gecti şükür
hiç bi şikayetim yok.Normal idrar testimde lökositte çıkmadı gayet normal sonuçlar anlamadım.
bakalım pazartesi randevum var ne diyecek doktor?

Arkadaşımda bundan var cok memnun ben park yatak aldım cok memnun kalmadım yani bence iyi tercih

öyle yazmıyor canım üreme oldu yazıyor,mikroorganizma yazıyor ,sayısı 100.000 üzeri..
hiç dikkat etmedim bu söylediklerine..
Bir de iltihap olsa normal idrar testinde lökositte fazla çıkmaz mıydı?
Vala bana da kültür yaptır dedi verdiği ilaç iyi geldi gerek yok dedi yaptırmadım bilmiyorum yaptırsam kesin çıkar

Annem e hep diyorum erken doğum riskim var diye bak gör doğmaz diyo dedim için

Kızlar 3 gündür diş ağrısı çekiyorum. Bugün özeldeki doktoruma gittim. Kursun yelekle röntgen lazim tahminimce dis kökü apselenmis dedi. Dayanamaz mıyım 1 ay daha dedigimde ise disin sisebilir enfeksiyon kana karisabilir dedi.suan gazi universitesine geldim bakalim kadin dogumcunun onayi olmadan islem yapamayiz dediler. Sehir hastanesi kadin doguma gittim gazi uygulayacagi tedaviyi listeleyecek biz onay yazisi yazacagiz dediler. 1.30da gorunecegim dra umarim yardimci olurlar

Merhabalar Hanımlar ..
Çok düzenli olmasa da akşam yatarken Bio Oil sürüyorum , gece aklıma geldi ve yataktan kalkarken sanki karnımın içinde bağlar koparcasına öyle bi acı hissettim ki anlatmam.. 4 adımı zor attım yağa ulaşabilmek için … Ardından gecenin ilerleyen saatlerinde eşimin uyku haliyle dönmesi sebebiyle dirseğini karnıma birden bastırdı ..Acıyla uyandım ..
Adamcağız özür dileye dileye bi hâl oldu

Nasıl bi gece geçirdim salak gibiyim

öyle yazmıyor canım üreme oldu yazıyor,mikroorganizma yazıyor ,sayısı 100.000 üzeri..
hiç dikkat etmedim bu söylediklerine..
Bir de iltihap olsa normal idrar testinde lökositte fazla çıkmaz mıydı?
Kültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalım
Arkadaşımda bundan var cok memnun ben park yatak aldım cok memnun kalmadım yani bence iyi tercih
Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?

Ben Mayıs annelerini hatmettim ya. Onların çoğu da Nisan'da doğurdu. 3-4kisi kaldı dogurmayan.
Ooo kaldı yani hala bi kaç kişi bakalım bizden kimler sona kalcak
Bu arada saat 3 bende uyaniktim ama daha fazla uykum kaçmasın diye buraya takilmadim
Gördüm galiba arada kim uyanık bakıyorum
Benimki iki gundur sag tarftan sirtima dogru geçmeye calisiyor az kaldi
Hahahaha yaramaz olcaklar galiba
Doktora gidicen ya bugun bi sor bakalım neyin nesiymiş

Günaydın. Bizimde odamız geldi, halı ve perde işimiz birde yerleştirme işimiz kaldı bugün işe gitmedim bunlarla uğraşırım diye
Kızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsun
o kadar kişi cvp yazıyo sana, ne beğeniyorsun ne cvplıyorsun

İşten yoğunlukdan fln dolayımı dikkat ettim hep öyle çünkü

Yok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dedi

Neresi çok ya?
Bazı doktorların kilo takıntısı sinir ediyor beni

Ben en başından beri magnimore plus kullanıyorum. Çok şükür şu ana kadar hiç kramp yaşamadım. Etkisi var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…