- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.241
Olacagi obenmde aklima o geliyor simdi erken dogum riski falan var zamani gelincede ayaz bey gelmicek 48 hafta falan suruyormus
Allah yardım etsin canım benim zamanın da gelmeyi nasip etsinKızlar bende artık istirahate geçtim . Maalesef bebek cok aşagıda ve rahimde kasılmalar mevcut . Erken dogma riski var doktor yatış verdi
hiç bi şikayetim yok.Normal idrar testimde lökositte çıkmadı gayet normal sonuçlar anlamadım.Ureme miktari ve nelere direncli olduguna bakiyor doktor ona gore ilac veriyor cok ilerlemis durumdaysa damardan tedavi ediyoe 20. Haftamda bu sebeple bir hafta yattim gecti şükür
Arkadaşımda bundan var cok memnun ben park yatak aldım cok memnun kalmadım yani bence iyi tercihKizlar Allah izin verirse bundan alacağım sanırım 3 zorlarsan 4 yasa kadar yatarmis çok obez olmazsa. 3 yaş sonrası baktım 2. Çocuğu hâlâ istemiyorum çocuk odası yapacağım Allah nasip ederse o zamana kadar da götürür bu beni diye düşünüyorum insallahsadece 60×120 mi 70×130 mu ona karar veremedim ..
Beğendiniz mi nasıl sizce ??
Vala bana da kültür yaptır dedi verdiği ilaç iyi geldi gerek yok dedi yaptırmadım bilmiyorum yaptırsam kesin çıkaröyle yazmıyor canım üreme oldu yazıyor,mikroorganizma yazıyor ,sayısı 100.000 üzeri..
hiç dikkat etmedim bu söylediklerine..
Bir de iltihap olsa normal idrar testinde lökositte fazla çıkmaz mıydı?
Annem e hep diyorum erken doğum riskim var diye bak gör doğmaz diyo dedim içinCanım benim öyle oldu erken doğum riskim var diye 18 haftadan 30 haftaya kadar yattım plasentada ayrılma vardı sonra geçince normal yürüyüşlere başladım her gün 4 km + 6 kat merdiven yine de doğmak bilmedi40+3 te doğdu
İşte bana tuhaf geldi lökosit olmayıp ,idrar kültüründe üreme olması.Vala bana da kültür yaptır dedi verdiği ilaç iyi geldi gerek yok dedi yaptırmadım bilmiyorum yaptırsam kesin çıkar
Kültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalımöyle yazmıyor canım üreme oldu yazıyor,mikroorganizma yazıyor ,sayısı 100.000 üzeri..
hiç dikkat etmedim bu söylediklerine..
Bir de iltihap olsa normal idrar testinde lökositte fazla çıkmaz mıydı?
Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?Arkadaşımda bundan var cok memnun ben park yatak aldım cok memnun kalmadım yani bence iyi tercih
Ooo kaldı yani hala bi kaç kişi bakalım bizden kimler sona kalcakBen Mayıs annelerini hatmettim ya. Onların çoğu da Nisan'da doğurdu. 3-4kisi kaldı dogurmayan.
Gördüm galiba arada kim uyanık bakıyorumBu arada saat 3 bende uyaniktim ama daha fazla uykum kaçmasın diye buraya takilmadim
Hahahaha yaramaz olcaklar galibaBenimki iki gundur sag tarftan sirtima dogru geçmeye calisiyor az kaldi
Doktora gidicen ya bugun bi sor bakalım neyin nesiymişOda yapacak olsam ben de ondan alacaktım güle güle kullansın cok güzel olmuş hersey
Allah im ben de bunu diyecek miyim acaba bi yatiuorum sabah kalkıyorum.. benimki neden uyandirmiyo ya da uyutmuyor beni yasizler yazdıkça bizde bir terslik var gibi hissediyorum çoğunluğa uymadığı için..
Ben Mayıs annelerini hatmettim ya. Onların çoğu da Nisan'da doğurdu. 3-4kisi kaldı dogurmayan.
Kızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsunGünaydın. Bizimde odamız geldi, halı ve perde işimiz birde yerleştirme işimiz kaldıbugün işe gitmedim bunlarla uğraşırım diye
Yok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dedi
Ben en başından beri magnimore plus kullanıyorum. Çok şükür şu ana kadar hiç kramp yaşamadım. Etkisi var mı bilmiyorum.Kızlar bu hafta doktorum. Magnezyum için magnimore plus un daha iyi olduğunu ama biraz pahalli olduğunu söyledi. Aslında bana daha önce bir adını söylemişti ama onu al dememisti. Bugün sabah nerdeyse bacağıma kramp giriyordu hissettim ovalayarak rahatlattim. Ama bugün karnım çok sayıda kasıldı.Alayım dedim şu magnezyum eczacimi arayıp sordum 245 TL dedi heosiburadsan 145 e aldım. Bakalım faydası olacak mı.
Belki yanlış yapmıssındır gerci nasıl napılıuor onu da hiç bilmiyorum idrar testi gibi miİşte bana tuhaf geldi lökosit olmayıp ,idrar kültüründe üreme olması.
Grubun müfettişiKızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsun
o kadar kişi cvp yazıyo sana, ne beğeniyorsun ne cvplıyorsun
İşten yoğunlukdan fln dolayımı dikkat ettim hep öyle çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?