Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hemşire hiç bahsetmedi ,ben de dikkat etmedim.bakalim canim artık doktorum.ne derse o.

Kızlar kafaya anneyi kv yi takıp durmayın be ben de 24.haftadan beri yatıyorum benim de erken doğum riski var çok şükür bugünlere geldik daha da gideriz... Boşver in ya kv kişisi annesi baksın dedi hamile olduğumu bilmiyordu tüp bebek yapacaktık o ara onun için çağırmıştım hamile kalmışım allahtan annem gelince de 3 ay sonra hamile olduğumu söyledim diye triplere girdiler vay efendim nasıl önce onların haberi olmazmış hepsiyle küstüm şu an ne kapımı çalan var ne yemek yapan yine de idare ediyoruz annem de ilk 3 ay yanımdaydı şu an erken doğum riskini anlamıyor gel diyorum gelmiyor zamanında doğur doktorlara bakma diyor yani bunları kafaya taksam yaşlanırım inanın hoş şakaklarım birden ağardı bu yıl hayır 20 yaşlarında ha diye hamile kalsam gam yemem 35 yaşındayım uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım başımın etini yediler doğur doğur diye
Allah da bana kız evlat nasip etti annesi güçlü o da güçlü maşallah güçlü de olacak hayatta.. bugünleri beraber yaşıyoruz nihayetinde..
Benim de eşim sürekli yoğun çalışıyor akşama kadar elimde telefon TV başındayım
Ben bunları anlatacak kişi değildim bak döktürdünüz beni de

Belki yanlış yapmıssındır gerci nasıl napılıuor onu da hiç bilmiyorum idrar testi gibi mi
Saglik ocağında bi kap veriyolar , sonrasın da ayrı ayrı 2 tup e çekiyor hemşire.biri normal biri kültür testine gidiyor.
Ama idrar yapmadan önce mendille silip ,ilk kısmı değil de sonraki kısmı kaba almak gerekiyormus.yeni duydum ben de

Vallahi tebrikler annen ve kv ile küsmüşsün ya davranışları nasıl peki sana? Hiçbir şey olmamış gibi devam mı ediyorlar?

Benim de böyle sağ kaburgama vuruyor hatta sürekli ,nefesim kesildi dün bi ara
ama normali böyle olmuyor mu ,doğuma doğru aşağı iniyor dimi
Valla bana biraz fazla yukarıda gibi geliyor hamile göbeği şeklinden daha farklı Moralini bozmak istemem ama benim hiç aşağı inmediler sezaryende bile üstten öyle bastırmışlar ki uyandığımda midem kaburgalarım ağrıyordu. Ama herkesin böyle olacak diye bir şey yok inen de var benimkiler yerlerinden çok memnun oluyorlar hiç gelmek istemiyorlar.

O bende de var ..
Eşimle hafiften yakınlaşma yaşayınca oluyor ..
Hazza mı geliyorum nedirrr
Bu aslında onun gibi değil, onu biliyorum o zaten otomatik oluyor
Bu biraz daha katı ve çok yapışkan. Eskiden yumurtlama zamanında olurdu
Gebeliğin basında da bir kaç kez oldu ama çok geçti üstünden

Vallahi tebrikler annen ve kv ile küsmüşsün ya davranışları nasıl peki sana? Hiçbir şey olmamış gibi devam mı ediyorlar?
Annemle küsmedim eşimin ailesiyle küstüm komple.. Görüşmüyoruz canım eşim de küstü onun da zoruna gitti.. Annem de doğuma gelecek anlamıyor işte riskli bir durumda olduğumu o da

Ayyyy şuuu söylemedin etmedin olayına çok sinir oluyorum yaa, bende bişi kesinleşmeden söylemem, söylediğimde olmadığına inanıyorum oyuzden oakdar sene beklemişsin sonuçda 3 ay söylememen gayet normal, nazar değerdi bişi olurdu Onlarında bunu düşünmeyip çocuk gibi küsmeleri komik olmuş , yaşlıları anlamak çok zor

O işin bahanesi işte canım ya söylemedim çünkü bir kez düşük yaptım onda hemen söylemiştim kv hemen arayıp benim ismimi koy demişti tartışmıştık o yüzden bunda riskli dönem geçsin diye bekledim yanıma gelmemek için bahane etti o durumu işte bence.. Klasik Türk kaynana egosu işte

Ayyyyy allahım çıldırtcaklar beni, ben okadar bebek için uğraşcam Hamile kalıcam gidicem kv ismini koycammm oldu başka derdi varmıymış
Çocuk doğdukdan sonra arayı düzeltmeye çalışmasınlar bari, 9 ay senin yanında olmamışlar sevmeye gelmeye kalkmasınlar sonra
Ayyy allah sabır versin allahdan eşin yanında

Kızlar bende kendi annemi kaynanamı anlatayım ikisi de çok yakınımda oturuyorlar ama ikisi de lafa gelince yaşlılar. Hoş 10 sene önce ilk doğumda ikisi de gayet dinçtiler ama doğumdan 1 gün önce perde yıkadım merdivene çıktım taktım temizliğimi yaptım eşim gelene kadar geç oluyordu yorgun geliyordu annem de evin pis deyip durdu zorla yıkattı herşeyleri o zamanlar maddi durum da kötü tutamadım temizlikçi sezaryen oldum geldim çamaşırımı yıkadım tekrar temizliğimi yaptım kimse yoktu yanımda lohusa yalnız kalmazmış derler tek başıma oturdum evimde. Annemin tek çocuğu benim başka çocuk torun hiçbir şey yok babamı bahane etti kendi evimin işleri var dedi bebeği yıkamaya ve akşam yemeğine yardım etti sadece. Kaynanamın da yakında oturan tek geliniyim ve torun diye kafamı yemişti ama misafir gibi geldi yedi içti 1 tabak kaldırmadan gitti dikişli halimle hizmet ettim ona ve getirdiği komşularına. İkincide zaten eyvallahım olmadı tecrübeliydim 3 yaşında kızımı ayağımda salladım bebeğimi kucağımda emzirdim uyuttum tek başıma evden bakkala dahi çıkamadım nereye gitsem peşimde gezdirdim 1 saat gelip bakanım olmadı depresyonlardan döndüm psikoloğa bile gidemedim çocukları bırakıp. O yüzden artık başka çocuk istemiyordum ama nasip işte. Gerçi artık kimseye ihtiyacım yok çocuklarım büyüdü bana yardımcı oluyorlar onlarsız gezmemeye alıştım evimde oturur bunu da büyütürüm. Allah bizlere güç kuvvet versin kolay doğumlar nasip etsin ben ikisinde de hemen kalktım inşallah bunda da öyle olur ki mecburum da zaten. Kaynanam bilmem kimin gelini yerinden kalkmıyo bebeği kucağına getiriyolar sen hemen iyileştin demişti bende demiştim yanında insanı olan nazlanır ben tek başımayım kendimi düşünme şansım yok. Sağlık olsun herşeyin üstesinden gelirim Allahın izniyle kimseye muhtaç olmayalım inşallah.

Yok o zor biraz senelerdir ufak tefek böyle sıkıntılar oluyordu zaten bu son damla oldu benim için.. Yüzünü bile göremezler artık bebişimin evlilik böulebir şey işte her zaman eşim ailesini savunurdu o bile şaştı kaldı malesef ilk defa gördü ne kadar kötü olabildiklerini o yüzden aslında küçük şeyleri takmaya gerek yok hiç her şeyin bir çözümü var yeter ki karşıdakiler iyi niyetli olsun

Kültür testini neye göre istedi genelde idrarda nitrit değerine bakıyorlar o pozitif miydi
Sağlık ocağında hemşire kontrol amaçlı istemişti.
nitrit negatif..
hemşireye sordum şikayet yoksa ve idrar testi de normalse ilaç yazılmaz ,doktorunla paylaş yazmış

Çok haklısın canım ben en çok annene şaşırdım tek çocuğuna destek olmalı neysek 3 kızın var artık arkadaş olacaklar sana

sezaryende de mi oluyor o bastırma işi,vay başıma
benim de yukarda zor nefes alıyorum özellikle de çok yediysem.
inşallah inerler ne diyeyim

Aynen ufak tefek şeyleri cidden takmamak lazım. Huzur kalmaz , en güzeli böyle hayatından çıkarop uzak durmak

Niye kv ve anneler böyle? Yani bakıyorum etrafımda sorunsuz olan yok
Madem ortalık pismiş alsın eline bezi temizlesin .Hamile kadına Temizle denir mi ? Ya düşse bir şey olsa hoşlarına mi gidecek ?
Yıllarca torun torun diye basinin etini yerler sonra da bakmazlar .o yüzden kendi aklınla yapacaksın

Benim de biliyorsunuz kv kızının eşyalarını getirmişti. Baktım ben sinir oluyorum .kimse de beni anlamıyor eşim dahil ben de şöyle bir çözüm buldum .şimdi yüzüne gelsem kadının mağdur edebiyatı yapacak, zaten hastayım diyecek, belki tansiyonu çıkacak, çıkmaz da onlar çıkarır! ,eşimle doğum sonrası aram bozulacak.
Ben de şöyle karar verdim .getirdiği eski şeyleri 90 derecede yıkayacagım.Zaten minicik kalırlar. Sonra da diyeceğim ki bunlar hep küçüldü en iyisi ben aldıklarımı giydireyim .
Napiyim kavga etsem benim sinirim bozulacak.Zaten eski pusku şeyler. Giydirilecek bir tarafları kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…