- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.281
Herkeste dert başka. ,Kızlar kafaya anneyi kv yi takıp durmayın be ben de 24.haftadan beri yatıyorum benim de erken doğum riski var çok şükür bugünlere geldik daha da gideriz... Boşver in ya kv kişisi annesi baksın dedi hamile olduğumu bilmiyordu tüp bebek yapacaktık o ara onun için çağırmıştım hamile kalmışım allahtan annem gelince de 3 ay sonra hamile olduğumu söyledim diye triplere girdiler vay efendim nasıl önce onların haberi olmazmışhepsiyle küstüm şu an ne kapımı çalan var ne yemek yapan yine de idare ediyoruz annem de ilk 3 ay yanımdaydı şu an erken doğum riskini anlamıyor gel diyorum gelmiyor zamanında doğur doktorlara bakma diyor yani bunları kafaya taksam yaşlanırım inanın hoş şakaklarım birden ağardı bu yıl hayır 20 yaşlarında ha diye hamile kalsam gam yemem 35 yaşındayım uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım başımın etini yediler doğur doğur diye
Allah da bana kız evlat nasip etti annesi güçlü o da güçlü maşallah güçlü de olacak hayatta.. bugünleri beraber yaşıyoruz nihayetinde..
Benim de eşim sürekli yoğun çalışıyor akşama kadar elimde telefon TV başındayım
Ben bunları anlatacak kişi değildim bak döktürdünüz beni de
Kızlar günaydınnsiz bebiş kıyafetlerinin etiketini kestiniz mi nasıl yaptınız? Kesince sanki tırtıklı kalıyor gibi emin olamadım
Anladım canım sağol aydınlatlıgın için çünkü bilmiyorumSaglik ocağında bi kap veriyolar , sonrasın da ayrı ayrı 2 tup e çekiyor hemşire.biri normal biri kültür testine gidiyor.
Ama idrar yapmadan önce mendille silip ,ilk kısmı değil de sonraki kısmı kaba almak gerekiyormus.yeni duydum ben de
Çok fena ya gerçekten. Bende söylemedim 4 ay her iki tarafa da. Ama böyle tepkilerle karşılaşmadım. Yani gerçekten insanlar binbir çeşit. Huy diyorum başka bir şey diyemiyorum.O işin bahanesi işte canım ya söylemedim çünkü bir kez düşük yaptım onda hemen söylemiştim kv hemen arayıp benim ismimi koy demişti tartışmıştıko yüzden bunda riskli dönem geçsin diye bekledim yanıma gelmemek için bahane etti o durumu işte bence.. Klasik Türk kaynana egosu işte
Kız senin hala sinirin geçmedimi banlanmıştın en son, hamişsin boşver takma kafana, dediğini yap geç, eşinle huzurunu bozma kimse içinNiye kv ve anneler böyle? Yani bakıyorum etrafımda sorunsuz olan yok
Madem ortalık pismiş alsın eline bezi temizlesin .Hamile kadına Temizle denir mi ? Ya düşse bir şey olsa hoşlarına mi gidecek ?
Yıllarca torun torun diye basinin etini yerler sonra da bakmazlar .o yüzden kendi aklınla yapacaksın
Benim de biliyorsunuz kv kızının eşyalarını getirmişti. Baktım ben sinir oluyorum .kimse de beni anlamıyor eşim dahil ben de şöyle bir çözüm buldum .şimdi yüzüne gelsem kadının mağdur edebiyatı yapacak, zaten hastayım diyecek, belki tansiyonu çıkacak, çıkmaz da onlar çıkarır! ,eşimle doğum sonrası aram bozulacak.
Ben de şöyle karar verdim .getirdiği eski şeyleri 90 derecede yıkayacagım.Zaten minicik kalırlar. Sonra da diyeceğim ki bunlar hep küçüldü en iyisi ben aldıklarımı giydireyim .
Napiyim kavga etsem benim sinirim bozulacak.Zaten eski pusku şeyler. Giydirilecek bir tarafları kalmamış.
Küçük haziranda 3 yaşını dolduracak, paçamdan ayrılmıyor. Kapıyı kilitleyince kapıda ağlıyor çıkana kadarKüçüğü gören büyük de gelmek istiyor. Psikopat mısınız oğlum diyip kovalıyorum
Ben de takmayacagim.bundan sonra gelen gelir gelmeyen gelmez .Bu stresler hep bebege geçiyor. Bebeğin genetigini bile etkiliyor .mesela benim babam genetik test yaptırdı kendine .adamın tansiyonu çıkıyordu .genetik testte annesinin ona hamileyken tekrarlayan düşükler yaptığı, stresli bir hamilelik geçirdiği, preklampsi geçirdiği, yüksek tansiyon olduğu yazıyor. Bunlar bebeği etkiliyor .Kızlar kafaya anneyi kv yi takıp durmayın be ben de 24.haftadan beri yatıyorum benim de erken doğum riski var çok şükür bugünlere geldik daha da gideriz... Boşver in ya kv kişisi annesi baksın dedi hamile olduğumu bilmiyordu tüp bebek yapacaktık o ara onun için çağırmıştım hamile kalmışım allahtan annem gelince de 3 ay sonra hamile olduğumu söyledim diye triplere girdiler vay efendim nasıl önce onların haberi olmazmışhepsiyle küstüm şu an ne kapımı çalan var ne yemek yapan yine de idare ediyoruz annem de ilk 3 ay yanımdaydı şu an erken doğum riskini anlamıyor gel diyorum gelmiyor zamanında doğur doktorlara bakma diyor yani bunları kafaya taksam yaşlanırım inanın hoş şakaklarım birden ağardı bu yıl hayır 20 yaşlarında ha diye hamile kalsam gam yemem 35 yaşındayım uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım başımın etini yediler doğur doğur diye
Allah da bana kız evlat nasip etti annesi güçlü o da güçlü maşallah güçlü de olacak hayatta.. bugünleri beraber yaşıyoruz nihayetinde..
Yok sinirim geçti bayağı. Bir o eşyaları küçültülüyüm daha da mutlu olacağımKız senin hala sinirin geçmedimi banlanmıştın en son, hamişsin boşver takma kafana, dediğini yap geç, eşinle huzurunu bozma kimse için
Aynen canım kafam rahatAynen ufak tefek şeyleri cidden takmamak lazım. Huzur kalmaz , en güzeli böyle hayatından çıkarop uzak durmak
ben deAnladım canım sağol aydınlatlıgın için çünkü bilmiyorum
Canım tabii senin koşullarına göre hepsi birden gelince zor olur önce anne baban gelse sonra kv kp sıraya koysalar belki daha çekilir bir durum.. İnan Bi yerde gelip gitmeleri de değil kötü niyetli olmaları sorun benim için hep huzursuzluk verdiler şimdi eşime üzülüyorum açıkçası yalnız kuş gibi çok koydu adama bu tavırlar ben kafaya takmıyorum çünkü zaten biliyordum böyle olduklarını.. Ama dediğin gibi insan bazen annesine bile katlanamıyor kalabalık iyi değil hele de bizim gibi yıllarca tek yaşamış ayakları üstünde durmuş belli yaşa gelmiş kişiler içinHerkeste dert başka. ,Ama anne ve kv takmayın derken sonuna kadar haklısın. Misal ben hiç birini istemiyorum. Ama niye işte o sebeple herkesin derdi başka diyorum. Ben yanlizligi çok seven bir insanım. Kalabalığı çok sevmiyorum. Bu nedenlerden biri
Ama şu var annem olsun kv olsun gelin desem gelirler. Evin işinide yaparlar beni yerimden kaldirtmazlar.Leb demeden leblebiyi anlarlar valla prensesler gibi bakar ikiside. Ama maalesef ikisinin de kocası yanlız idare edemeyeceğininden topluca gelirler. Annelerin zararı yokta babalar ya tamam ikisini de seviyorum. Allah var onlarda bir dediğimi iki etmez kızsam bağırsam bile bir şey demezler. Kızım kızım diye hepsi peşimden kosar. Ama ben de fazla ilgiden bunaliyorum. Çünkü sürekli kızım bir şey istiyor musun bir şey alayım mı şunu yapayım mı......
Tabi pek çogunuzun anlattığının üstün benimki de simariklik gibi düşünülmesinHiç birinin ayağına taş dokunmasın. Ama fazla ilgi de iyi değil emin olun. Belki yaşla ilgili ben yanlız eşimle daha iyiyim. Doğuma dordude gelecekler. Birbirleriyle de iyi anlasiyorlar. O zaman yeter bana Bir tarafttan yaşlarıda genç değil ama dincler yine de yormak istemiyorum. Her ikisi de telefonda sürekli biz sana bir şey yapamıyoruz diye hayiflaniyorlar sürekli. Ama bende sakinliği seviyorum. Yanlız olunca kendi işlerimi yapıyorum. Okuyacaklarim yazıp cizeklerim var evde kalabalıkla zor. Annemlerdr Kvlerdr benim gibi değil hayat dolular benim içim geçmiş sanırım.
Yaaa işte herkesin derdi farklı dostlar.
Aynen canım huyu kötü niyeti iyi olsa çok şeyini görmezden gelebilir de insan böylesi bir yere kadar çekiliyor işteÇok fena ya gerçekten. Bende söylemedim 4 ay her iki tarafa da. Ama böyle tepkilerle karşılaşmadım. Yani gerçekten insanlar binbir çeşit. Huy diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Senin yine kayınvaliden demiş benim halam 3 aylık bile değildi öğrendiğinde aşk olsun haber vermiyorsunuz diye trip atmıştı ki sürekli arayıp soran biri de değildirKızlar kafaya anneyi kv yi takıp durmayın be ben de 24.haftadan beri yatıyorum benim de erken doğum riski var çok şükür bugünlere geldik daha da gideriz... Boşver in ya kv kişisi annesi baksın dedi hamile olduğumu bilmiyordu tüp bebek yapacaktık o ara onun için çağırmıştım hamile kalmışım allahtan annem gelince de 3 ay sonra hamile olduğumu söyledim diye triplere girdiler vay efendim nasıl önce onların haberi olmazmışhepsiyle küstüm şu an ne kapımı çalan var ne yemek yapan yine de idare ediyoruz annem de ilk 3 ay yanımdaydı şu an erken doğum riskini anlamıyor gel diyorum gelmiyor zamanında doğur doktorlara bakma diyor yani bunları kafaya taksam yaşlanırım inanın hoş şakaklarım birden ağardı bu yıl hayır 20 yaşlarında ha diye hamile kalsam gam yemem 35 yaşındayım uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım başımın etini yediler doğur doğur diye
Çok haklısın dürüst gelin sevilmiyor malesef boşver sen de dediğin gibi 90 da yıka azcık üçkağıtçılık onların anladığı dil malesef kendileri o yola başvurduğu için ayniyle cevap işteBen de takmayacagim.bundan sonra gelen gelir gelmeyen gelmez .Bu stresler hep bebege geçiyor. Bebeğin genetigini bile etkiliyor .mesela benim babam genetik test yaptırdı kendine .adamın tansiyonu çıkıyordu .genetik testte annesinin ona hamileyken tekrarlayan düşükler yaptığı, stresli bir hamilelik geçirdiği, preklampsi geçirdiği, yüksek tansiyon olduğu yazıyor. Bunlar bebeği etkiliyor .
Dürüst olunca herkes üstüne geliyor .etrafınıza bakın hep üçkağıtçı kişiler kazanıyor. Hep annecim annecim deyip ,kv nin arkasından iş çevirenler kazanır. Ama biz ne yapıyoruz. Yüzüne gelelim dürüst olalım.sonra da biz suçlu oluyoruz. İlla farklı yollara sapmak gerekiyor
Bizim toplumda sınır diye bir şey yok canım kişisel alan nedir bilmiyoruz.. Kişisel alanını koruyan saygısız oluyor topluma göre ondan öyle malesefSenin yine kayınvaliden demiş benim halam 3 aylık bile değildi öğrendiğinde aşk olsun haber vermiyorsunuz diye trip atmıştı ki sürekli arayıp soran biri de değildir
İnsanlar niye böyle
Bizde dedik kızzz sinirlendi gitti bide ban yediYok sinirim geçti bayağı. Bir o eşyaları küçültülüyüm daha da mutlu olacağımbanladilar evet ama içeriği sildiğim için
Bu aralar iyice büyüdüler ya hareketleri güçlü hissetmeye başladık sanırım benimki aşırı hareketli değil ama hareketlenince bazen can yakıyor ciddenSizin bebeğiniz de çok hareketli mi kızlar? Benim sürekli hareket ediyor. Bir de yan duruşlu. Ters sayiliyormus .
Geceleri uyuyor is yerinde kuduruyor .Bugün idrar torbama yumruk attı. Resmen hissettim .acaba doğunca da mı böyle olacak
Aynen öyle canım maalesefBizim toplumda sınır diye bir şey yok canım kişisel alan nedir bilmiyoruz.. Kişisel alanını koruyan saygısız oluyor topluma göre ondan öyle malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?