- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.301
Annemle küsmedim eşimin ailesiyle küstüm komple.. Görüşmüyoruz canım eşim de küstü onun da zoruna gitti.. Annem de doğuma gelecek anlamıyor işte riskli bir durumda olduğumu o da
Dun aksam benden de geldi biraz daha fazlaydi benimBir parmak ucu kadar şeffaf o yapışkan akıntıdan geldi benden. Takipteyim
Valla ben şunu öğrendim kim seni gereksiz yere üzüyorsa mesafeni koyacaksın gerçekten çünkü durum değişmiyor karşıdaki insan da değişmiyor sen üzüldüğünle kalıyorsun boşver takma kafaya rahat bir hamilelik geçir Allah başka sıkıntı vermesin risk vermesin her şeyi kendin halledersin... Eşim de artık gördü bir şeyleri o da çocuğunu seçti napsın 10 yıllık evliyim daha da çekemem kimseyi ana bacı edebiyatı yaparsa böyle bir durumda gönderirim onu da anasının yanınaBenim de annem hamileliğimi umursamadan ağzına geleni söylüyor mesela, iyi kötü. Üzer miyim falan diye düşünmüyor hiç. Söyleyince de annenim, beni alttan alacaksın diyor. En de mesafe koydum kafam rahat. Ama o hala bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor . Eşin yanında ama bu konuda, ona çok sevindim
HaklıKızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsun
o kadar kişi cvp yazıyo sana, ne beğeniyorsun ne cvplıyorsun
İşten yoğunlukdan fln dolayımı dikkat ettim hep öyle çünkü
Fl yi 7 ile çarpıyorduk galibaDoktordan geldik
2450 g minnoş.
Boyunu söylemedi, sormayı da unuttum. N
Nerden bakılıyordu
Çarpma falan demiştiniz ya ?
Cok iyi maşallah 3. Oldu 2.500 e ulaşan bebeDoktordan geldik
2450 g minnoş.
Boyunu söylemedi, sormayı da unuttum. N
Nerden bakılıyordu
Çarpma falan demiştiniz ya ?
49 çıkıyor yanlış olmasın:)Fl yi 7 ile çarpıyorduk galiba
İlki 48 cm doğunca49 cm olmus demekki boyu
Bu büyük olcak galiba 4500 gelirmiİlki 48 cm doğunca
Yok ya yanlışlık var bir daha ne zaman gitcen o zaman sorarsın şu an 49 53 cm olsa doğana kadar 70 cm olurKızlar , o zaman 7,6 'yi carpacagım 7 ile
53,2 çıkıyor
Aynen öyleYok ya yanlışlık var bir daha ne zaman gitcen o zaman sorarsın şu an 49 53 cm olsa doğana kadar 70 cm olur
Hafif yürü canım evde , karnını ovala ..Felaket bir kadilma yasiyorum gecmiyr tas gibi dokundugum heryer kemik
Yok canim naptın :)Bu büyük olcak galiba 4500 gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?