Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Annemle küsmedim eşimin ailesiyle küstüm komple.. Görüşmüyoruz canım eşim de küstü onun da zoruna gitti.. Annem de doğuma gelecek anlamıyor işte riskli bir durumda olduğumu o da

Benim de annem hamileliğimi umursamadan ağzına geleni söylüyor mesela, iyi kötü. Üzer miyim falan diye düşünmüyor hiç. Söyleyince de annenim, beni alttan alacaksın diyor. En de mesafe koydum kafam rahat. Ama o hala bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor . Eşin yanında ama bu konuda, ona çok sevindim

Valla ben şunu öğrendim kim seni gereksiz yere üzüyorsa mesafeni koyacaksın gerçekten çünkü durum değişmiyor karşıdaki insan da değişmiyor sen üzüldüğünle kalıyorsun boşver takma kafaya rahat bir hamilelik geçir Allah başka sıkıntı vermesin risk vermesin her şeyi kendin halledersin... Eşim de artık gördü bir şeyleri o da çocuğunu seçti napsın 10 yıllık evliyim daha da çekemem kimseyi ana bacı edebiyatı yaparsa böyle bir durumda gönderirim onu da anasının yanına mutlu mesut yaşarlar

Kızlarrr ;
Ayıptır söylemesi acayip dondurma yiyesim var günlerdir.
Şeker mevzusu nedeniyle light dondurma markası bileniniz var mı önerebileceğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…