- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.321
Yumusadi biraz bebek bu kadar kemiklimi yaaHafif yürü canım evde , karnını ovala ..
Oda iyiYok canim naptın :)
3500 gibi doğar bence
Hayır , sığamayıp alan açmak istiyorlar eller bacaklar kıpır kıpırYumusadi biraz bebek bu kadar kemiklimi yaa
Uat traf bombos yumusacik alt taraf taslasip yumusuyor kasilma diyrbilirmiyiz bunaHayır , sığamayıp alan açmak istiyorlar eller bacaklar kıpır kıpır
Maşallah 60 cm doğacak gibi gibiKızlar , o zaman 7,6 'yi carpacagım 7 ile
53,2 çıkıyor
Maşallah canım, bu bebiş hicde öyle dediğin gibi fare kadar dogmayacak bellikiDoktordan geldik
2450 g minnoş.
Boyunu söylemedi, sormayı da unuttum. N
Nerden bakılıyordu
Çarpma falan demiştiniz ya ?
Off sanki ben yazmışımCan ben normalde de hamilelikten önce en az 1 ya da 2 ev ye kalkıyordum. Hamilelikle birlikte sayı arttı. Ben çok su içiyorum. Normalde gece yatarken su içmeyi kesmek gerekiyor. Benim baş ucumda 1 lt şişe var. Gece burnum tıkanıyor tikaninca ağzımdan nefes alıyorum ağzım kuruyor. Şu içiyorum. Şu içince tuvalet geliyor.Bir de uyanınca ya daha sonra tuvaletim gelir uykumdan uyandirirsa diye düşünüp yine tuvalete gidiyorum. Tuvalette ilgili psikolojik sorunların var. Beni dikkate alma bu konuda. Bir de uykum çok hafiftir her sese her ışığa her harekete uyanırım. Gözüme de göz bandı takıyorum ama nafile.
MaşallahDoktordan geldik
2450 g minnoş.
Nerden bakılıyordu
Ben cvp verilmiceğini bildiğim kişilere artık birşey yazmıyorum, çünkü biliyorum cvp vermicek
Maşallah bebişeDoktordan geldik
2450 g minnoş.
Nerden bakılıyordu
Kaynana adını koyun da bu sefer, barışın yazık kadınlaO işin bahanesi işte canım ya söylemedim çünkü bir kez düşük yaptım onda hemen söylemiştim kv hemen arayıp benim ismimi koy demişti tartışmıştıko yüzden bunda riskli dönem geçsin diye bekledim yanıma gelmemek için bahane etti o durumu işte bence.. Klasik Türk kaynana egosu işte
Aynen var oyle bi kac kisi ,bende ayni taktigi uyguluyomBen cvp verilmiceğini bildiğim kişilere artık birşey yazmıyorum, çünkü biliyorum cvp vermicekNiye kendimi boşuna yorıyım
HahahahahahahAynen var oyle bi kac kisi ,bende ayni taktigi uyguluyom
Senin ağzın ne diyirKaynana adını koyun da bu sefer, barışın yazık kadınla
Aynısını yapıyorum bende şu anKestim. Tırtıklı gibi sert kalanları söktüm.
Söktüğüm yerlerde kopan dikişleri diktim
Deliğe düşüp gideceğiz diye korkuyorlar heraldeBenim 6 yaşına girecek sıpam bile kapıya geliyor. Sanki tuvalet camından kaçıcaz
Nedense hep wc ye girince bir şey sorası veya isteyese geliyor
Hayır vermedi. Haftaya tekrar gidicem. Agrın sızın var mı dediMaşallahtarih verdi mi canım senin ki normal mi alocaktı bende pazartesi gidicem gene tarih vermezse napıcam bilemiyorum çantanı hazırla dedi tarih vermiyor
Beş ay bitti ben söyleyene kadarÇok fena ya gerçekten. Bende söylemedim 4 ay her iki tarafa da. Ama böyle tepkilerle karşılaşmadım. Yani gerçekten insanlar binbir çeşit. Huy diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Canım doğuma aşağı yukarı 1 ay kaldıMaşallah canım, bu bebiş hicde öyle dediğin gibi fare kadar dogmayacak bellikisağlıkla gelsin inşallah
Yani güzel o anlamda dedim diyordun ya benim küçük doğuyor genelde diyeCanım doğuma aşağı yukarı 1 ay kaldı
1 ayda anca 1 kg daha alır
Yanı 3,5 doğar.
Aslında çok normal:)
Bazen haftada 250 gr yerine 150 gr da alabiliyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?