- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.341
Valla oyunu kurallarına göre oynamak gerekÇok haklısın dürüst gelin sevilmiyor malesef boşver sen de dediğin gibi 90 da yıka azcık üçkağıtçılık onların anladığı dil malesef kendileri o yola başvurduğu için ayniyle cevap işte
Devlet sırrı sanki sayılı gün çabuk geçer lütfen tarih verin dedim aceleye gerek yok dediHayır vermedi. Haftaya tekrar gidicem. Agrın sızın var mı dedi
Yok dedim. Olursa gel dedi. Haftaya yine gıdıcem . Ondan sonra her hafta gidecek mısım. Zaten şunun şurasında ne kaldı kı
Bu arada haftaya nts ye girersin dedi
En sonunda doğru sonuca ulaştım:)Maşallah 60 cm doğacak gibi gibibenim 52 53 doğdular yine öyle olur dedi. Senin bu sefer biraz tosun olacak
1 derdimiz olsa keşkeGrup bdv ye döndü yalnız
Benimki aslında daha önceden vermişti aşağı yukarı günDevlet sırrı sanki sayılı gün çabuk geçer lütfen tarih verin dedim aceleye gerek yok dedi
Benimde 10 günde bir çağırdı artık ben zaten gidiyordumda
Kızzzz sen bişi yazıp soruyorsun bi fotoğraf atıyorsun sonra çekiliyorsun
o kadar kişi cvp yazıyo sana, ne beğeniyorsun ne cvplıyorsun
İşten yoğunlukdan fln dolayımı dikkat ettim hep öyle çünkü
Şikayetim yoktu belki ondan .Benimde sali gunu randevumSurrender benide almaz herhalde nst ye seni bu hafta almamışlar.merak ediyorum nasıl diye
Deliğe düşüp gideceğiz diye korkuyorlar heralde
Yalnız havalandırmaya değil de pencere olsa ben kaçardım
Bende de oluyor canım sürekli hem de ..Uat traf bombos yumusacik alt taraf taslasip yumusuyor kasilma diyrbilirmiyiz bunaust taraginda sertlesmesi gerekirmi
Tahmin ettim zaten çalışıyosun yaaa oyuzden diyeben mi yanlış anlaşılmış. Bende çok az kişi cevap veriyor. Bide mesajını cevapladı mesajı ben almıyorum. Sayfa sayfa gezersem cevap verildiğini görüyorum bide gerçekten iş anlamında yoğunum son haftalarım diye.kusura bakmayın
Herseyin normali olsun zaten o kadar kıyafet aldik.fbtl bence 55 e kadar yolu var boyun.
60 cm hayatta olmaz
Çünkü baya azaldı zaman. Şuan aşırı kilo ya da boy uzaması olmaz artık
Aynen öyle. Bana gore ideal kadın boyu 165Herseyin normali olsun zaten o kadar kıyafet aldik.
oo güzel haber,darısı ben gibi bebişi dönmeyenlereVe baş aşağıdaymış bebek
Mado nun şekersiz dondurması var diye biliyorumKızlarrr ;
Ayıptır söylemesi acayip dondurma yiyesim var günlerdir.
Şeker mevzusu nedeniyle light dondurma markası bileniniz var mı önerebileceğiniz ?
İlkinde 2650 ile çıktık hastanedenOda iyibenmkinin 2500 dogacagi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?