Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Devlet sırrı sanki sayılı gün çabuk geçer lütfen tarih verin dedim aceleye gerek yok dedi
Benimde 10 günde bir çağırdı artık ben zaten gidiyordumda

Maşallah 60 cm doğacak gibi gibi benim 52 53 doğdular yine öyle olur dedi. Senin bu sefer biraz tosun olacak
En sonunda doğru sonuca ulaştım:)
İlk defa bakıyorum boya.

7,06

Ben 7,6 olarak görmüşüm. Boy bu

Eklentiler

• Screenshot_20220520-155343_Calculator.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızçem 42cm 1934gr olmuş. Haftasıyla uyumlu görünüyor herşeyi. Birkaç günlük farklar var

5 hafta önce kilosu bir tık az ama iyi demişti. Bu kontrolde gayet iyi dedi. Zaten benden iri kilolu bebek çıkmaz

Karnımda çok toplandığını, gerdiğini söyledim. Günde 10-15 defa kasılma ve gerilme olur normaldir. Kramp çok olursa magnezyumu günde iki defa iç dedi..
İki hafta sonra gidicem tekrar..

ben mi yanlış anlaşılmış. Bende çok az kişi cevap veriyor. Bide mesajını cevapladı mesajı ben almıyorum. Sayfa sayfa gezersem cevap verildiğini görüyorum bide gerçekten iş anlamında yoğunum son haftalarım diye.kusura bakmayın

Uat traf bombos yumusacik alt taraf taslasip yumusuyor kasilma diyrbilirmiyiz buna ust taraginda sertlesmesi gerekirmi
Bende de oluyor canım sürekli hem de ..
Yeri geliyot su içmekten , yemek yemekten , hareketsiz kalmaktan … Neye yorarsak yoralım her hamilelik kendine özgü izleri var .
Rabbim kötüsünü yaşatmasın öyle düşünelim

Tahmin ettim zaten çalışıyosun yaaa oyuzden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…