- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.361
1 ay sonra biz de buralarda doğum konuşuyo oluruz artıkHaziran annelerinden 3kişi doğurmuş bugün
Çok heyecanlı
Neden canim? Normal duusnmuyorumoo güzel haber,darısı ben gibi bebişi dönmeyenlere
Evett ne ara bugünlere geldik hiç anlamadan geçti sanki1 ay sonra biz de buralarda doğum konuşuyo oluruz artık
Yazan: Kaynana adayıSenin ağzın ne diyirgüldürdün bak beni
Ben okuyunca ağlıyorumHaziran annelerinden 3kişi doğurmuş bugün
Çok heyecanlı
Bende heyecan yapıyorum nedense, sanki yarın ben doğurucam bi strese giriyorumBen okuyunca ağlıyorum
31+4 de 1750 di p tesi kontrolum var 33+3 olucak 2000 olsa yeter diye dusunuyorum umarim olmusturİlkinde 2650 ile çıktık hastaneden
Allah’ın izniyle bir ayımız kaldı canım ozaman benimde normal hesaplamaya göre 8 Temmuz bende sıkıntılı durumlar yüzünden 20 si gibi alır diye düşünüyorum çantanı hazırla demişti çünkü en sonBenimki aslında daha önceden vermişti aşağı yukarı gün
Hazıran 20-24 arası olur demişti.
Yanı 38.hafta haziran 21 i gosterıyor
Ben hiç bisi hissetmiyorum nedenseBende heyecan yapıyorum nedense, sanki yarın ben doğurucam bi strese giriyorum
Bende okuyup onların heyecanlarıyla mutlu oluyorum bir ay sonra darısı bizim başımıza sağlıkla hayırla inşallahHaziran annelerinden 3kişi doğurmuş bugün
Çok heyecanlı
Günde 2 bardak süt iç31+4 de 1750 di p tesi kontrolum var 33+3 olucak 2000 olsa yeter diye dusunuyorum umarim olmustur
Valla ben de heyecanlanıyorumBende heyecan yapıyorum nedense, sanki yarın ben doğurucam bi strese giriyorum
4750 gr dogmus bir bebek olarak 2 kilo sican yavrusu cikaricak olmak dokunuyor bana hicmi cekememisim anama anneannemeGünde 2 bardak süt iç
Muhakkak muz ye
Öyle aşırı fark olmaz ama yine de farkını gösterir biraz.
Daha doğdukları zaman bunların ödemesi olacak 200 grama yakın. Fazla da olabilir emin değilim:)
Ayy ben tam tersi kendi doğumumu düşünüyorum okudukçaBen hiç bisi hissetmiyorum nedense
Amiiin inşallahhBende okuyup onların heyecanlarıyla mutlu oluyorum bir ay sonra darısı bizim başımıza sağlıkla hayırla inşallah
Daha zaman var aslında ama bana az kalmış gibi geliyo sürekli rüyamda doğum yaptığımı görür oldum. Bilinç altıma yerleşti korkusuValla ben de heyecanlanıyorumstres yok şimdilik. Ben de genelde önceden stres olmaz ne zaman vakit çok yaklaşır o zaman olur .
Heyy maşallah4750 gr dogmus bir bebek olarak 2 kilo sican yavrusu cikaricak olmak dokunuyor bana hicmi cekememisim anama anneanneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?