- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.381
Valla ben sezeryanı genel anestezili istiyorum bir deTopikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Rahatına düşkün bir topikTopikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Ben de tansiyon sıkıntım var zaten kalkıp işinize karışım genel uyutun doktora çok tavsiye etmiyoruz dedi ama gebelik tansiyonu olan bi hastaya genel daha doğru olur sanırımValla ben sezeryanı genel anestezili istiyorum bir detabi ben histeroskopi fln olmuştum sezeryan o yüzden kuzum
Benimkide merak işte sıkılırsam bir daha istemem herhaldeŞikayetim yoktu belki ondan .
Haftaya girersin dedi.
Öfff kim uğraşacak onunla
Kültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalım
Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?
Ölçü olarak bilmiyorum canım ama kullanışlı oldu park yatakdan sonrada oda yaptı işini görür bence en az 2 yılKültür direk yapılmaz ki bi mendil verilir orta kısmı yapılır kaba alla alla onlar olmazsa test yanlış çıkar canım neyse sorarsın dr a bakalım
Ayyy sevindim memnun olmasına ben de park beşik almıştım iade ettim arkadaşının ki 60×120 mi acaba canım biliuor musun ?
Beni de sezaryen korkutuyorTopikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Len bana mi yapacan doğumuTopikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
İçimden bir varlık çıkarken görmek istemedim2.Surrender ödlek ödlekk
Buda basina gelmis yasamis herseyi tadini biliyo ama halay başı mübarek püü sıfataağ
Ve o anı tekrar yaşamak.3. Sezeryanım olacak öyle bi bitkinlik ki 6 ay yüksek sesle bağıramadım konuşamadım bile
Keşke mecbur olmasak
Valla ben daha konuşmadım ama bel fıtığı felan var belden iğne istemiyorum o yüzden anksiyetem var benim ayrıca dicem genel yapsınBen de tansiyon sıkıntım var zaten kalkıp işinize karışım genel uyutun doktora çok tavsiye etmiyoruz dedi ama gebelik tansiyonu olan bi hastaya genel daha doğru olur sanırım
Dr fotosunu atıp da sor Bi istersenAltimdan bisey aktigini hissettim gene geldi sümük gibi uzayan birsey birazda beyaz su gibi bir akintiyla hafif koyu kivamli
Canım herkeste olmaz belki amaValla ben daha konuşmadım ama bel fıtığı felan var belden iğne istemiyorum o yüzden anksiyetem var benim ayrıca dicem genel yapsın
Aynen ben de çok duydum zaten belim sakat iyice kötü olmasın diye genel istiyorum bakalım Dr ne diyecekCanım herkeste olmaz belki ama
Belden uyusturmalı olanda bel ağrısı çeken cok kişi olmuş. Bir ara dikkatimi çekmişti
Dr nosu yok maalesef devlet hastanesine gidiyorum ben makatimda da bir agri var bende dogurcam galiba iki gundur bir tuhaflik varDr fotosunu atıp da sor Bi istersen
Bide baş ağrısı çok oluyormuş diye duymuştumCanım herkeste olmaz belki ama
Belden uyusturmalı olanda bel ağrısı çeken cok kişi olmuş. Bir ara dikkatimi çekmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?