Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır konuş canımda bi sakin ol bakalım bebeğin hareketlerini dinle bi sıkıntı görüyorsan hiç durma
Bebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorum

1. Baş ödlek yoncambenim

Tamamen bayilip uyandiginda bebesi yaninda olacak he birde uyusturlup takilcak o sonda hey yavrum hey
Vallaaaaaa bide bunun sonrası var, siz doğum anının acısını düşünüyosunuz , ben ondan sonraki günlerin acısını, allahdan başıma ne gelicek bilmiyorum
Bilip 2. Yapan iyi cesaretli, benim unutmam için baya zaman lazım
Tabikide sondayı uyuşunca taktırcammm kızzzzz bide onumu çekiyim
Siz olmasanız sondayıda bilmiyodum allahdan burda öğrendim

Bebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorum
Seni götürecek biri varmı bi görün için rahat eder

Insallah herkes mukemmele bi dogum hikayesiyle gelcek buraya su gibi gecsin tüm süreç insallah

Kendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani

Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yine kizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Çataldanben de nefret ediyorum ya hele ilk kez çatala çıktığımda yaşadığım hissi tarif dahi edemem kadın olmanın ne demek olduğunu anlamıştım.. Şimdi daha rahat çıkıp açıyoruz ama hala hoşlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…