- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.401
Ayy bi sağlıcakla doguraydıkAynen ben de çok duydum zaten belim sakat iyice kötü olmasın diye genel istiyorum bakalım Dr ne diyecek
Hayır konuş canım bi sakin ol bakalım bebeğin hareketlerini dinle bi sıkıntı görüyorsan hiç durmaDr nosu yok maalesef devlet hastanesine gidiyorum ben makatimda da bir agri var bende dogurcam galiba iki gundur bir tuhaflik var
Evet, onun için kahve öneriliyormuş hattaBide baş ağrısı çok oluyormuş diye duymuştum
Bebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorumHayır konuş canımda bi sakin ol bakalım bebeğin hareketlerini dinle bi sıkıntı görüyorsan hiç durma
Vallaaaaaa bide bunun sonrası var, siz doğum anının acısını düşünüyosunuz , ben ondan sonraki günlerin acısını, allahdan başıma ne gelicek bilmiyorum1. Baş ödlekyoncambenim
Tamamen bayilip uyandiginda bebesi yaninda olacak he birde uyusturlup takilcak o sonda hey yavrum hey
Hafta bir içiyorum Türk kahvesi eskiden günde kaç bardak içerdim çalışırken bizde hastaneye götürsek mi sinbonun makinası var nescafede götürürüzEvet, onun için kahve öneriliyormuş hatta
Eşin gelince bir acile gidip göster olmadı eğer tuhaf bir şeyler hissediyorsan şu haftalarda her şey önemli olabilirDr nosu yok maalesef devlet hastanesine gidiyorum ben makatimda da bir agri var bende dogurcam galiba iki gundur bir tuhaflik var
Seni götürecek biri varmı bi görün için rahat ederBebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorum
sayılı zaman çabuk geçiyor hakikaten,kalan günleri de güzelce atlatırsak zafer bziimdirEvett ne ara bugünlere geldik hiç anlamadan geçti sanki
Pek çok kişi doğum çantasına kahve atıyor o yüzden ben de atıcam anestezi etkisini de atıyor galiba vucüttan sen içtin mi ilkindeEvet, onun için kahve öneriliyormuş hatta
Insallah herkes mukemmele bi dogum hikayesiyle gelcek buraya su gibi gecsin tüm süreç insallahVallaaaaaa bide bunun sonrası var, siz doğum anının acısını düşünüyosunuz , ben ondan sonraki günlerin acısını, allahdan başıma ne gelicek bilmiyorum
Bilip 2. Yapan iyi cesaretli, benim unutmam için baya zaman lazım
Tabikide sondayı uyuşunca taktırcammm kızzzzz bide onumu çekiyim
Siz olmasanız sondayıda bilmiyodum allahdan burda öğrendim
Aminnnnn ağzın bal yesin inşallahInsallah herkes mukemmele bi dogum hikayesiyle gelcek buraya su gibi gecsin tüm süreç insallah
Çataldanben de nefret ediyorum ya hele ilk kez çatala çıktığımda yaşadığım hissi tarif dahi edemem kadın olmanın ne demek olduğunu anlamıştım.. Şimdi daha rahat çıkıp açıyoruz ama hala hoşlanmıyorumKendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani
Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yinekizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Benim gözüm bebeği bile gormemıstı hastanedeHafta bir içiyorum Türk kahvesi eskiden günde kaç bardak içerdim çalışırken bizde hastaneye götürsek mi sinbonun makinası var nescafede götürürüz
Doktorum çatala cıkaramamıstı beni. Açıklığı da merak ettiKendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani
Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yinekizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Niye ya gerçi banada bebeği vermişler kucağıma hala çocuğum nerde diye ağlıyormuşum bi türlü ikna edememişler kucağımda olduğundaBenim gözüm bebeği bile gormemıstı hastanedesen kahve diyorsun
Ruh gıbıydım ben hastanedePek çok kişi doğum çantasına kahve atıyor o yüzden ben de atıcam anestezi etkisini de atıyor galiba vucüttan sen içtin mi ilkinde
Hafif ağrı sızılarım oldu. Yerimden pek kalkamadım hastanedeNiye ya gerçi banada bebeği vermişler kucağıma hala çocuğum nerde diye ağlıyormuşum bi türlü ikna edememişler kucağımda olduğunda
Doğumdan sonra bi kahve keyfisi de yapmıcaz mı
normal istersin diye düşünmüştüm ben canım atlamışım demek ki:)))Neden canim? Normal duusnmuyorum
Çok aşağılara ınmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?