- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.441
Canım ürkütmek degil amacım amaUrkutmeyin beniii
İlacın kalıntısı olabilir bende kullanıyorum beyaz kalıntı geliyorKızlar nişan gelince anlar mıyız?
Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
Normal olduğunu düşünmek istiyorum
Bu arada ağrım sızım yok. Gayet iyiyim ama ilk defa elime böyle bir şey geldi.
Acaba akıntılarımız git gide farklılaşıp, çoğalacak mı?
Sen bayıltmıştın kendini, Kaç saat sonra yürütmüşlerdi seniBen narkoz çok severım
Hani iltihapli akintimiz olunca doktor yaziyor ya fitil vajinal yolla yapalim diye işte onlari yapamiyorumEvet, vajınusmustum ben.
Fitil derken ?
Jilet işe yaramı ki fazla sürtmeden dene istersenKızlar benim ilk doğumdan tatlı bir geceliğim var zaten doğru düzgün giyilmiyor yine onu giyeceğim ama tiftik olmuş üstü nasıl temizlicem tiftik makinesi işe yarar mı penyede?
Kendime geldimSen bayıltmıştın kendini, Kaç saat sonra yürütmüşlerdi seni
Jiletleyebilirsin üstten hafif hafifKızlar benim ilk doğumdan tatlı bir geceliğim var zaten doğru düzgün giyilmiyor yine onu giyeceğim ama tiftik olmuş üstü nasıl temizlicem tiftik makinesi işe yarar mı penyede?
Ozman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettimKendime geldim
Sonda bir müddet daha durdu. Sond çıkarıldıktan sonra işte ilk gazı çıkarmak gerekiyormus.
İlk tuvalet
İlk gazgaz çıkartmazsan ya da tuvalet yapmazsan sanirim çıkarmıyorlar hastaneden
Ben de çocuğa yapamıyorumHani iltihapli akintimiz olunca doktor yaziyor ya fitil vajinal yolla yapalim diye işte onlari yapamiyorum
Bugun senle beraber bi kac kisi daha bu akıntıdan yaşadı takip ediyorlar sanirim sende takiptekal umarim önemsiz biseydirKızlar nişan gelince anlar mıyız?
Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
OluyorlarOzman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim
O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh
Düşün iste ben normal dogum yaptim boyle seylere ragmen kiz ve yine yapicam diyorum delimiyim neyim yani su anlattiklarimla normal dogum isteyecek en son kisiyimde işte kismetBen de çocuğa yapamıyorum
İçim çok değişik oluyor.
O tarz şeyleri yapamıyorum
Kendime de yapamam .
Ben anlamıştım ama bende her şey normal ilerliyordu . Ve kan yerleşme kanaması ve nişandı sadece gelenKızlar nişan gelince anlar mıyız?
Bitter çikolata ve sade türk kahvesi öneriliyor ..Evet, onun için kahve öneriliyormuş hatta
Ya var yaDüşün iste ben normal dogum yaptim boyle seylere ragmen kiz ve yine yapicam diyorum delimiyim neyim yani su anlattiklarimla normal dogum isteyecek en son kisiyimde işte kismet
Amann salın gitsin yoksa dogum sancisi gibi sancilanirsiniz o daha kotuOzman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim
O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh
O gaz var yaAmann salın gitsin yoksa dogum sancisi gibi sancilanirsiniz o daha kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?