- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.421
Ben 2defa anestezi yedim ya daha önce güzel kafalarRuh gıbıydım ben hastanede
Ne kahvesı
Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz ıcınnormal istersin diye düşünmüştüm ben canım atlamışım demek ki:)))
tamam o zaman yerinde dursun öylece
Ben narkoz çok severımBen 2defa anestezi yedim ya daha önce güzel kafalargerçi tüp bebek süreciydi belki daha kısa sürmüştür onun etkisi sezeryan nasıl olur bilmiyorum
Sondayı çıkarın diye yalvardım sonrada iki de bir WC ye kalkmaktan geri takın diye yalvardım sürekli serum takıyorlar hiç bitmiyor WC ihtiyacıHafif ağrı sızılarım oldu. Yerimden pek kalkamadım hastanede
Şoktaydım heralde
Seni götürecek biri varmı bi görün için rahat eder
Hastane fobim olustu son olaydan sonra cataldan falan degil benimki dogumhaneden korkuEşin gelince bir acile gidip göster olmadı eğer tuhaf bir şeyler hissediyorsan şu haftalarda her şey önemli olabilir
Aynı kafa hemen hemen insan arada ihtiyaç duyuyor narkoza bende çok severimBen 2defa anestezi yedim ya daha önce güzel kafalargerçi tüp bebek süreciydi belki daha kısa sürmüştür onun etkisi sezeryan nasıl olur bilmiyorum
" hiç tuvaletim gelmedi daha " dedimSondayı çıkarın diye yalvardım sonrada iki de bir WC ye kalkmaktan geri takın diye yalvardım sürekli serum takıyorlar hiç bitmiyor WC ihtiyacı
Yinede kendini az çok bilirsin riske etme canımHastane fobim olustu son olaydan sonra cataldan falan degil benimki dogumhaneden korkup tesi kontrolum var acil bir durum olmazsa dyanamicak duruma gelmezsem beklicem
amin amin inşallah , hiç farketmez normal ya da sezryen sağlıcakla alalım kucağımıza kafiHer şeyin hayırlısı olsun hepimiz ıcın
Hayır takarlarmı kalksın gezsin hem dediler ortamdan ikiye bölmüşler kalk gez diyorlar" hiç tuvaletim gelmedi daha " dedim
Annem " sonda var cunku " dedi.
Geri taktılar mi yani?
Herkesin farklı oluyor sancı durumu.Hastane fobim olustu son olaydan sonra cataldan falan degil benimki dogumhaneden korkup tesi kontrolum var acil bir durum olmazsa dyanamicak duruma gelmezsem beklicem
Senin vajinusmus gecmisin varmiydi , ben evlendigimiz ilk 1 ay kenrimi esime adayamamistim artik sabri kalmamisti en sonunda başarmıştım ama o catalda rahat degilim arkadaş ,he birde kendime fitil yapamiyorum şu gun olmusDoktorum çatala cıkaramamıstı beni. Açıklığı da merak etti
.narkozluyken bakmış
Ayy hatırlatma 7 kat derinin altından bölünmeyiHayır takarlarmı kalksın gezsin hem dediler ortamdan ikiye bölmüşler kalk gez diyorlar
O gelmeden yapa bildiğini yap bişi bırakma yapamadığında kalsın mana bulacak gelmesin yeterki moralini bozacak laf etmesinBenim kaynanamla aram iyi degil ama gelip bana yardım edecekmiş bir kere eşimin başına kakmıştım hiç bir seye karışmıyorlar el gibi bunu duyan kaynanam haziranda gelip temizliğimi ve cocuguma bakacakmış şimdiden gerginim iş becerecek yetenekte degiller alttan alıp kavga ortamı oluşmasını engelleme lazım cünkü en küçük seyden kavga ediyorlar eşimde beni tutunca küsüp gidiyorlar off istemiyorum demedim daha eşime gelsinler yapsınlar diyor bakalım bunda nasıl olacak
Evet, vajınusmustum ben.Senin vajinusmus gecmisin varmiydi , ben evlendigimiz ilk 1 ay kenrimi esime adayamamistim artik sabri kalmamisti en sonunda başarmıştım ama o catalda rahat degilim arkadaş ,he birde kendime fitil yapamiyorum şu gun olmus
Ya çok özür diliyorum inan ki ..Mado nun şekersiz dondurması var diye biliyorumbak canım istedi şimdi
Urkutmeyin beniiiHerkesin farklı oluyor sancı durumu.
Belki normaldir bilemiyorum. Ama benim doktorum " sandım ağrın var mı" dedi.yıok dedim
Olursa gel dedi.
Artık doğuma az kaldı biliyorsun. Pek evde geçirmemeye çalış bazı şeyleri
Allah korusun sonrası kötü olur
İzlemeye kalktım dayanamadım rabbim normal doğuranında sezeryan olanında yardımcısı olsunAyy hatırlatma 7 kat derinin altından bölünmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?