Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seni götürecek biri varmı bi görün için rahat eder

Eşin gelince bir acile gidip göster olmadı eğer tuhaf bir şeyler hissediyorsan şu haftalarda her şey önemli olabilir
Hastane fobim olustu son olaydan sonra cataldan falan degil benimki dogumhaneden korku p tesi kontrolum var acil bir durum olmazsa dyanamicak duruma gelmezsem beklicem

Benim kaynanamla aram iyi degil ama gelip bana yardım edecekmiş bir kere eşimin başına kakmıştım hiç bir seye karışmıyorlar el gibi bunu duyan kaynanam haziranda gelip temizliğimi ve cocuguma bakacakmış şimdiden gerginim iş becerecek yetenekte degiller alttan alıp kavga ortamı oluşmasını engelleme lazım cünkü en küçük seyden kavga ediyorlar eşimde beni tutunca küsüp gidiyorlar off istemiyorum demedim daha eşime gelsinler yapsınlar diyor bakalım bunda nasıl olacak

Hastane fobim olustu son olaydan sonra cataldan falan degil benimki dogumhaneden korku p tesi kontrolum var acil bir durum olmazsa dyanamicak duruma gelmezsem beklicem
Herkesin farklı oluyor sancı durumu.
Belki normaldir bilemiyorum. Ama benim doktorum " sandım ağrın var mı" dedi.yıok dedim
Olursa gel dedi.

Artık doğuma az kaldı biliyorsun. Pek evde geçirmemeye çalış bazı şeyleri
Allah korusun sonrası kötü olur

Doktorum çatala cıkaramamıstı beni. Açıklığı da merak etti
.narkozluyken bakmış
Senin vajinusmus gecmisin varmiydi , ben evlendigimiz ilk 1 ay kenrimi esime adayamamistim artik sabri kalmamisti en sonunda başarmıştım ama o catalda rahat degilim arkadaş ,he birde kendime fitil yapamiyorum şu gun olmus

O gelmeden yapa bildiğini yap bişi bırakma yapamadığında kalsın mana bulacak gelmesin yeterki moralini bozacak laf etmesin
Eşim evdeyken oda oda tüm fazlalıkları toparlayıp düzenledik temizliği de son hafta yapıcaz kimseye müdana etmeden sana da tavsiye ederim hiç gerek yok olduğu kadar olsun

Kızlar nişan gelince anlar mıyız?
Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
Normal olduğunu düşünmek istiyorum
Bu arada ağrım sızım yok. Gayet iyiyim ama ilk defa elime böyle bir şey geldi.
Acaba akıntılarımız git gide farklılaşıp, çoğalacak mı?

Urkutmeyin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…