- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.461
Benimde olmadi henüz ama turşu cekirdek falan yemiyomAyakları şişen ödemi olan varmı benim çok şükür henüz başlamadı olmadığından mı yoksa erken mi ödem için
Bende tansiyondan dolayı yemiyorum ama kabak çekirdeği yiyorum kilo yapıyormuş bebeğe o biraz tuzlu onun dışında dikkat ediyorum aman olmasın inşallahBenimde olmadi henüz ama turşu cekirdek falan yemiyom
Ve baş aşağıdaymış bebek
Aynen.
Mideme yediğim darbelerin bir sebebi vardı
Bir de bu eller hep yüzde duruyor suratını tam göremiyoruz. Doğunca ben de yarım kundak yaparken ellerini suratına yapıştırcam. Madem öyle seviyor
Annemle Kayınvalıdem vardı yanımda. En sonunda "" kusur bakmayın yapicam artık " dedim. Napim patlayacaktımOzman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim
O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh
Oluyorlar
Ben sasirmistim. Karnım dalgalı deniz gibi oynuyordu gazdan düşün
Yokyaaaa o acıyı cekiceğimeeee kimseyi sallamam zaten benden onu bekliyolarAmann salın gitsin yoksa dogum sancisi gibi sancilanirsiniz o daha kotu
Ayyyy sen onu diyosun ..Kendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani
Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yinekizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Yaniiiii aynennn yaaaa insan bi ilkden utanır ama o sancıyı çekemessinAnnemle Kayınvalıdem vardı yanımda. En sonunda "" kusur bakmayın yapicam artık " dedim. Napim patlayacaktım
Onları yapmazsan zaten çıkarmıyorlar hastanedenYaniiiii aynennn yaaaa insan bi ilkden utanır ama o sancıyı çekemessin
Sen bağışıklık kazanmışsinnAyyyy sen onu diyosun ..
Ben tüp bebek sürecinde kaç kere çıktım o çatala saymadım bile
Pozitifi gördükten sonra kalp atışı zamanı gelince düğmemi açarken hoca “tamam artık karından” dediğinde bayağı gülmüştük hocayla
Keserim diye korkuyom penye oluncaJiletleyebilirsin üstten hafif hafif
Boşver gelsin yapsınBenim kaynanamla aram iyi degil ama gelip bana yardım edecekmiş bir kere eşimin başına kakmıştım hiç bir seye karışmıyorlar el gibi bunu duyan kaynanam haziranda gelip temizliğimi ve cocuguma bakacakmış şimdiden gerginim iş becerecek yetenekte degiller alttan alıp kavga ortamı oluşmasını engelleme lazım cünkü en küçük seyden kavga ediyorlar eşimde beni tutunca küsüp gidiyorlar off istemiyorum demedim daha eşime gelsinler yapsınlar diyor bakalım bunda nasıl olacak
Ben kucağıma almak istiyorumDaha zaman var aslında ama bana az kalmış gibi geliyo sürekli rüyamda doğum yaptığımı görür oldum. Bilinç altıma yerleşti korkusu
Cabim baska bi hastaneyemi gitsen ordan korkuyorum dedigin icin diyorumBebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorum
Kızlar nişan gelince anlar mıyız?
Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
Normal olduğunu düşünmek istiyorum
Bu arada ağrım sızım yok. Gayet iyiyim ama ilk defa elime böyle bir şey geldi.
Acaba akıntılarımız git gide farklılaşıp, çoğalacak mı?
Orasi olmasa baska yerdede durum ayni hem guveniyorum oraya baska bir hastaneye gitmem ben tekrar dogumhaneye girip o psikolojiyi yasayip dogurmadan cikmaktan korkuyorumCabim baska bi hastaneyemi gitsen ordan korkuyorum dedigin icin diyorum
Ne özrüYa çok özür diliyorum inan ki ..
Aslında yazıp yazmamak da çok kararsızdım ama netten de bulamadım bi de buraya yazayım dedim .
Ne nalettt bişeydir ki diyet yapmam gerekirken inatla canım istiyor
Canım bu bakış açısı da iyi degil ama. Sen hastaneye boşuna gitmemiş olayım diyorsun. Bebek içerde dursunOrasi olmasa baska yerdede durum ayni hem guveniyorum oraya baska bir hastaneye gitmem ben tekrar dogumhaneye girip o psikolojiyi yasayip dogurmadan cikmaktan korkuyorum
Esim gelene kadar gecmezse durum ayni olursa gidicem icime kurt dusuyorCanım bu bakış açısı da iyi degil ama. Sen hastaneye boşuna gitmemiş olayım diyorsun. Bebek içerde dursun
İsterse sen boşuna gitmiş ol . Maksat önlem almak. Bunu bilemezsın ki
Orasi olmasa baska yerdede durum ayni hem guveniyorum oraya baska bir hastaneye gitmem ben tekrar dogumhaneye girip o psikolojiyi yasayip dogurmadan cikmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?