Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ozman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim

O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh
Annemle Kayınvalıdem vardı yanımda. En sonunda "" kusur bakmayın yapicam artık " dedim. Napim patlayacaktım

Kendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani

Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yine kizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Ayyyy sen onu diyosun ..
Ben tüp bebek sürecinde kaç kere çıktım o çatala saymadım bile
Pozitifi gördükten sonra kalp atışı zamanı gelince düğmemi açarken hoca “tamam artık karından” dediğinde bayağı gülmüştük hocayla

Sen bağışıklık kazanmışsinn

Boşver gelsin yapsın
Güzel bir temızlık yaptır perdeden tut, mutfak dolabına varana kadar

Daha zaman var aslında ama bana az kalmış gibi geliyo sürekli rüyamda doğum yaptığımı görür oldum. Bilinç altıma yerleşti korkusu
Ben kucağıma almak istiyorumAslında doğumdan o kadar korkmuyorum .sonuçta bu acıyı yaşayacağız. Belki de hiç korktuğumuz gibi olmayacak .minicik bir canlı. Bize muhtaç. Bir de ben 5.5 yıldan sonra bir bebek yapmaya karar verebildim.o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum.

Bebegin hareketlerinde bir sorun yok ta dunden beri bir agri var dayanilmicak bi agri degil ama adetmisim gibi sanki karnim cok kasiliyor ve vajinami bi tuhaf hissediyorum anlam veremedim sumuksu parcalar geldikce de daha endiseleniyorum
Cabim baska bi hastaneyemi gitsen ordan korkuyorum dedigin icin diyorum

Bence kesinlikle anlarsın

Ben ilk çocukta nişan geldiğini kuyruk sokumumda peşpeşe iki defa batma hissettikten sonra, tuvalete kalkınca gördüm. Sanki biri bir tıpayı çekmiş gibiydi

O bahsettiğin akıntıyı da progesteron kullanmadığım halde, bebek çok hareketli olduğunda ayaktaysam falan aktığını hissederim.

Orasi olmasa baska yerdede durum ayni hem guveniyorum oraya baska bir hastaneye gitmem ben tekrar dogumhaneye girip o psikolojiyi yasayip dogurmadan cikmaktan korkuyorum
Canım bu bakış açısı da iyi degil ama. Sen hastaneye boşuna gitmemiş olayım diyorsun. Bebek içerde dursun
İsterse sen boşuna gitmiş ol . Maksat önlem almak. Bunu bilemezsın ki

Canım bu bakış açısı da iyi degil ama. Sen hastaneye boşuna gitmemiş olayım diyorsun. Bebek içerde dursun
İsterse sen boşuna gitmiş ol . Maksat önlem almak. Bunu bilemezsın ki
Esim gelene kadar gecmezse durum ayni olursa gidicem icime kurt dusuyor

Orasi olmasa baska yerdede durum ayni hem guveniyorum oraya baska bir hastaneye gitmem ben tekrar dogumhaneye girip o psikolojiyi yasayip dogurmadan cikmaktan korkuyorum

Bence sen kendini bu şekilde strese sokuyorsun. Yaşadığın kramplar da bundan olabilir.

Doğumhane fobisi öyle hemen oluşmamalı. Haftalarca hastanede yatmak zorunda kalanlar var.
Bırak bakılsın doğurmadan çık ne olacak?
Ben önceki gebeliğimde nst ye hep doğumhanede girdim. Oradaydı çünkü.
Ve doğru hatırlıyorsam doğum dışında 3 defa falan nst ye bağlanmışımdır.

Bu bebek bir şekilde doğacak biraz rahatlat kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…