Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nst icin girmek farkli benm goturulme seklim esimle ailemle 2 kelam edemeden apar topar dogum olarak goturuldum ve hazir degildim iceri girip o bagiranlari gormek zaten bebeğim icin endiseliydim erken olduguicin kuvez sorunu vardi hastanenin milyon tane sorun varken o stresle yadadigim agrilar beni cok etkiledi ciktigimda elim yuzum bembeyazdi evet bi sekilde dogucak suan cok rahatim zamani gelmis olsa doguruyo olsam gule oynaya gidecek durumdayim ama bunlari tekrar yasamak ve bidaha kendimi motive edememekten korkuyorum.

Birkaç gündür forumu takip edip alintilayip cevap atamiyordum , bugün bazı dertler paylaşılmış en kotu dertler bunlar olsun .

obursirin bu kist olayı bir tanidigimin kızında da vardı doğumdan sonra görülmedi hiçbir şey ,öyle olacak senin kızindada ins. Benim doktor nts yi 35.haftada çatı muayenesini de 37.de yapıyor mesela . Her doktor farklı bir yol izliyor.
Ahah buna çok güldüm bendede tam tersi çatalın dudağıma degmemesi gerekiyor . Seninle aynı yerde yemek yiyemezmisiz ,genelde herkes rahatsız olur ben degdirdikce
İzmir'de biz 12 bucuga anlaştık ama şuan zam gelmiş . Genel olarak farklı fiyatlarda duydum ama genel olarak 10 bin üstü duydum hep . Normal doğum ve sezeryani aynı fiyat alıyor doktorum .
Şaşırma kız ciddi söylüyorum oluyormuş ve batma gibiymiş..ben bi arkadaşımda var her adet dönemi ağrı çeker varisden dolayı
Evvet bendede geçen ay oluştu , ilk görünce bı panikledim doktora sordum ama çok normal dedi ağrı da yapar hatta dedi .
Topikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz

Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Ay benim de korkum ya sezeryan olmak zorunda kalırsam. O kadar normal doğum istiyorum ki ama henüz bebek dönmedi , doktor zamanı var dedi dönmesi için ama yine de ya dönmezse diyorum.
Kendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani

Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yine kizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Ya bir şey soracağım çatala çıkmadan doğum yaptiramiyorlar mi ya da açıklık bacaklarimizi açtığımızda belli olmaz mi. Bazen Instagram'da denk geliyor annenin istediği rahat ettiği pozisyona göre doğum yaptiriyor doktorlar . Ben çökerek doğurmak istiyorum çok rahat çıkacakmış gibi hissediyorum öyle

Öyle tabi bende bir an önce o günler gelsin istiyorum bi yanımda korkuyor ama işte

Canım bizimki 70-130 çocuk dönmeye başlayınca çok rahat yatıyor içinde ben çok memnunum

Öyle tabi bende bir an önce o günler gelsin istiyorum bi yanımda korkuyor ama işte
Ya tabiki sonuçta bir tıbbi müdahale yaşayacağız kolay mı? Bakmayın annelik heyecanıyla kimsenin umursamadığına. Can bizim canımız.

Canim sıraya koyamam ayıp olur. Bir oncekinde de hep ilk bir kaç gün hariç kv kalmıştı yanımda . Şimdi siz gelmeyin desem ayıp olur diyemem. Eşimde asla kabul etmez zaten bende demem diyemem sonuçta doğunca görmek isteyecekler torunlarını. Bir de kv annemden daha cabbar. Annem biraz naifir. Kayinvalidem annemi de çekip çevirir benimki kendi başına şaşkın ördek gibi. Birlikte gelmeleri daha iyi. Diğer tarafta ise kayınpeder şaşkın ördek. Babam daha cabbardir. Birbirlerini dengelerler. Zaten dediğim gibi çok iyi anlasiyorlar. Neyse artık biraz katlanicaz.

Aynen canım huyu kötü niyeti iyi olsa çok şeyini görmezden gelebilir de insan böylesi bir yere kadar çekiliyor işte
Dediğin gibi iyi niyetli olmayınca katlanmak çok zor. Üstelik hem sana h ailene zarar veriyorsa sınırı koymak aile sağlığın için gerekli.
Bizim toplumda sınır diye bir şey yok canım kişisel alan nedir bilmiyoruz.. Kişisel alanını koruyan saygısız oluyor topluma göre ondan öyle malesef
Buna kesinlikle katılıyorum. Üstelik bu sadece aile değil arkadslari da kapsıyor. Bazen arkadaşlar da çok fazla karışıp sinirimi bozuyorlar. Geldin gittin yaptın ettin her şeyle ilgili bir fikirleri var. Bence böyle olmamalı arkadaşım olmaları hatlyatimda ki her şeye karisabilecekleri anlamına gelmiyor. Anne babamı Kv ve Kp i kırmam böyle şeyler için yaşlı insanlar benim kabrimi çekiyorlar onları çekerim. Ama arkadslari affetmem sınırı çizerim. Çok pis sinir çizerim.
Ama dediğin doğru sinir bilmeyen bir.milletiz maalesef. Elini ver kolunu kaptir. Yüz ver astarini istesin çok uygun bu durumda.

Beş ay bitti ben söyleyene kadar kimse de bir şey diyemedi. Arada karnıma bakıp, hamile misin yoksa dediklerinde bile inkar etmistim oysa istersem çocuk doğunca söylerdim
Valla bende yaptım aynını. Hamile misin diyenlere yok kilo aldım dedim. Artık iş yerinde filan daha yeni millet anladı hamile olduğumu karnım iyice buyuyunce

Boyut değiştirdiğimizi falan sanıyorlarsa demek

Kaçsan da çok uzağa gidemezsin zaten otur oturduğun yerde
Ya benimki 9 yaşında kitlrmezsem pat diye içeri giriyor. Kovalasam başımda bekliyor. Kitlersem kapıda bekliyor her türlü. Boyut değiştirip kacabilsek.keske

Canım bizim senle doğum tarihi aynı görünüyor senin sezaryen miydi ? Benim doktor 36 da çağırdı nst ye de o zaman alıyormuş sonra iki hafta sonra çağırır galiba sonra da 39-40 da çağırır. Demek ki doktordan doktora fark ediyor.

Kiz korkma döner inşallah

Bu çatalla ilgili konudmak dahi geriyor beni valla
Istedihim gibi pozisyonda dogum yapmayi teklif eden olmafi bana ,sadece 10 dk da bir dogumhaneye gitmiym diye ebe yattigim yatakta bakmaya baslamisti acikliga o an daha rahatti tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…