- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.481
Riskli gebelik olduğu için bu sekilde belirsizlikler olur maalesef.Esim gelene kadar gecmezse durum ayni olursa gidicem icime kurt dusuyor
Nst icin girmek farkli benm goturulme seklim esimle ailemle 2 kelam edemeden apar topar dogum olarak goturuldum ve hazir degildim iceri girip o bagiranlari gormek zaten bebeğim icin endiseliydim erken olduguicin kuvez sorunu vardi hastanenin milyon tane sorun varken o stresle yadadigim agrilar beni cok etkiledi ciktigimda elim yuzum bembeyazdi evet bi sekilde dogucak suan cok rahatim zamani gelmis olsa doguruyo olsam gule oynaya gidecek durumdayim ama bunlari tekrar yasamak ve bidaha kendimi motive edememekten korkuyorum.Bence sen kendini bu şekilde strese sokuyorsun. Yaşadığın kramplar da bundan olabilir.
Doğumhane fobisi öyle hemen oluşmamalı. Haftalarca hastanede yatmak zorunda kalanlar var.
Bırak bakılsın doğurmadan çık ne olacak?
Ben önceki gebeliğimde nst ye hep doğumhanede girdim. Oradaydı çünkü.
Ve doğru hatırlıyorsam doğum dışında 3 defa falan nst ye bağlanmışımdır.
Bu bebek bir şekilde doğacak biraz rahatlat kendini..
Evet maalesef cok şükür bugunlere de şükür 26. Haftada dogrsa yasar diye umut ediyordum smdi buyudu en azindanRiskli gebelik olduğu için bu sekilde belirsizlikler olur maalesef.
Neyseki az kaldı
Birkaç gündür forumu takip edip alintilayip cevap atamiyordum , bugün bazı dertler paylaşılmış en kotu dertler bunlar olsun .Yaa çok heyecanlı
Benim doktor niye 3 hafta sonra gel dedi ya, günlerimiz de yakın aslında, bi de kist gördü ya onun merakından ölcem heralde
Bizim 1 haziranda randevu ve daha nstye girmedim ben. Çatı muayenesi yapıldı mı?
Ahah buna çok güldüm bendede tam tersi çatalın dudağıma degmemesi gerekiyor . Seninle aynı yerde yemek yiyemezmisiz ,genelde herkes rahatsız olur ben degdirdikceDişçi bir afallamıştır.
ben de metal şeylerin dişime ve metal şeylere değmesinden aşırı rahatsız oluyorum. Yemek yerken kaşık çatalın dişime değmesine asla izin vermem. Çok dikkat ederim.
İzmir'de biz 12 bucuga anlaştık ama şuan zam gelmiş . Genel olarak farklı fiyatlarda duydum ama genel olarak 10 bin üstü duydum hep . Normal doğum ve sezeryani aynı fiyat alıyor doktorum .Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Evvet bendede geçen ay oluştu , ilk görünce bı panikledim doktora sordum ama çok normal dedi ağrı da yapar hatta dedi .Şaşırma kız ciddi söylüyorum oluyormuş ve batma gibiymiş..ben bi arkadaşımda var her adet dönemi ağrı çeker varisden dolayı
Ay benim de korkum ya sezeryan olmak zorunda kalırsam. O kadar normal doğum istiyorum ki ama henüz bebek dönmedi , doktor zamanı var dedi dönmesi için ama yine de ya dönmezse diyorum.Topikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Ya bir şey soracağım çatala çıkmadan doğum yaptiramiyorlar mi ya da açıklık bacaklarimizi açtığımızda belli olmaz mi. Bazen Instagram'da denk geliyor annenin istediği rahat ettiği pozisyona göre doğum yaptiriyor doktorlar . Ben çökerek doğurmak istiyorum çok rahat çıkacakmış gibi hissediyorum öyleKendimide geçemiycem 3. Ödlek ben yani
Çatala çikacagim gunler yaklasti çatalla akraba olcaz yinekizimda kac kere ciktim hatirlamiyorum nefretlik bi his oraya cikmak
Öyle tabi bende bir an önce o günler gelsin istiyorumBen kucağıma almak istiyorumAslında doğumdan o kadar korkmuyorum .sonuçta bu acıyı yaşayacağız. Belki de hiç korktuğumuz gibi olmayacak .minicik bir canlı. Bize muhtaç. Bir de ben 5.5 yıldan sonra bir bebek yapmaya karar verebildim.o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum.
Kizlar Allah izin verirse bundan alacağım sanırım 3 zorlarsan 4 yasa kadar yatarmis çok obez olmazsa. 3 yaş sonrası baktım 2. Çocuğu hâlâ istemiyorum çocuk odası yapacağım Allah nasip ederse o zamana kadar da götürür bu beni diye düşünüyorum insallahsadece 60×120 mi 70×130 mu ona karar veremedim ..
Beğendiniz mi nasıl sizce ??
Ya tabiki sonuçta bir tıbbi müdahale yaşayacağız kolay mı? Bakmayın annelik heyecanıyla kimsenin umursamadığına. Can bizim canımız.Öyle tabi bende bir an önce o günler gelsin istiyorumbi yanımda korkuyor ama işte
Bana tahmini dogum tarihinden 1 hafta oncesini verdi de sanki bana o tarihte dogmayacakmıs gibi geliyorBenimki aslında daha önceden vermişti aşağı yukarı gün
Hazıran 20-24 arası olur demişti.
Yanı 38.hafta haziran 21 i gosterıyor
Daha öncesinde olacak gibi mi?Bana tahmini dogum tarihinden 1 hafta oncesini verdi de sanki bana o tarihte dogmayacakmıs gibi geliyor
Aynen oyleDaha öncesinde olacak gibi mi?
Benim doktorum ilk çocukta 1 ocak dediAynen oyle
Dediğin gibi iyi niyetli olmayınca katlanmak çok zor. Üstelik hem sana h ailene zarar veriyorsa sınırı koymak aile sağlığın için gerekli.Aynen canım huyu kötü niyeti iyi olsa çok şeyini görmezden gelebilir de insan böylesi bir yere kadar çekiliyor işte
Buna kesinlikle katılıyorum. Üstelik bu sadece aile değil arkadslari da kapsıyor. Bazen arkadaşlar da çok fazla karışıp sinirimi bozuyorlar. Geldin gittin yaptın ettin her şeyle ilgili bir fikirleri var. Bence böyle olmamalı arkadaşım olmaları hatlyatimda ki her şeye karisabilecekleri anlamına gelmiyor. Anne babamı Kv ve Kp i kırmam böyle şeyler için yaşlı insanlar benim kabrimi çekiyorlar onları çekerim.Bizim toplumda sınır diye bir şey yok canım kişisel alan nedir bilmiyoruz.. Kişisel alanını koruyan saygısız oluyor topluma göre ondan öyle malesef
Valla bende yaptım aynını.Beş ay bitti ben söyleyene kadarkimse de bir şey diyemedi. Arada karnıma bakıp, hamile misin yoksa dediklerinde bile inkar etmistim oysa istersem çocuk doğunca söylerdim
İlki 48 cm doğunca
Hatta küsüratı saymadım.
7,6
Ya benimki 9 yaşında kitlrmezsem pat diye içeri giriyor.Boyut değiştirdiğimizi falan sanıyorlarsa demek
Kaçsan da çok uzağa gidemezsin zaten otur oturduğun yerde
Hayır vermedi. Haftaya tekrar gidicem. Agrın sızın var mı dedi
Yok dedim. Olursa gel dedi. Haftaya yine gıdıcem . Ondan sonra her hafta gidecek mısım. Zaten şunun şurasında ne kaldı kı
Bu arada haftaya nts ye girersin dedi
Kiz korkma döner inşallahBirkaç gündür forumu takip edip alintilayip cevap atamiyordum , bugün bazı dertler paylaşılmış en kotu dertler bunlar olsun .
obursirin bu kist olayı bir tanidigimin kızında da vardı doğumdan sonra görülmedi hiçbir şey ,öyle olacak senin kızindada ins. Benim doktor nts yi 35.haftada çatı muayenesini de 37.de yapıyor mesela . Her doktor farklı bir yol izliyor.
Ahah buna çok güldüm bendede tam tersi çatalın dudağıma degmemesi gerekiyor . Seninle aynı yerde yemek yiyemezmisiz ,genelde herkes rahatsız olur ben degdirdikce
İzmir'de biz 12 bucuga anlaştık ama şuan zam gelmiş . Genel olarak farklı fiyatlarda duydum ama genel olarak 10 bin üstü duydum hep . Normal doğum ve sezeryani aynı fiyat alıyor doktorum .
Evvet bendede geçen ay oluştu , ilk görünce bı panikledim doktora sordum ama çok normal dedi ağrı da yapar hatta dedi .
Ay benim de korkum ya sezeryan olmak zorunda kalırsam. O kadar normal doğum istiyorum ki ama henüz bebek dönmedi , doktor zamanı var dedi dönmesi için ama yine de ya dönmezse diyorum.
Ya bir şey soracağım çatala çıkmadan doğum yaptiramiyorlar mi ya da açıklık bacaklarimizi açtığımızda belli olmaz mi. Bazen Instagram'da denk geliyor annenin istediği rahat ettiği pozisyona göre doğum yaptiriyor doktorlar . Ben çökerek doğurmak istiyorum çok rahat çıkacakmış gibi hissediyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?