- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.501
Nst icin girmek farkli benm goturulme seklim esimle ailemle 2 kelam edemeden apar topar dogum olarak goturuldum ve hazir degildim iceri girip o bagiranlari gormek zaten bebeğim icin endiseliydim erken olduguicin kuvez sorunu vardi hastanenin milyon tane sorun varken o stresle yadadigim agrilar beni cok etkiledi ciktigimda elim yuzum bembeyazdi evet bi sekilde dogucak suan cok rahatim zamani gelmis olsa doguruyo olsam gule oynaya gidecek durumdayim ama bunlari tekrar yasamak ve bidaha kendimi motive edememekten korkuyorum.
Bide baş ağrısı çok oluyormuş diye duymuştum
Kız benimki odleklikten değil.Topikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Ayy sen zaten sezeryan ol bacim o myom olayini biliyorum insallah sorunsuz guzel bi dogumun olacakKız benimki odleklikten değil.Doktorum bu hafta sezeryan olacak biliyorsun değil mi dedi. Yaş ileri olunca şeker olunca zaten riske atmak istemiyor da miyim rahim ağzında bebenin çıkacağı yer kapalı
Evet tam anlattiginiz o tekerlekli sandalye sahnesi hala gözümü dolduruyor Allah kolaylik versin hepimize ne diyeyimO dediğin apar topar götürülmeyi ben gerçek doğumda yaşadım
Ebe ve doktor birer defa açıklık kontrolü yaptı. Haydi doğuma dedi doktor. Tekerlekli sandalyeyle asansöre bindirilirken şaşkın kocama talimat veriyordum
Kaldı ki 18 yaşımdan itibaren belirli periyotlarda doğuran ablamların doğumhanede defalarca sancılarına çığlıklarına şahit oldum. Ve normal doğum yaptım
Eşinin, dostunun doğumda faydası olmayacak zaten. O konuda yalnızız bunu kabullenmek lazım.
Doğum konusunda rahatım diyorsun da o enerji tam tersi yansıyor. Stresin büyük problemler doğurabildiğini söylememe gerek yok zaten.
Sezeryan olacak. Agrın sizin olursa haftaya gel dedi. Ondan sonraki haftalarda iseCanım bizim senle doğum tarihi aynı görünüyor senin sezaryen miydi ? Benim doktor 36 da çağırdı nst ye de o zaman alıyormuş sonra iki hafta sonra çağırır galiba sonra da 39-40 da çağırır. Demek ki doktordan doktora fark ediyor.
Benimde kızımda oyle oldu bakalım ya hayırlısı artıkBenim doktorum ilk çocukta 1 ocak dedi
28 de kendi geldi. Yani tm 2 hafta öncesi oluyor
EvetArtık iyice büyüdüler ya boy ölçümleri tam sonuç vermiyor bi uzun bi kısa çıkar bundan sonra
Bende genel anestezi istiyorum çünkü miyom alınacak. Ne bilim travma olmasın şimdiValla ben sezeryanı genel anestezili istiyorum bir detabi ben histeroskopi fln olmuştum sezeryan o yüzden kuzum
Bencede tabiki yavruma kavuşayım istiyorum her şeye razıyım ne olursa olsun. Ama bizimkide can işte insan düşünmeden edemiyor bir de benim gibi korkaksanızzYa tabiki sonuçta bir tıbbi müdahale yaşayacağız kolay mı? Bakmayın annelik heyecanıyla kimsenin umursamadığına. Can bizim canımız.
Defalarca genel anestezi aldım hiç demediler baş ağrısını da pek hatırlamıyorumGenel anestezide baş ağrısı olmasın diye kendilerine gelince sert bi kahve içiyorlarmış o iyi geliyormuş galiba
Değil sorun orada zatenSizin bebeğiniz de çok hareketli mi kızlar? Benim sürekli hareket ediyor. Bir de yan duruşlu. Ters sayiliyormus .
Geceleri uyuyor is yerinde kuduruyor .Bugün idrar torbama yumruk attı. Resmen hissettim .acaba doğunca da mı böyle olacak
Ye gitsin yahu o kadar da kasma , ben canım istedikçe gidip yiyorum dondurma yarım kilo alıpKızlarrr ;
Ayıptır söylemesi acayip dondurma yiyesim var günlerdir.
Şeker mevzusu nedeniyle light dondurma markası bileniniz var mı önerebileceğiniz ?
Aldık bugün canım hastane dönüşü Allah kullandirmayi nasip etsin inşallahÖlçü olarak bilmiyorum canım ama kullanışlı oldu park yatakdan sonrada oda yaptı işini görür bence en az 2 yıl
Benim ayaklarım iki gündür şiş çorap bile iz yapıyor yüzük dün oturdu parmağıma kilom yok ama ödem çok fazla oldu düzenli tansiyonumu ölçüyorumAyakları şişen ödemi olan varmı benim çok şükür henüz başlamadı olmadığından mı yoksa erken mi ödem için
Biz de bugün 70×130 aldık Allah yatırmayı nasip etsinCanım bizimki 70-130 çocuk dönmeye başlayınca çok rahat yatıyor içinde ben çok memnunum
Bu iyi fikir kahve fikrini kim attıysa Allah razı olsun. Hem çantama kahve de aticamNiye ya gerçi banada bebeği vermişler kucağıma hala çocuğum nerde diye ağlıyormuşum bi türlü ikna edememişler kucağımda olduğunda
Doğumdan sonra bi kahve keyfisi de yapmıcaz mı
Haydi hayırlı olsun.Kizlar 70×130 bu beşiği aldık Allah içinde evladımı uyutmayı nasip etsin , babymall dan aldık onlar gelip kuracakmış ama kurulum teslim biraz geç 25 günü bulur dedi bakalım sorunsuz gelir inşallah da bir de parça değişimi ile uğraşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?