Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar valla ben daha alışamadım pek de giremeyince siteye. Alıntıyı yapıyorum eklemeyi unutup mesajı gönderiyorum ortaya yazmış gibi oluyor siz hoş görün

O dediğin apar topar götürülmeyi ben gerçek doğumda yaşadım
Ebe ve doktor birer defa açıklık kontrolü yaptı. Haydi doğuma dedi doktor. Tekerlekli sandalyeyle asansöre bindirilirken şaşkın kocama talimat veriyordum

Kaldı ki 18 yaşımdan itibaren belirli periyotlarda doğuran ablamların doğumhanede defalarca sancılarına çığlıklarına şahit oldum. Ve normal doğum yaptım

Eşinin, dostunun doğumda faydası olmayacak zaten. O konuda yalnızız bunu kabullenmek lazım.
Doğum konusunda rahatım diyorsun da o enerji tam tersi yansıyor. Stresin büyük problemler doğurabildiğini söylememe gerek yok zaten.

Topikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz

Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Kız benimki odleklikten değil. Doktorum bu hafta sezeryan olacak biliyorsun değil mi dedi. Yaş ileri olunca şeker olunca zaten riske atmak istemiyor da miyim rahim ağzında bebenin çıkacağı yer kapalı

Kız benimki odleklikten değil. Doktorum bu hafta sezeryan olacak biliyorsun değil mi dedi. Yaş ileri olunca şeker olunca zaten riske atmak istemiyor da miyim rahim ağzında bebenin çıkacağı yer kapalı
Ayy sen zaten sezeryan ol bacim o myom olayini biliyorum insallah sorunsuz guzel bi dogumun olacak

Evet tam anlattiginiz o tekerlekli sandalye sahnesi hala gözümü dolduruyor Allah kolaylik versin hepimize ne diyeyim

Sezeryan olacak. Agrın sizin olursa haftaya gel dedi. Ondan sonraki haftalarda ise
HEr hafta geleceksin dedi

Canım boşveeeerrr gaz çıkarırken kim olursa olsun çünkü ameliyatlardan sonra gaz çıkartmak önemliymiş neden bilmiyorum ama. Sezaryen de bi ameliyat sonuçta.

Ya tabiki sonuçta bir tıbbi müdahale yaşayacağız kolay mı? Bakmayın annelik heyecanıyla kimsenin umursamadığına. Can bizim canımız.
Bencede tabiki yavruma kavuşayım istiyorum her şeye razıyım ne olursa olsun. Ama bizimkide can işte insan düşünmeden edemiyor bir de benim gibi korkaksanızz

Değil sorun orada zaten
Kızlarrr ;
Ayıptır söylemesi acayip dondurma yiyesim var günlerdir.
Şeker mevzusu nedeniyle light dondurma markası bileniniz var mı önerebileceğiniz ?
Ye gitsin yahu o kadar da kasma , ben canım istedikçe gidip yiyorum dondurma yarım kilo alıp
Ölçü olarak bilmiyorum canım ama kullanışlı oldu park yatakdan sonrada oda yaptı işini görür bence en az 2 yıl
Aldık bugün canım hastane dönüşü Allah kullandirmayi nasip etsin inşallah
Ayakları şişen ödemi olan varmı benim çok şükür henüz başlamadı olmadığından mı yoksa erken mi ödem için
Benim ayaklarım iki gündür şiş çorap bile iz yapıyor yüzük dün oturdu parmağıma kilom yok ama ödem çok fazla oldu düzenli tansiyonumu ölçüyorum
Canım bizimki 70-130 çocuk dönmeye başlayınca çok rahat yatıyor içinde ben çok memnunum
Biz de bugün 70×130 aldık Allah yatırmayı nasip etsin

Kizlar 70×130 bu beşiği aldık Allah içinde evladımı uyutmayı nasip etsin , babymall dan aldık onlar gelip kuracakmış ama kurulum teslim biraz geç 25 günü bulur dedi bakalım sorunsuz gelir inşallah da bir de parça değişimi ile uğraşmam

Eklentiler

• 20220515_154222.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 59
Niye ya gerçi banada bebeği vermişler kucağıma hala çocuğum nerde diye ağlıyormuşum bi türlü ikna edememişler kucağımda olduğunda
Doğumdan sonra bi kahve keyfisi de yapmıcaz mı
Bu iyi fikir kahve fikrini kim attıysa Allah razı olsun. Hem çantama kahve de aticam işyerinde kahve makin vardı onu getireyim haftaya

Haydi hayırlı olsun. Güle güle kullanin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…