- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.521
Oo yazlık profile geçmişizBu iyi fikir kahve fikrini kim attıysa Allah razı olsun. Hem çantama kahve de aticamişyerinde kahve makin vardı onu getireyim haftaya
Bana herkes bunu atıyor bugün
Hadi yine iyisiniz
Ben de 4 kere aldımDefalarca genel anestezi aldım hiç demediler baş ağrısını da pek hatırlamıyorum
Neden?Kontrol zamanına daha bir hafta var ama ben gitmek istiyorum yarın gitsem mi ki acaba
SabredemiyorumNeden?
Bi problem yoksa bekleSabredemiyorumherkes doktora gidiyor ben de gitmek istiyorum
Yok şükür bi sıkıntı yok, akıntının devamı da gelmedi. Bebek de iyi hareketliBi problem yoksa bekle
Bir ara tahta kaşık çatal kullanıyordum ama o da pek sağlıklı değilmiş. Cam da denedim ama o da rahatsız etti. Çekilecek çilemiz varmışBirkaç gündür forumu takip edip alintilayip cevap atamiyordum , bugün bazı dertler paylaşılmış en kotu dertler bunlar olsun .
@obursirin bu kist olayı bir tanidigimin kızında da vardı doğumdan sonra görülmedi hiçbir şey ,öyle olacak senin kızindada ins. Benim doktor nts yi 35.haftada çatı muayenesini de 37.de yapıyor mesela . Her doktor farklı bir yol izliyor.
Ahah buna çok güldüm bendede tam tersi çatalın dudağıma degmemesi gerekiyor . Seninle aynı yerde yemek yiyemezmisiz ,genelde herkes rahatsız olur ben degdirdikce
İzmir'de biz 12 bucuga anlaştık ama şuan zam gelmiş . Genel olarak farklı fiyatlarda duydum ama genel olarak 10 bin üstü duydum hep . Normal doğum ve sezeryani aynı fiyat alıyor doktorum .
Evvet bendede geçen ay oluştu , ilk görünce bı panikledim doktora sordum ama çok normal dedi ağrı da yapar hatta dedi .
Ay benim de korkum ya sezeryan olmak zorunda kalırsam. O kadar normal doğum istiyorum ki ama henüz bebek dönmedi , doktor zamanı var dedi dönmesi için ama yine de ya dönmezse diyorum.
Ya bir şey soracağım çatala çıkmadan doğum yaptiramiyorlar mi ya da açıklık bacaklarimizi açtığımızda belli olmaz mi. Bazen Instagram'da denk geliyor annenin istediği rahat ettiği pozisyona göre doğum yaptiriyor doktorlar . Ben çökerek doğurmak istiyorum çok rahat çıkacakmış gibi hissediyorum öyle
Sezeryan olacak. Agrın sizin olursa haftaya gel dedi. Ondan sonraki haftalarda ise
HEr hafta geleceksin dedi
Amin. Cümlemiz inşallahAnladım canım senin tarih de Haziran sonuymuş diğer sayfalarda okudum ben de. Zaten pek bir şey de kalmıyor gelecek haftadan sonra. Sağ salim al inşallah kucağına.
İnşallah canım valla işte miyom yüzünden korkuyorum işteAyy sen zaten sezeryan ol bacim o myom olayini biliyorum insallah sorunsuz guzel bi dogumun olacak
E yaz geldi artık bugün ilk defa sandalet giydim ayağım usuyecekndiye korkmadan. Kazağı da kaldırmanın zamanı geldi diye düşündüm.Oo yazlık profile geçmişiz
O zaman bekle bence de gereksiz yere erken gitmeYok şükür bi sıkıntı yok, akıntının devamı da gelmedi. Bebek de iyi hareketli
Bende yarın gidiyorum heyecandan saatler geçmiyor resmenSabredemiyorumherkes doktora gidiyor ben de gitmek istiyorum
Veto verdim sana ödlek degilsinİnşallah canım valla işte miyom yüzünden korkuyorum işteyine ödlek olmuş oldum ama inşallah hepimizin çok güzel doğumları olsun
Bakma ben de çok korkağımBencede tabiki yavruma kavuşayım istiyorum her şeye razıyım ne olursa olsun. Ama bizimkide can işte insan düşünmeden edemiyor bir de benim gibi korkaksanızz
AminnnHaydi hayırlı olsun.Güle güle kullanin inşallah
Nasıl yani ?Bence bu normal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?