- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.561
Bu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esimKizlar benim de bel fıtığım var ama Allah' tan mani gelmezse normal doğum istiyorum. Bu bel ağrısı olayını malesef duydum epidural normal doğum istiyorum ama inşallah bel ağrısı veya fıtıkda artma yaşamam bir de hemoroidim var bir tane meme inşallah daha da büyümez normal doğum olursa bakalım. Şunu sormak istiyorum size kahve olayını ben de duydum çantama koymak istiyorum ama suyu ne yapacağız koca kettleımı götüreceğiz hastaneye
Bu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esimbundada ya mecbur onu goturecegim yada kayinvalidemden termos alip kaynar su goturecegim :) termosta iyi bir fikir bence
OooooKızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
AbboowwwwwwwEsnek kızlık zarı
Normal doğumda ancak gidiyor. Onu da yapmadığım icin halen duruyor
Bu bebeler nasil oldu len o zamanEsnek kızlık zarı
Normal doğumda ancak gidiyor. Onu da yapmadığım icin halen duruyor
Galiba benmde duruyorKızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
Esnek işte canim.Bu bebeler nasil oldu len o zaman
Spermin gececegi şekildemiki yani o kalkan gibi durmuyormu orda spremlere nasil geçit vermis kafamda deli sorular bak aksam aksamEsnek işte canim.
Jinekologa gitmiştim. Ancak normal doğumda gider demişti
Sen kullandınmı vajinismusken apartlarıEsnek işte canim.
Jinekologa gitmiştim. Ancak normal doğumda gider demişti
Yok canim ben vajinusmus icin doktora gitmedim. Kullanmadım da aparat falan.Sen kullandınmı vajinismusken apartları
Ben o apartları kullandığımda her boyuttta kanadı, dedim herhalde eşliye geçtiğimde kaanamıcak, eşlidede kanadı, maşallah demekki benim baya darmış
Valla hiç merak etmedimSpermin gececegi şekildemiki yani o kalkan gibi durmuyormu orda spremlere nasil geçit vermis kafamda deli sorular bak aksam aksameşinde kibar adammiş he
Baska herif olsa esneklik mesneklik kalmazdi
Valla hiç merak etmedim
Cikarken degilmis aslinda aci en cok sanci zor bebegin cikisini hissetmiyorsun diyorlarVe galiba en cok korktugum sey acılma ilerledikce yasanacak acı ve özellik bebegin başı cıkarken yaşayacagım acı. Bunları kaldıramayacagım gibi geliyorhala cantami da hazırlamadım ya herkes hazirladı sanırım. Yarın başlasam diyorum geç olmaz demi
Benim de bazen oluyor bebek oraya dayaniyor sanırsin biri girtlağıma çökmüs gibi daralıyorumSağ göğsün alt kısmında ağrı hisseden var mı?
Sola yatınca geçiyor bı süre sonra ama yürüyünce ya da iş yapınca hep sağda ağrı oluyo
Sigmiyo anladım da niye orası
Bizim çocuk 6.48x7 cm yapıyoruz dimi öğrenmek için 45.36 cm mis
Ayy bilmiyorum ya bi videoya denk gelmistim ben normal bisey sandim meger bebişin kafası cıkıyormus kadın ama cok acıyo demisti. Doktor da suan cok kısa süreli olacak vs diye telkin ediyordu ama tabi ben oraya taktim ya o gün bugündür takilıyım oraya.baya da oldu videoya denk geleli. Izlemeseymişim keske.Cikarken degilmis aslinda aci en cok sanci zor bebegin cikisini hissetmiyorsun diyorlar
Ona odaklanma cnm o çıktığı anda tüm acı sona eriyor, bi rahatlama bir mayışma. Bebeği kucağına atıyor doktorAyy bilmiyorum ya bi videoya denk gelmistim ben normal bisey sandim meger bebişin kafası cıkıyormus kadın ama cok acıyo demisti. Doktor da suan cok kısa süreli olacak vs diye telkin ediyordu ama tabi ben oraya taktim ya o gün bugündür takilıyım oraya.baya da oldu videoya denk geleli. Izlemeseymişim keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?