Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esim bundada ya mecbur onu goturecegim yada kayinvalidemden termos alip kaynar su goturecegim :) termosta iyi bir fikir bence

Küçük kahve makineleri var ya evinde varsa onlardan da götürebilirsin hani Türk kahvesi yapmak için olanlardan
Bu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esim bundada ya mecbur onu goturecegim yada kayinvalidemden termos alip kaynar su goturecegim :) termosta iyi bir fikir bence

Esnek işte canim.
Jinekologa gitmiştim. Ancak normal doğumda gider demişti
Spermin gececegi şekildemiki yani o kalkan gibi durmuyormu orda spremlere nasil geçit vermis kafamda deli sorular bak aksam aksam eşinde kibar adammiş he
Baska herif olsa esneklik mesneklik kalmazdi

Esnek işte canim.
Jinekologa gitmiştim. Ancak normal doğumda gider demişti
Sen kullandınmı vajinismusken apartları
Ben o apartları kullandığımda her boyuttta kanadı, dedim herhalde eşliye geçtiğimde kaanamıcak, eşlidede kanadı, maşallah demekki benim baya darmış

Sen kullandınmı vajinismusken apartları
Ben o apartları kullandığımda her boyuttta kanadı, dedim herhalde eşliye geçtiğimde kaanamıcak, eşlidede kanadı, maşallah demekki benim baya darmış
Yok canim ben vajinusmus icin doktora gitmedim. Kullanmadım da aparat falan.
Benimki de aynen baya dar yapı olarak.

Ben dogumdan mi korkuyorum acaba diye dusunmeye basladim. Bu aralar gine bi stres var. Dün durup dururken aglama krizleri geldi. Durdurmaya calistim her seferinde en son durmadi cok alakasız ansa ağladım. Baya mesaj dolmus eski yazilanlarda gördüm kendimi yalniz tek hissediyordum ama baya ben gibi olan varmış. Aşmaya çalısıyorum ama zor oluyor. Eşim de elinden geleni yapıyordur eminim ama aksamlari evde olmuyor genelde. Gündüz zaten işteyiz. Dün 19 mayista törene katildi ogleden sonra da ile gitti arkadaslariyla belki de o zoruma gitti bilmiyorum. Icim doldu. Insallah gecer. Ama dedigim gibi dogurma korkusu da ekleniyor olabilir. Ondan da aglama geliyor olabilir. Zira yine bu aralar kalbim hizli atiyor gibi hissediyorum zaman xaman carpinti gibi seyler oluyor

Ve galiba en cok korktugum sey acılma ilerledikce yasanacak acı ve özellik bebegin başı cıkarken yaşayacagım acı. Bunları kaldıramayacagım gibi geliyor hala cantami da hazırlamadım ya herkes hazirladı sanırım. Yarın başlasam diyorum geç olmaz demi

Cikarken degilmis aslinda aci en cok sanci zor bebegin cikisini hissetmiyorsun diyorlar

Sağ göğsün alt kısmında ağrı hisseden var mı?
Sola yatınca geçiyor bı süre sonra ama yürüyünce ya da iş yapınca hep sağda ağrı oluyo
Sigmiyo anladım da niye orası
Bizim çocuk 6.48x7 cm yapıyoruz dimi öğrenmek için 45.36 cm mis

Kızlar göbek bölgesi geriden gelen var mı ben bunu biraz kafaya taktım dr ara acilmadikca sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor. Internrtte her zaman ki gibi göbek çevresinde gerilik için felaket tellalı gibi " gebelik zehirlenme belirtisi diyabet " ya da asimetrik gerileme diyor canım sıkıldı

Benim de bazen oluyor bebek oraya dayaniyor sanırsin biri girtlağıma çökmüs gibi daralıyorum

Cikarken degilmis aslinda aci en cok sanci zor bebegin cikisini hissetmiyorsun diyorlar
Ayy bilmiyorum ya bi videoya denk gelmistim ben normal bisey sandim meger bebişin kafası cıkıyormus kadın ama cok acıyo demisti. Doktor da suan cok kısa süreli olacak vs diye telkin ediyordu ama tabi ben oraya taktim ya o gün bugündür takilıyım oraya.baya da oldu videoya denk geleli. Izlemeseymişim keske.

Ona odaklanma cnm o çıktığı anda tüm acı sona eriyor, bi rahatlama bir mayışma. Bebeği kucağına atıyor doktor Sonra hemşireler alıp giydirip getiriyor ve emzirmeye başlıyorsun inanılmaz bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…