- 23 Ekim 2018
- 16.293
- 37.692
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.601
Esnekmiş baya demekkiDoğum sonrası kontrole gittiğimde Dr um söylemişti. Normal doğum yaptım üstelikbiz eşimle şok olmustuk acaba nerede yanlış yaptık diye. Eşimin de sağlık çalışani olması dışında sorun yok
Kız benim kafa 1 ay önde gidiyo ben napıyımmm asıl kafama takmam gereken benim , doktor sorun değil dediyse değildir takma kafayaKızlar göbek bölgesi geriden gelen var mı ben bunu biraz kafaya taktım dr ara acilmadikca sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor. Internrtte her zaman ki gibi göbek çevresinde gerilik için felaket tellalı gibi " gebelik zehirlenme belirtisi diyabet " ya da asimetrik gerileme diyor canım sıkıldı
Sade nescafe diye biliyorum ben , 1 ay içinde 2 doğum gördüm hepsine sade kahve dedilerYanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Bende doktora gitmedim, burda sayfalar var yaaaa apart al dediler evde yaparsın dediler bende apartları alıp evde yendimYok canim ben vajinusmus icin doktora gitmedim. Kullanmadım da aparat falan.
Benimki de aynen baya dar yapı olarak.
Çok duydum ama denemedimKızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Benim varKızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Evet bi fenomenden. Duydum sancın başladığında koyuyomuş odada, acılıncamı alıcakmışsın, o anda onu düşünebilirmisin bilmiyorum amaKızlar efsane bir soru ile geliyorum
Denemek istiyorum. Hiç olmazsa psikolojik faydası yine olur. Ama kullanıp olumsuz yorum yapana rastlamadım.Kızlar efsane bir soru ile geliyorum
Sancıların başladığında koyuyorsun, doğum bittkten sonra alıyorsun sudan. O zaten direkt kendini topluyor kuruyunca.Evet bi fenomenden. Duydum sancın başladığında koyuyomuş odada, acılıncamı alıcakmışsın, o anda onu düşünebilirmisin bilmiyorum ama
Heeee doğum dan sonra , bende ot suyun içinde açılınca alınıyo sanıyodumSancıların başladığında koyuyorsun, doğum bittkten sonra alıyorsun sudan. O zaten direkt kendini topluyor kuruyunca.
Açılınca değil, doğumdan sonra sudan çıkartılıyor.
Yok o açıldıkça doğum kolaylasıyor işte. Yani inananlar için öyle en azından.Heeee doğum dan sonra , bende ot suyun içinde açılınca alınıyo sanıyodum
Yani doğrumudur bilemem ama denemekde fayda var alt tarafı, otu suya koyup alıcannn yapılır bence normal düşünenlerYok o açıldıkça doğum kolaylasıyor işte. Yani inananlar için öyle en azından.
Doğumdan hemen sonra da sudan çıkartıyorsun ki o sudan çıkar çıkmaz kendini topluyor eski haline dönüyor, rahim de kendini toplasın hemen eski haline dönsün
Mantığı buhatta koyduğu sudan birazcık içenler de var.
Öyle ya da böyle ben ruhani şeyleri severimYani doğrumudur bilemem ama denemekde fayda var alt tarafı, otu suya koyup alıcannn yapılır bence normal düşünenlerben direk kesilceğim için
Bellli araştırmışsın bakkk biliyon, başka bildiğin şeyler varsa söylede bizde bilelim yaparız belkiÖyle ya da böyle ben ruhani şeyleri severim
Yoksa bile beyine o mesajı verdikten sonra zaten olur.
İnşallah canımAman hastanenin kantininde vardır dert etmeAyrıca bir sorun olsa doktor söyler dert etme
Benim bi buçuk hafta falan dedi iki üstü sorun olurmuş inşallah daha da gerilemez düzelir yakalar haftasınıBenim geriydi 4 gün kadarhiç arastirmadim bile.
Benim göbek ya nette de kötü kötü şeyler yazıyor gerildim bakalım iki hafta sonra düzelir inşallahKız benim kafa 1 ay önde gidiyo ben napıyımmm asıl kafama takmam gereken benim , doktor sorun değil dediyse değildir takma kafaya
Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?