Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız benim kafa 1 ay önde gidiyo ben napıyımmm asıl kafama takmam gereken benim , doktor sorun değil dediyse değildir takma kafaya

Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:

Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Sade nescafe diye biliyorum ben , 1 ay içinde 2 doğum gördüm hepsine sade kahve dediler

Benim bildiğim zaten bu zar komple alanı kapatmıyor, sadece daraltıyor. Esnekliği azsa ilk girişlerde yırtılıyor değilse kalmaya devam ediyor. Ama yani tamamen deliği kapatmadığı için duruyor olması da normal. Sperm geçişine engel değil.

Yoksa bebikler nasıl olacaktı

Yok canim ben vajinusmus icin doktora gitmedim. Kullanmadım da aparat falan.
Benimki de aynen baya dar yapı olarak.
Bende doktora gitmedim, burda sayfalar var yaaaa apart al dediler evde yaparsın dediler bende apartları alıp evde yendim
Hertürlü çocuk oluyosa sorun yok

Kızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Benim var
Seneler önce bir tanıdıktan istemiştim umreye gittiğinde getirmişti.
Öylece duruyor
Nasip bu zamanaymış
Kullanacağım

Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Evet bi fenomenden. Duydum sancın başladığında koyuyomuş odada, acılıncamı alıcakmışsın, o anda onu düşünebilirmisin bilmiyorum ama

Denemek istiyorum. Hiç olmazsa psikolojik faydası yine olur. Ama kullanıp olumsuz yorum yapana rastlamadım.

Evet bi fenomenden. Duydum sancın başladığında koyuyomuş odada, acılıncamı alıcakmışsın, o anda onu düşünebilirmisin bilmiyorum ama
Sancıların başladığında koyuyorsun, doğum bittkten sonra alıyorsun sudan. O zaten direkt kendini topluyor kuruyunca.
Açılınca değil, doğumdan sonra sudan çıkartılıyor.

Heeee doğum dan sonra , bende ot suyun içinde açılınca alınıyo sanıyodum
Yok o açıldıkça doğum kolaylasıyor işte. Yani inananlar için öyle en azından.
Doğumdan hemen sonra da sudan çıkartıyorsun ki o sudan çıkar çıkmaz kendini topluyor eski haline dönüyor, rahim de kendini toplasın hemen eski haline dönsün
Mantığı bu hatta koyduğu sudan birazcık içenler de var.

Yani doğrumudur bilemem ama denemekde fayda var alt tarafı, otu suya koyup alıcannn yapılır bence normal düşünenler ben direk kesilceğim için

Yani doğrumudur bilemem ama denemekde fayda var alt tarafı, otu suya koyup alıcannn yapılır bence normal düşünenler ben direk kesilceğim için
Öyle ya da böyle ben ruhani şeyleri severim
Yoksa bile beyine o mesajı verdikten sonra zaten olur.

Aman hastanenin kantininde vardır dert etme Ayrıca bir sorun olsa doktor söyler dert etme
İnşallah canım
Benim geriydi 4 gün kadar hiç arastirmadim bile.
Benim bi buçuk hafta falan dedi iki üstü sorun olurmuş inşallah daha da gerilemez düzelir yakalar haftasını
Kız benim kafa 1 ay önde gidiyo ben napıyımmm asıl kafama takmam gereken benim , doktor sorun değil dediyse değildir takma kafaya
Benim göbek ya nette de kötü kötü şeyler yazıyor gerildim bakalım iki hafta sonra düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…