- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.581
Benim hep geride hala geride kafasi da 2 hafta onde bir sorun yok dedi doktorKızlar göbek bölgesi geriden gelen var mı ben bunu biraz kafaya taktım dr ara acilmadikca sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor. Internrtte her zaman ki gibi göbek çevresinde gerilik için felaket tellalı gibi " gebelik zehirlenme belirtisi diyabet " ya da asimetrik gerileme diyor canım sıkıldı
Güle güle kullanın canımKizlar 70×130 bu beşiği aldık Allah içinde evladımı uyutmayı nasip etsin , babymall dan aldık onlar gelip kuracakmış ama kurulum teslim biraz geç 25 günü bulur dedi bakalım sorunsuz gelir inşallah da bir de parça değişimi ile uğraşmam
Iste gel de anlat benim kafamaOna odaklanma cnm o çıktığı anda tüm acı sona eriyor, bi rahatlama bir mayışma. Bebeği kucağına atıyor doktorSonra hemşireler alıp giydirip getiriyor ve emzirmeye başlıyorsun inanılmaz bir duygu
Ama krem kullanıp bırakınca sonradan yine mi oluyor. YoksaHadi ya tekrarlamasa iyi bu velette iste cok arsiz bi hastalik
O kremden 2 kutu acilmamis var şuan dogumdan sonra hemoroid olsada olmasada surcem yine olmasinida engeller biliyom ,he bide meme ucu yaramoda gecirmisti o aklinda olsu
Benim yok ondanKüçük kahve makineleri var ya
Ya sezeryan olursam ondan dedim canımNormal dogum istiyorsan kahveye gerek yok diye biliyorum
Kantinden su zor olur ya , ayyy hemoroid den çok korkuyorum bi de fitiktan en ağrısız kolay şekilde olsun inşallahBen bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon
Normal doğum sonrası muhtemelen 1-2 meme daha çıkar diye düşünüyorum ben ıkınma falan olduğunda , ne olacak yaktiririz lazerle dert etme bosverdaha önce 2 kez hemoroid ameliyatı ve 1 kez de lazer yaptırdım kısa bir işlem zaten .
Sıcak su olayını da kantinden çok rahat verirler diye düşünüyorum .
Yatak odasında duracak canım yatak odası dar ama sorun etmiyorum idare ederiz oda yapana kadar çok sagol canim inşallah güzel gelirBeşik çok güzel duruyorEvinizin genişliği nasıl ? Beşiği koyacağınız yeri ölçün ona göre fikriniz olur
Standart nervesim takımlarının ölçüsü ne acaba ona göre de karar verebilirsiniz. Ben olsam 70*130 alırdım ne kadar geniş o kadar güzel
Uzayli diyorum inanmıyorlarKızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
aslında sezeryan olursa termos ile gidilir planlı olduğu için ama plansız belki sancı 10 saat sürecek olsa bilinmez ki ondan termos soğur sankiBu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esimbundada ya mecbur onu goturecegim yada kayinvalidemden termos alip kaynar su goturecegim :) termosta iyi bir fikir bence
Ya dr kağıt vermedi ben de unuttum bu kadın bana hiç bilgileri olan kağıdı vermiyor ben istemedikçe galiba bir tek göbek geride başka bi sey demedi iki hafta sonra mutlaka isticem ama bilgilerin olduğu kağıdı bakalım ölçüleri kaç hafta ile uyumlu .Benim hep geride hala geride kafasi da 2 hafta onde bir sorun yok dedi doktor
Cok sagol canimGüle güle kullanın canım
Sağlıkla kullanmak nasip olsunKizlar 70×130 bu beşiği aldık Allah içinde evladımı uyutmayı nasip etsin , babymall dan aldık onlar gelip kuracakmış ama kurulum teslim biraz geç 25 günü bulur dedi bakalım sorunsuz gelir inşallah da bir de parça değişimi ile uğraşmam
Bi de epiduralli yaparsan o çıkma anını hiç hissetmiyorsun. Hatta eve geldikten günler sonra bile o uyuşukluk tam geçmediğinden ben dikiş ağrısı hissetmedim mesela. Pozitif düşün pozitif olsunIste gel de anlat benim kafamahalbuki videoda doktor bu olack kuzum ama hemen gececek inan burda yapabilecegimiz bisey olsa yapardim ama bu aşama gecsin diye kararlı olman lazm vs diyordu cok da guzel teselli ediyordu da ben kendimi ordan alamadım. dogumlar eşsiz herkesin farkli oluyor benimki öyle olmaz bile belki ama gel de anlat koca kafaya
Benimki de duruyorKızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
Nasıl oluyor o yaBenimki de duruyor
Aman hastanenin kantininde vardır dert etmeBenim yok ondan
Ya sezeryan olursam ondan dedim canım
Kantinden su zor olur ya , ayyy hemoroid den çok korkuyorum bi de fitiktan en ağrısız kolay şekilde olsun inşallah
Yatak odasında duracak canım yatak odası dar ama sorun etmiyorum idare ederiz oda yapana kadar çok sagol canim inşallah güzel gelir
Uzayli diyorum inanmıyorlar
aslında sezeryan olursa termos ile gidilir planlı olduğu için ama plansız belki sancı 10 saat sürecek olsa bilinmez ki ondan termos soğur sanki
Ya dr kağıt vermedi ben de unuttum bu kadın bana hiç bilgileri olan kağıdı vermiyor ben istemedikçe galiba bir tek göbek geride başka bi sey demedi iki hafta sonra mutlaka isticem ama bilgilerin olduğu kağıdı bakalım ölçüleri kaç hafta ile uyumlu .
Cok sagol canim
Benim normal doğum sonrası muayenede demişti Dr duruyor diyeEsnek kızlık zarı
Normal doğumda ancak gidiyor. Onu da yapmadığım icin halen duruyor
Nescafe ama 3 u bir arada degil granul direk nescafe sut tozu falan olmadanYanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Neskafe götürüyordu hemşire arkadaş ama bence hepsi olur kafein lazım çünküYanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Doğum olayı gerçekten gözünüzde buyuteceginiz kadar zor bir durum değil. Düşünsenize doğadaki canlıları. Desteksiz doğurabiliyorVe galiba en cok korktugum sey acılma ilerledikce yasanacak acı ve özellik bebegin başı cıkarken yaşayacagım acı. Bunları kaldıramayacagım gibi geliyorhala cantami da hazırlamadım ya herkes hazirladı sanırım. Yarın başlasam diyorum geç olmaz demi
Benim geriydi 4 gün kadarKızlar göbek bölgesi geriden gelen var mı ben bunu biraz kafaya taktım dr ara acilmadikca sorun değil dedi ama insan tedirgin oluyor. Internrtte her zaman ki gibi göbek çevresinde gerilik için felaket tellalı gibi " gebelik zehirlenme belirtisi diyabet " ya da asimetrik gerileme diyor canım sıkıldı
Fitoyuda denedimAma krem kullanıp bırakınca sonradan yine mi oluyor. Yoksatamamen gecirmiyordur o krem değil mi yani tam olarak nasıl bir etkide bulunuyor? Bu ara yine şişti çok acıyor. Bir kaç hafta önce çok fena kanadı 3 gün. O krei şimdi alsam hamilelikte kullanılır mı ki. Ben Fito sürdüm 2 gün şimdilik acısı geçti ama bir süre sonra yine tekrarlar muhakkak. Üstelik kabız da yok.
Doğum sonrası kontrole gittiğimde Dr um söylemişti. Normal doğum yaptım üstelikNasıl oluyor o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?