Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim hep geride hala geride kafasi da 2 hafta onde bir sorun yok dedi doktor

Güle güle kullanın canım

Ona odaklanma cnm o çıktığı anda tüm acı sona eriyor, bi rahatlama bir mayışma. Bebeği kucağına atıyor doktor Sonra hemşireler alıp giydirip getiriyor ve emzirmeye başlıyorsun inanılmaz bir duygu
Iste gel de anlat benim kafama halbuki videoda doktor bu olack kuzum ama hemen gececek inan burda yapabilecegimiz bisey olsa yapardim ama bu aşama gecsin diye kararlı olman lazm vs diyordu cok da guzel teselli ediyordu da ben kendimi ordan alamadım. dogumlar eşsiz herkesin farkli oluyor benimki öyle olmaz bile belki ama gel de anlat koca kafaya

Hadi ya tekrarlamasa iyi bu velette iste cok arsiz bi hastalik

O kremden 2 kutu acilmamis var şuan dogumdan sonra hemoroid olsada olmasada surcem yine olmasinida engeller biliyom ,he bide meme ucu yaramoda gecirmisti o aklinda olsu
Ama krem kullanıp bırakınca sonradan yine mi oluyor. Yoksa tamamen gecirmiyordur o krem değil mi yani tam olarak nasıl bir etkide bulunuyor? Bu ara yine şişti çok acıyor. Bir kaç hafta önce çok fena kanadı 3 gün. O krei şimdi alsam hamilelikte kullanılır mı ki. Ben Fito sürdüm 2 gün şimdilik acısı geçti ama bir süre sonra yine tekrarlar muhakkak. Üstelik kabız da yok.

Küçük kahve makineleri var ya
Benim yok ondan
Normal dogum istiyorsan kahveye gerek yok diye biliyorum
Ya sezeryan olursam ondan dedim canım
Kantinden su zor olur ya , ayyy hemoroid den çok korkuyorum bi de fitiktan en ağrısız kolay şekilde olsun inşallah
Yatak odasında duracak canım yatak odası dar ama sorun etmiyorum idare ederiz oda yapana kadar çok sagol canim inşallah güzel gelir
Kızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
Uzayli diyorum inanmıyorlar
Bu kahve olayini biz ilkinde bilmiyorduk sade kaynar suda gereksiz pahali olunca kettle getirmisti esim bundada ya mecbur onu goturecegim yada kayinvalidemden termos alip kaynar su goturecegim :) termosta iyi bir fikir bence
aslında sezeryan olursa termos ile gidilir planlı olduğu için ama plansız belki sancı 10 saat sürecek olsa bilinmez ki ondan termos soğur sanki
Benim hep geride hala geride kafasi da 2 hafta onde bir sorun yok dedi doktor
Ya dr kağıt vermedi ben de unuttum bu kadın bana hiç bilgileri olan kağıdı vermiyor ben istemedikçe galiba bir tek göbek geride başka bi sey demedi iki hafta sonra mutlaka isticem ama bilgilerin olduğu kağıdı bakalım ölçüleri kaç hafta ile uyumlu .
Güle güle kullanın canım
Cok sagol canim

Sağlıkla kullanmak nasip olsun

Bi de epiduralli yaparsan o çıkma anını hiç hissetmiyorsun. Hatta eve geldikten günler sonra bile o uyuşukluk tam geçmediğinden ben dikiş ağrısı hissetmedim mesela. Pozitif düşün pozitif olsun

Garmastan Pomat geçen eczanede sordum 125 liraydı galiba doktor da yazıyormuş ezcacı doğumdan 15 gün önce kullanmaya başla dedi ama ona sormadım doktor yazıyor mu diye burda öyle bi konu geçmişti ona göre pazartesi yazdıracam

Aman hastanenin kantininde vardır dert etme Ayrıca bir sorun olsa doktor söyler dert etme

Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:

Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Nescafe ama 3 u bir arada degil granul direk nescafe sut tozu falan olmadan

Doğum olayı gerçekten gözünüzde buyuteceginiz kadar zor bir durum değil. Düşünsenize doğadaki canlıları. Desteksiz doğurabiliyor biz de destekle dogurabiliriiz. Olmazsa da alternatif yöntemle dogururuz.

Çanta onemli evet hazırlayın kafanız rahat etsin

Benim geriydi 4 gün kadar hiç arastirmadim bile.

Fitoyuda denedim ama o anlik rahatlama yaoti ama bahsettigim krem kalici oldu ve gunde 3 kere sureceksin , kabiz olmuyorsa is dahada kolay pes etmeden al sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…