Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar benim de bel fıtığım var ama Allah' tan mani gelmezse normal doğum istiyorum. Bu bel ağrısı olayını malesef duydum epidural normal doğum istiyorum ama inşallah bel ağrısı veya fıtıkda artma yaşamam bir de hemoroidim var bir tane meme inşallah daha da büyümez normal doğum olursa bakalım. Şunu sormak istiyorum size kahve olayını ben de duydum çantama koymak istiyorum ama suyu ne yapacağız koca kettleımı götüreceğiz hastaneye

Bakma ben de çok korkağımlafta kolay da bazı şeyleri söylemek. Kan aldırırken bile 2 kere bayıldım hamilelik boyunca
Ay bendee hatta ben baygın yatarken eşimde beni bulamamış ortalığı ayağa kaldırmış onun seslerine uyandım bende rezil olduk sağlık ocağında

Eşim yardım etmeye çalısıyor ama cok da faydası yok anasının da olacagını sanmıyorum ya girdik bakalım bir yola nasıl olacak

Aaa ben bunu bilmiyordum şuan benim idrar yolunda mı desem çok açıkca söylemiş olmacam ama idrar cıkışında böyle orada bi his var. Sanki orayı hissediyorum agri desem değil baskı desem belki sanki idrarim gelmis gibi sonra geciyor degisik bisey

Küçük kahve makineleri var ya

Normal dogum istiyorsan kahveye gerek yok diye biliyorum

Ben bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon

Normal doğum sonrası muhtemelen 1-2 meme daha çıkar diye düşünüyorum ben ıkınma falan olduğunda , ne olacak yaktiririz lazerle dert etme bosver daha önce 2 kez hemoroid ameliyatı ve 1 kez de lazer yaptırdım kısa bir işlem zaten .
Sıcak su olayını da kantinden çok rahat verirler diye düşünüyorum .

Beşik çok güzel duruyor Evinizin genişliği nasıl ? Beşiği koyacağınız yeri ölçün ona göre fikriniz olur
Standart nervesim takımlarının ölçüsü ne acaba ona göre de karar verebilirsiniz. Ben olsam 70*130 alırdım ne kadar geniş o kadar güzel

Ben bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon
Ayyynen bende oyle düşünüyorum , pskolojik olarak kadinligindan nefret ediyorsun o an

Mesela annem beni ve 2 ablami evde dogurmus evde çatal yok yani yatarak dogurmustur işte

O lazer ve ameliayattan sonra tekrarlamadimi

Benim tanidjklarim 6 ay sonra tekrarliyor bsouna yaotirma demislerdi bana ama.ben kendim sabirla bas ettim şükür 1 yil olcak rahatim

O lazer ve ameliayattan sonra tekrarlamadimi

Benim tanidjklarim 6 ay sonra tekrarliyor bsouna yaotirma demislerdi bana ama.ben kendim sabirla bas ettim şükür 1 yil olcak rahatim
Malesef tekrarladı meme çıktı . Ama bu ameliyatlari 18 yaşına gelmeden olmuştum kabızlık problemim vardı çok küçük yaşta hemoroid ve çatlaklar olusmustu. Sonrasında tekrar çıktı tabi memeyi yaktirdim . Ama dediğin gibi yine cikiyor ama şükür uzun yıllardır kabız olmayarak ve baharatlı,acı şeyler ve patlıcan az yiyerek baş ettim. Geçen paylastigin kremi de not ettim ne olur ne olmaz diye

Bu arada Mayıs annelerinde okudum bazıları 20kiloyla doğa gidip 1 haftada 13e kilo vermiş. Bir kaç kişi var öyle. Bir iki de 1.5-2 kilo alan var. Bende öyle olurum kesin
Ayyy benim ilk dogumda boyle oldu 1 iki haftada 13-14 kg gitti bu dada oyle olur insAllah hafiflemeye çok ihtiyacim varrr

Hadi ya tekrarlamasa iyi bu velette iste cok arsiz bi hastalik

O kremden 2 kutu acilmamis var şuan dogumdan sonra hemoroid olsada olmasada surcem yine olmasinida engeller biliyom ,he bide meme ucu yaramoda gecirmisti o aklinda olsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…