- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.541
Ay bendeeBakma ben de çok korkağımlafta kolay da bazı şeyleri söylemek. Kan aldırırken bile 2 kere bayıldım hamilelik boyunca
Seviyosun ya normalBana herkes bunu atıyor bugün
Eşim yardım etmeye çalısıyor ama cok da faydası yok anasının da olacagını sanmıyorum ya girdik bakalım bir yola nasıl olacakO gelmeden yapa bildiğini yap bişi bırakma yapamadığında kalsın mana bulacak gelmesin yeterki moralini bozacak laf etmesin
Eşim evdeyken oda oda tüm fazlalıkları toparlayıp düzenledik temizliği de son hafta yapıcaz kimseye müdana etmeden sana da tavsiye ederim hiç gerek yok olduğu kadar olsun
Aaa ben bunu bilmiyordumSaglik ocağında bi kap veriyolar , sonrasın da ayrı ayrı 2 tup e çekiyor hemşire.biri normal biri kültür testine gidiyor.
Ama idrar yapmadan önce mendille silip ,ilk kısmı değil de sonraki kısmı kaba almak gerekiyormus.yeni duydum ben de
Küçük kahve makineleri var yaKizlar benim de bel fıtığım var ama Allah' tan mani gelmezse normal doğum istiyorum. Bu bel ağrısı olayını malesef duydum epidural normal doğum istiyorum ama inşallah bel ağrısı veya fıtıkda artma yaşamam bir de hemoroidim var bir tane meme inşallah daha da büyümez normal doğum olursa bakalım. Şunu sormak istiyorum size kahve olayını ben de duydum çantama koymak istiyorum ama suyu ne yapacağız koca kettleımı götüreceğiz hastaneye
Normal dogum istiyorsan kahveye gerek yok diye biliyorumKizlar benim de bel fıtığım var ama Allah' tan mani gelmezse normal doğum istiyorum. Bu bel ağrısı olayını malesef duydum epidural normal doğum istiyorum ama inşallah bel ağrısı veya fıtıkda artma yaşamam bir de hemoroidim var bir tane meme inşallah daha da büyümez normal doğum olursa bakalım. Şunu sormak istiyorum size kahve olayını ben de duydum çantama koymak istiyorum ama suyu ne yapacağız koca kettleımı götüreceğiz hastaneye
Ben bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyonKiz korkma döner inşallah
Bu çatalla ilgili konudmak dahi geriyor beni valla
Istedihim gibi pozisyonda dogum yapmayi teklif eden olmafi bana ,sadece 10 dk da bir dogumhaneye gitmiym diye ebe yattigim yatakta bakmaya baslamisti acikliga o an daha rahatti tabi
Normal doğum sonrası muhtemelen 1-2 meme daha çıkar diye düşünüyorum ben ıkınma falan olduğunda , ne olacak yaktiririz lazerle dert etme bosverKizlar benim de bel fıtığım var ama Allah' tan mani gelmezse normal doğum istiyorum. Bu bel ağrısı olayını malesef duydum epidural normal doğum istiyorum ama inşallah bel ağrısı veya fıtıkda artma yaşamam bir de hemoroidim var bir tane meme inşallah daha da büyümez normal doğum olursa bakalım. Şunu sormak istiyorum size kahve olayını ben de duydum çantama koymak istiyorum ama suyu ne yapacağız koca kettleımı götüreceğiz hastaneye
Beşik çok güzel duruyorKizlar Allah izin verirse bundan alacağım sanırım 3 zorlarsan 4 yasa kadar yatarmis çok obez olmazsa. 3 yaş sonrası baktım 2. Çocuğu hâlâ istemiyorum çocuk odası yapacağım Allah nasip ederse o zamana kadar da götürür bu beni diye düşünüyorum insallahsadece 60×120 mi 70×130 mu ona karar veremedim ..
Beğendiniz mi nasıl sizce ??
Ayyynen bende oyle düşünüyorum , pskolojik olarak kadinligindan nefret ediyorsun o anBen bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon
O lazer ve ameliayattan sonra tekrarlamadimiBen bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon
Normal doğum sonrası muhtemelen 1-2 meme daha çıkar diye düşünüyorum ben ıkınma falan olduğunda , ne olacak yaktiririz lazerle dert etme bosverdaha önce 2 kez hemoroid ameliyatı ve 1 kez de lazer yaptırdım kısa bir işlem zaten .
Sıcak su olayını da kantinden çok rahat verirler diye düşünüyorum .
Malesef tekrarladı meme çıktı . Ama bu ameliyatlari 18 yaşına gelmeden olmuştum kabızlık problemim vardı çok küçük yaşta hemoroid ve çatlaklar olusmustu. Sonrasında tekrar çıktı tabi memeyi yaktirdim . Ama dediğin gibi yine cikiyor ama şükür uzun yıllardır kabız olmayarak ve baharatlı,acı şeyler ve patlıcan az yiyerek baş ettim. Geçen paylastigin kremi de not ettim ne olur ne olmaz diyeO lazer ve ameliayattan sonra tekrarlamadimi
Benim tanidjklarim 6 ay sonra tekrarliyor bsouna yaotirma demislerdi bana ama.ben kendim sabirla bas ettim şükür 1 yil olcak rahatim
Bilmem, öyle içimden geldi yazdım. Daha önce de gelmiş ya kasılman, hemen sezaryen olmadım başlamadan demiştin. Kilo boy da çok güzel maşallah, bir bakmışsın doğum masasındasın. NasipNasıl yani ?
Allah korusun deBilmem, öyle içimden geldi yazdım. Daha önce de gelmiş ya kasılman, hemen sezaryen olmadım başlamadan demiştin. Kilo boy da çok güzel maşallah, bir bakmışsın doğum masasındasın. Nasip
Ayyy benim ilk dogumda boyle oldu 1 iki haftada 13-14 kg gitti bu dada oyle olur insAllahBu arada Mayıs annelerinde okudum bazıları 20kiloyla doğa gidip 1 haftada 13e kilo vermiş. Bir kaç kişi var öyle. Bir iki de 1.5-2 kilo alan var.Bende öyle olurum kesin
DimemAllah korusun de
Sezeryan olucam ben
Hadi ya tekrarlamasa iyi bu velette iste cok arsiz bi hastalikMalesef tekrarladı meme çıktı . Ama bu ameliyatlari 18 yaşına gelmeden olmuştum kabızlık problemim vardı çok küçük yaşta hemoroid ve çatlaklar olusmustu. Sonrasında tekrar çıktı tabi memeyi yaktirdim . Ama dediğin gibi yine cikiyor ama şükür uzun yıllardır kabız olmayarak ve baharatlı,acı şeyler ve patlıcan az yiyerek baş ettim. Geçen paylastigin kremi de not ettim ne olur ne olmaz diye
DahhaaaaaaKızlar
Ben size kızlık zarımın hala durduğunu soylemış miydim
Esnek kızlık zarıDahhaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?