Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Meryem Ana otunu ben de duydum cok da yapmak istiyordum ama ailem doğum aniden olursa yetişemez memleketten gelmeye belki de dogururum esim de suya koy çıkar uğraşamaz o telaşla hem bi şeylere koşturmak gerekir falan esim tek başına idare edemez otla ugrasmayi ondan alıp almamakta kararsızım

Bana 1 ay önde kafa diyince aklımaaaa koca kafa, minicik gövde geliyo sen düşün düzelir düzelir annişi

Bellli araştırmışsın bakkk biliyon, başka bildiğin şeyler varsa söylede bizde bilelim yaparız belki
Valla doğumla ilgili baska bir sey bilmiyorum
Bu konular hakkında pek fikrim yok açıkçası, bunu da bi arkadaştan duymuştum ben de istemiştim giden birinden o kadar. 5 senedir falan da öylece duruyor valla koymuşum bir kenara

Ailen ne alaka kız doğumda da öyle filmlerdeki gibi pat diye su sancı olayı olmuyor sonuçta. Koy hastane çantana dursun sen bile koyarsın oradayken. Gözünüzün önünde duracak zaten doğumdan sonra onu sudan çıkartmada ne var odaya geldiğinde illaki görürsün aklına gelir en kötü biri bu ne diye sorar

Benim suyumu doğumda patlattılar.
Doğumdan saatler önce nişan geldi. Haftalar önce gelen şey nişan değildir bence ya

Hadi olsun arada 24~48 saat falan. Haftalar önce gelen nişan bence olmaz

Kizlar meryem ana eli otunu deneyen biri olarak o mucizeye sahitlik ettim
Bana suni sanci verilince suya koyduk kaynanam o suya meryem suresi oludu ve biraz içtim sonrada enseme yuzume falan surdu sudan , ve acilamm oldukca ot acilmaya basladi dogumhaneye gittigimde tamamen acilmisti artik ,dogumdan sonrada sudan cikarind edi ebe yoksa kanamasi durmaz dedi simdi yine yapicam nasip olursa

Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:

Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Bence önemli olan kafein olmasi ben 3 ü bir arada icmistim. Ama istege gore granul yada ikisi bir arada tercih edilebilir turk kahvesi olurmu bilmem ama onunla kim ugrsck orda ya

Sade nescafe diye biliyorum ben , 1 ay içinde 2 doğum gördüm hepsine sade kahve dediler
Hep okuyorum yazmıyorum bildiğim yerden soru geldi yazayım sade nescafe demişlerdi bana spinal sonrası çok ağrım olmadı ama şöyle bir tecrübe yazmış olayım bende omuzdan giren ağrılar oldu. Hatta doğum esnasında da oldu ordaki ilaç veren bayan normal dedi. Doğumdan sonra bir süre (3-4gün sürdüydü yanlış hatırlamıyorsam) tam düz yatamadım aynı şekilde omuza şiddetli ağrı geliyordu tek başıma asla doğrulamıyordum oturmaya yakın pozisyonda yattım. Şansıma sezeryan ağrım hiç olmadı gibi ilk gün dışında dipçik gibi gezip iş güç yaptım

Bende bu sekilde yapmstim haftam gecitigi icin suni verildi ozman suya koyduk ne bana verilen sancı bana işledi ne ot açıldı oldugu gibi kaldi hic acilmam olmadi ve cidden o otta hic acilmadi sezryana kararlastirinca otu oldugu gbi cikarmistik bu arada normal diye gidip onu suya koyarsaniz sonra sezryana karar verilirse sudan cikarmak gerekirmis suda kalinca iyi olmuyormus sanirim

Kızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
Bu şey değil mi, erkek bebek göbeği
4750 gr dogmus bir bebek olarak 2 kilo sican yavrusu cikaricak olmak dokunuyor bana hicmi cekememisim anama anneanneme
İyide nerden biliyorsun tatlım son haftalar birden çok çok kilo alımı olabilir.
Sen daha doğmamış çocuğu doğurup sonrada kilosunu belirliyosun ama

Kızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
Ay yapı meselesimi acaba benim oglumdada böyleydi şuan kizdada böyle düşük karnim yok hatta 41 haftada sanci verdiklerinde benim vucut algilamamisti ama bebege işliyormuş galiba iyce migdeme toplnmisti yeter artik agzimdan cikacak diye söylenip duruyordum

Çıkmak istememiş demek ki yerini rahat bulmuş

Bence önemli olan kafein olmasi ben 3 ü bir arada icmistim. Ama istege gore granul yada ikisi bir arada tercih edilebilir turk kahvesi olurmu bilmem ama onunla kim ugrsck orda ya
Valla ben ugrastiririm Bir zahmet yapsınlar. Ne var yani. Ben Türk kahvesine deliyim. Demirim düşük ondan olabilir. Kaşıkla yeme aşamasında değilim ama içmeliyiz mutlaka.
normal kahveyse termosa bilmemneye ne gerek var. Her hastane de vardır kahve.

Bende epidural istedim ama iyiki yapılmadı doğum ani oldu ben doğumda kustum böylelikle doğumum kolay oldu 11:30 da başladı 13 de bebeğim oldu Meryem süresi dinle bide Hasbünallahi ve nimel Vekil cek bol bol sancı gelince bunu oku Sümmessebile yesserah

Türk olsa keşke
Kafein alman gerekiyor, kahve olur çikolata olur Cola bile olur ama neskafe daha basit diye sanırım tercih ediliyor benim arkadaşım litre litre kola içmişti.

Kesinlikle Türk kahvesi delisiyim günde 1 kez içiyorum 2 yi içtiğim oluyor o kadar azaltabildim ben doğuma gitmeden hadi Bi kahve içelim belki Bi daha fırsatımız olmaz demiştim içip gitmiştim evden

Vlada o çatal olayında ben şunu yaşadım, doğum anına kadar odadaydım, nerdeyse bebeğin kafası gelene kadar odada sancı çektim, bazen yürüdüm bazen yattım çömeldim falan sonra doğumhaneye girdik doktorumla çatala çıktım pek koymadı çatalda olmak artık son noktadaydım, ve doğumhane deki çatal normallerden farklıydı tutunma yerleri falan vardı destek alabiliyodum rahattı bence.

Bide kızlar ben sürekli şey duyuyorum sizden sürekli parmakla kontrol ettiler baktılar falan, benim öyle olmadı? o kadar sık kontrol, rahatsız edici bir muayene falan olmadı 2 kez sanırım parmağıyla kontrol etti hiç hissetmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…