- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.621
Bana 1 ay önde kafa diyince aklımaaaa koca kafa, minicik gövde geliyo sen düşünİnşallah canım
Benim bi buçuk hafta falan dedi iki üstü sorun olurmuş inşallah daha da gerilemez düzelir yakalar haftasını
Benim göbek ya nette de kötü kötü şeyler yazıyor gerildim bakalım iki hafta sonra düzelir inşallah
Valla doğumla ilgili baska bir sey bilmiyorumBellli araştırmışsın bakkk biliyon, başka bildiğin şeyler varsa söylede bizde bilelim yaparız belki
Ailen ne alaka kızMeryem Ana otunu ben de duydum cok da yapmak istiyordum ama ailem doğum aniden olursa yetişemez memleketten gelmeye belki de dogururum esim de suya koy çıkar uğraşamaz o telaşla hem bi şeylere koşturmak gerekir falan esim tek başına idare edemez otla ugrasmayi ondan alıp almamakta kararsızım
Kızlar 2. Oğlumun doğumunda uzanıyordum ayağa bir kalktım pıt diye bir ses geldi yani kimse duymadı sadece ben hissettim. Sonra zaten suyum sızdı
Yani anlaşılmayacak gibi değil aslında ama o haftalar önce gelebilen nişanı bilmiyorum
Evet aklima geldi oda ama yakin zamanda bozulduKüçük kahve makineleri var ya evinde varsa onlardan da götürebilirsin hani Türk kahvesi yapmak için olanlardan
Bence önemli olan kafein olmasiYanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Ben normal doğuriciğim beybi herkesin yerine seninle heyecanalrımı paylaşırımTopikte aktif 25 kisi var rahat ve utaninn ki normal dogum isteyen 3..5 kişi var yokuz
Bizim topik ödlek çıktı püü sizeee
Hep okuyorum yazmıyorum bildiğim yerden soru geldi yazayımSade nescafe diye biliyorum ben , 1 ay içinde 2 doğum gördüm hepsine sade kahve dediler
Bende bu sekilde yapmstim haftam gecitigi icin suni verildi ozman suya koyduk ne bana verilen sancı bana işledi ne ot açıldı oldugu gibi kaldi hic acilmam olmadi ve cidden o otta hic acilmadi sezryana kararlastirinca otu oldugu gbi cikarmistik bu arada normal diye gidip onu suya koyarsaniz sonra sezryana karar verilirse sudan cikarmak gerekirmis suda kalinca iyi olmuyormus sanirimKizlar meryem ana eli otunu deneyen biri olarak o mucizeye sahitlik ettim
Bana suni sanci verilince suya koyduk kaynanam o suya meryem suresi oludu ve biraz içtim sonrada enseme yuzume falan surdu sudan , ve acilamm oldukca ot acilmaya basladi dogumhaneye gittigimde tamamen acilmisti artik ,dogumdan sonrada sudan cikarind edi ebe yoksa kanamasi durmaz dedi simdi yine yapicam nasip olursa
Bu şey değil mi, erkek bebek göbeğiKızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
İyide nerden biliyorsun tatlım son haftalar birden çok çok kilo alımı olabilir.4750 gr dogmus bir bebek olarak 2 kilo sican yavrusu cikaricak olmak dokunuyor bana hicmi cekememisim anama anneanneme
Ay yapı meselesimi acaba benim oglumdada böyleydi şuan kizdada böyle düşük karnim yok hatta 41 haftada sanci verdiklerinde benim vucut algilamamisti ama bebege işliyormuş galiba iyce migdeme toplnmisti yeter artik agzimdan cikacak diye söylenip duruyordumKızlar size göbeğimi atayım da az gülün
Alt karına bir bebek daha sığar çocuk midemde yaşıyor kesin çocuğu da yedim diyorum inanmıyorsunuz
Türk olsa keşkeSade nescafe diye biliyorum ben , 1 ay içinde 2 doğum gördüm hepsine sade kahve dediler
Çıkmak istememiş demek ki yerini rahat bulmuşAy yapı meselesimi acaba benim oglumdada böyleydi şuan kizdada böyle düşük karnim yok hatta 41 haftada sanci verdiklerinde benim vucut algilamamisti ama bebege işliyormuş galiba iyce migdeme toplnmisti yeter artik agzimdan cikacak diye söylenip duruyordum
Valla ben ugrastiririmBence önemli olan kafein olmasiben 3 ü bir arada icmistim. Ama istege gore granul yada ikisi bir arada tercih edilebilir turk kahvesi olurmu bilmem ama onunla kim ugrsck orda ya
Bende epidural istedim ama iyiki yapılmadı doğum ani oldu ben doğumda kustum böylelikle doğumum kolay oldu 11:30 da başladı 13 de bebeğim oldu Meryem süresi dinle bide Hasbünallahi ve nimel Vekil cek bol bol sancı gelince bunu oku Sümmessebile yesserahBen bu olayı sorayım doktora illaki çatal mi gerekiyor diye . Kadın anatomisine göre aslında çatalda doğurma pozisyonu hiç uygun değilmiş , doktorun işini kolaystiran bir pozisyon
Normal doğum sonrası muhtemelen 1-2 meme daha çıkar diye düşünüyorum ben ıkınma falan olduğunda , ne olacak yaktiririz lazerle dert etme bosverdaha önce 2 kez hemoroid ameliyatı ve 1 kez de lazer yaptırdım kısa bir işlem zaten .
Sıcak su olayını da kantinden çok rahat verirler diye düşünüyorum .
Tamam inşallahBen normal doğuriciğim beybi herkesin yerine seninle heyecanalrımı paylaşırım
Kafein alman gerekiyor, kahve olur çikolata olur Cola bile olur ama neskafe daha basit diye sanırım tercih ediliyor benim arkadaşım litre litre kola içmişti.Türk olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?