- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.641
Bende alıcam Meryem ana otunuTamam inşallah
Bende fenomenlerden duydum, sen baya önce duymuşdun demekki baya bilinen bişiValla doğumla ilgili baska bir sey bilmiyorum
Bu konular hakkında pek fikrim yok açıkçası, bunu da bi arkadaştan duymuştum ben de istemiştim giden birinden o kadar. 5 senedir falan da öylece duruyor valla koymuşum bir kenara
Ayyy dimi yaaa sade nescafe değilde türk daha iyiTürk olsa keşke
Ayyy inşallah sezeryan ağrımız bizimde olmazda atlatılırız. Zaten dediğin o omza giren ağrı sanırım ameliyat hanenin soğukluğundan oluyomuş sanırım ameliyat sırasındaHep okuyorum yazmıyorum bildiğim yerden soru geldi yazayımsade nescafe demişlerdi bana spinal sonrası çok ağrım olmadı ama şöyle bir tecrübe yazmış olayım bende omuzdan giren ağrılar oldu. Hatta doğum esnasında da oldu ordaki ilaç veren bayan normal dedi. Doğumdan sonra bir süre (3-4gün sürdüydü yanlış hatırlamıyorsam) tam düz yatamadım aynı şekilde omuza şiddetli ağrı geliyordu tek başıma asla doğrulamıyordum oturmaya yakın pozisyonda yattım. Şansıma sezeryan ağrım hiç olmadı gibi ilk gün dışında dipçik gibi gezip iş güç yaptım
Ben şu an günde 2 ye düşürdüm. Ama kafeinsiz içiyorum. Ama hamilelikten önce en az 3 içiyordumKafein alman gerekiyor, kahve olur çikolata olur Cola bile olur ama neskafe daha basit diye sanırım tercih ediliyor benim arkadaşım litre litre kola içmişti.
Kesinlikle Türk kahvesi delisiyim günde 1 kez içiyorum 2 yi içtiğim oluyor o kadar azaltabildimben doğuma gitmeden hadi Bi kahve içelim belki Bi daha fırsatımız olmaz demiştim içip gitmiştim evden
Bende hastaneye gidince nst ye girdim. Sonra doğumhaneye aldılar. Orda ebe baktı ama ne yaptı inan bende hatırlamıyorum ben de hissetmemiştim demek ki. Zaten o sancilarla onu hissetmek çok zor@Vlada o çatal olayında ben şunu yaşadım, doğum anına kadar odadaydım, nerdeyse bebeğin kafası gelene kadar odada sancı çektim, bazen yürüdüm bazen yattım çömeldim falan sonra doğumhaneye girdik doktorumla çatala çıktım pek koymadı çatalda olmak artık son noktadaydım, ve doğumhane deki çatal normallerden farklıydı tutunma yerleri falan vardı destek alabiliyodum rahattı bence.
Bide kızlar ben sürekli şey duyuyorum sizden sürekli parmakla kontrol ettiler baktılar falan, benim öyle olmadı? o kadar sık kontrol, rahatsız edici bir muayene falan olmadı2 kez sanırım parmağıyla kontrol etti hiç hissetmedim de
Ayyy inşallah sezeryan ağrımız bizimde olmazda atlatılırız. Zaten dediğin o omza giren ağrı sanırım ameliyat hanenin soğukluğundan oluyomuş sanırım ameliyat sırasında♀ Sezeryandan dikişlerinden daha çok ağrı yapıyomuş valla inşallah olmaz
Peki biliyosan bişi sorcam, bu sadece nescafe sadece belden uyuşturulanlar için mi, ben genel anestezi istiyorum direk bayıtılmak, benim için değil dimi
İnşallah siz daha sıkıntısız geçireceksiniz bu birazda bünye meselesi canımAyyy inşallah sezeryan ağrımız bizimde olmazda atlatılırız. Zaten dediğin o omza giren ağrı sanırım ameliyat hanenin soğukluğundan oluyomuş sanırım ameliyat sırasında♀ Sezeryandan dikişlerinden daha çok ağrı yapıyomuş valla inşallah olmaz
Peki biliyosan bişi sorcam, bu sadece nescafe sadece belden uyuşturulanlar için mi, ben genel anestezi istiyorum direk bayıtılmak, benim için değil dimi
Bende de var ama sol tarafta oluyor vajinamda ama gebe değilim acaba gebelik belirtisi mi diye düşünmekten alıkoymıyorum kendimi basende sol kasıkta ani bıçak saplanması iğne batması gibi sancı oluyorCok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde de
Aynen yaaaa dayımın eşide odaya alındı, bi ada titremeye başladı çok acayip şekildeeeee korkup çıkmıştım odadannnn etkilenmiştim zaten korkak biriyim.. demekki bunyeden bünyeye değişiyo etkileriKafein de amaç vücuttan anesteziyi atmak, genel / spinal / epidural hiç farketmiyor.
Bana bir korkunç bir baş ağrısı yaptı ama ölücem zannettim yok böyle bir ağrı yaşanılan hiç bir şeye benzemiyor ensemden itibaren başlayan öldürücü bir ağrı. Anestezi aldıktan sonra belli bir süre yatma pozisyonunda olmak gerekiyomuş, yoksa direk beyne gidiyormuş ve o da çok ağrı yapıyormuş, buna benzer bir açıklama duymuştum.
Ablamda da çok titreme yapmıştı ama nasıl tüm vücudu titriyor, ondada yine kafein önerilmişti hızlı attırdığı için.
Yani anestezinin etkilerini azaltmak ama herkes az etkilenmiyor anladığım kadarıyla
İhtiyaç olunursa alırlar kantinden bişi olmaz korkma ama iç muhakkak bir bardakta olsa
İyi ozman bir güzel sade kahvemizi içerizİnşallah siz daha sıkıntısız geçireceksiniz bu birazda bünye meselesi canım
Ben vücut narkozu daha rahat atlatıyor diye öneriyorlar diye duydum dolayısıyla genel anestezide de öyle olmalı
Ohhh doğumdan sonra da o rahatlamayla ne güzel giderİyi ozman bir güzel sade kahvemizi içeriz
Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:
Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Bilmem bebegin dogacagi ortalama bellidir diyorlar ya oyle dusunerek yorumluyorum aslinda gelisimi cok onde olan bir bebek degil sanki benmkiBu şey değil mi, erkek bebek göbeği
İyide nerden biliyorsun tatlım son haftalar birden çok çok kilo alımı olabilir.
Sen daha doğmamış çocuğu doğurup sonrada kilosunu belirliyosun ama
Ihlamur içine bal iyi gelebilir. Ağrı için parol. Geçmiş olsun.Boğaz baş ağrısından bu saate kadar yatamadım varmı önerisi olan
Ben bunu yabancı bır fılmde görmüştüm kadının yatagının altına koydular bı tas suyun ıcıne:) Bana cok efsanevı gelmıstı demekkı gercekmısKızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Bazen bebek hareket edince ben de anlık çişim gelmiş gibi hissediyorum ama geçiyor öyle bişey mi ki acabaAaa ben bunu bilmiyordumşuan benim idrar yolunda mı desem çok açıkca söylemiş olmacam ama idrar cıkışında böyle orada bi his var. Sanki orayı hissediyorum agri desem değil baskı desem belki sanki idrarim gelmis gibi sonra geciyor degisik bisey
Bu benim listem eksik yada fazla gelebilir!Günaydın kızlarben daha çantamı hazırlamadım hazırlayanlar neler koyduysa Bi aydınlatsın bizi de fikir olsun
Dün akşam koydum biseyler ne bulduysam koydum eşim diyor bi gece kalıcaz tatile gitmiyoruzGünaydın kızlarben daha çantamı hazırlamadım hazırlayanlar neler koyduysa Bi aydınlatsın bizi de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?