Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende fenomenlerden duydum, sen baya önce duymuşdun demekki baya bilinen bişi
Türk olsa keşke
Ayyy dimi yaaa sade nescafe değilde türk daha iyi

Ayyy inşallah sezeryan ağrımız bizimde olmazda atlatılırız. Zaten dediğin o omza giren ağrı sanırım ameliyat hanenin soğukluğundan oluyomuş sanırım ameliyat sırasında‍♀ Sezeryandan dikişlerinden daha çok ağrı yapıyomuş valla inşallah olmaz
Peki biliyosan bişi sorcam, bu sadece nescafe sadece belden uyuşturulanlar için mi, ben genel anestezi istiyorum direk bayıtılmak, benim için değil dimi

Ben şu an günde 2 ye düşürdüm. Ama kafeinsiz içiyorum. Ama hamilelikten önce en az 3 içiyordum kolaylık olsun diye kola da içerim hiç problem değil yani

Bende hastaneye gidince nst ye girdim. Sonra doğumhaneye aldılar. Orda ebe baktı ama ne yaptı inan bende hatırlamıyorum ben de hissetmemiştim demek ki. Zaten o sancilarla onu hissetmek çok zor ama ebe elleyince suyum gelmişti onu hatirliyorum. Zaten çocuk 10 dk sonra doguverdi.

Kafein de amaç vücuttan anesteziyi atmak, genel / spinal / epidural hiç farketmiyor.
Bana bir korkunç bir baş ağrısı yaptı ama ölücem zannettim yok böyle bir ağrı yaşanılan hiç bir şeye benzemiyor ensemden itibaren başlayan öldürücü bir ağrı. Anestezi aldıktan sonra belli bir süre yatma pozisyonunda olmak gerekiyomuş, yoksa direk beyne gidiyormuş ve o da çok ağrı yapıyormuş, buna benzer bir açıklama duymuştum.

Ablamda da çok titreme yapmıştı ama nasıl tüm vücudu titriyor, ondada yine kafein önerilmişti hızlı attırdığı için.

Yani anestezinin etkilerini azaltmak ama herkes az etkilenmiyor anladığım kadarıyla

İhtiyaç olunursa alırlar kantinden bişi olmaz korkma ama iç muhakkak bir bardakta olsa

İnşallah siz daha sıkıntısız geçireceksiniz bu birazda bünye meselesi canım
Ben vücut narkozu daha rahat atlatıyor diye öneriyorlar diye duydum dolayısıyla genel anestezide de öyle olmalı

Cok soeu soeuyoesun bir doktora git artik diyip beni linclemeyin lutfen vajinamda klitoris denilen yerde batma var yarim saattir geçmiyor zonklama gibi sanki oluyormu sizde de
Bende de var ama sol tarafta oluyor vajinamda ama gebe değilim acaba gebelik belirtisi mi diye düşünmekten alıkoymıyorum kendimi basende sol kasıkta ani bıçak saplanması iğne batması gibi sancı oluyor

Aynen yaaaa dayımın eşide odaya alındı, bi ada titremeye başladı çok acayip şekildeeeee korkup çıkmıştım odadannnn etkilenmiştim zaten korkak biriyim.. demekki bunyeden bünyeye değişiyo etkileri Aynen kantinden alınır o halledir yeterki o ağrılar olmasın

Yanlız su kahve olayını kim attıysa ortaya şunun cevabını versin:

Türk kahvesi mi? Filtr kahve mi? Nescafe mi?
Hayır ben Türk anlamıştım. Ama kettle ve termos denince kafam karıştı.
Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..

Bu şey değil mi, erkek bebek göbeği

İyide nerden biliyorsun tatlım son haftalar birden çok çok kilo alımı olabilir.
Sen daha doğmamış çocuğu doğurup sonrada kilosunu belirliyosun ama
Bilmem bebegin dogacagi ortalama bellidir diyorlar ya oyle dusunerek yorumluyorum aslinda gelisimi cok onde olan bir bebek degil sanki benmki

Kızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı
Ben bunu yabancı bır fılmde görmüştüm kadının yatagının altına koydular bı tas suyun ıcıne:) Bana cok efsanevı gelmıstı demekkı gercekmıs

Bazen bebek hareket edince ben de anlık çişim gelmiş gibi hissediyorum ama geçiyor öyle bişey mi ki acaba

Günaydın kızlar ben daha çantamı hazırlamadım hazırlayanlar neler koyduysa Bi aydınlatsın bizi de fikir olsun
Bu benim listem eksik yada fazla gelebilir!
Anne:
1 gunluk pijama
1 gecelik-sabahlik
1 lohusa pijamasi- sabahlik
Depend
3 adet kulot
5 adet kullan at kulot
1 emzirme sutyeni
Sut sagma makinesi
Gogus pedi
3 adet corap
Taç terlik
Eşarp
Havlu
Kolonya
Tuvalet kagidi
Bebek:
1 adet 10 lu hastane cikisi
1 adet 5 li hastane cikisi (battaniyesiz)
2 adet tulum
6 adet citcitli zibin
2 adet ic zibin
20 adet bebek bezi
1 paket ıslak mendil
Biberon-emzik
Nohut battaniye
2 adet muslin
6 adet Agiz bezi
6 adet corap
Sapka
Puset minderi -ortusu
Küçük silikon kaşık

Günaydın kızlar ben daha çantamı hazırlamadım hazırlayanlar neler koyduysa Bi aydınlatsın bizi de fikir olsun
Dün akşam koydum biseyler ne bulduysam koydum eşim diyor bi gece kalıcaz tatile gitmiyoruz yapan varsa yazsın bana da fikir olur biberon emzik falan koymadım bide böyle küçük süt sağma gibi bisey görüyorum bu fenomenlerden o nedir gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…