- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.661
Süt sağma makinesi götürüyorlar Manuel sağma mochi var onu mu diyorsun acaba ilk etapta süt gelmeyebilir mochi hemen işe yarar mı bilmemDün akşam koydum biseyler ne bulduysam koydum eşim diyor bi gece kalıcaz tatile gitmiyoruzyapan varsa yazsın bana da fikir olur biberon emzik falan koymadım bide böyle küçük süt sağma gibi bisey görüyorum bu fenomenlerden o nedir gerek var mı
Olabilir canımSüt sağma makinesi götürüyorlar Manuel sağma mochi var onu mu diyorsun acaba ilk etapta süt gelmeyebilir mochi hemen işe yarar mı bilmem
Bunu geçen biri daha dedi sanki benden hiç gelmedi böyle bir şey ya da his bilemiyorum başına gelen varsa yazar .. Bana hic olmadıYa inanmıcaksınız karnım dan sanki böyle elini çıtlatırsın gibi ses geliyor netten baktım bebeğin eklem yerleri diyo gerçekten çıt çıt ses geliyor korkuyorum neden olur ki
Evet ben de %80 bitter çikolata aldım.French press götürmeyi düşünüyorum bir de .Bir de Tchibo dan taze kahve alırım demler demler içerim.Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..
Benim de koyacaklarim hazır ama evde valiz yokHenüz ben de hastane cantami hatırlamadım daha yıkanarak ütülenecek çok iş var
Benim geliyor hem de çatır çutur. Sessiz bir ortamdaysam hele duyuyorum .Bayağı catirdiyor. Özellikle bebeğin omuz kafa kısmından geliyorYa inanmıcaksınız karnım dan sanki böyle elini çıtlatırsın gibi ses geliyor netten baktım bebeğin eklem yerleri diyo gerçekten çıt çıt ses geliyor korkuyorum neden olur ki
Bildiğin elini çıtlatırsın ya öyle eminim ama benden gelmediğine karnım dan geliyor eşime diyorum gülüyor suyun içindeki çocuk nasıl öyle ses çıkarır diyoBunu geçen biri daha dedi sanki benden hiç gelmedi böyle bir şey ya da his bilemiyorum başına gelen varsa yazar .. Bana hic olmadı
Bu ses herkesten geliyor mu yahu benden hiç gelmedi??Benim geliyor hem de çatır çutur. Sessiz bir ortamdaysam hele duyuyorum .Bayağı catirdiyor. Özellikle bebeğin omuz kafa kısmından geliyor
Herkeste olmalı mı acaba benden henüz hiç gelmediBildiğin elini çıtlatırsın ya öyle eminim ama benden gelmediğine karnım dan geliyor eşime diyorum gülüyor suyun içindeki çocuk nasıl öyle ses çıkarır diyozaten kaaan Kocatepe yi izledim diyo kimse size inanmaz gülerler
Çok değişik bende bacaktan geliyordur tahminim tabiBenim geliyor hem de çatır çutur. Sessiz bir ortamdaysam hele duyuyorum .Bayağı catirdiyor. Özellikle bebeğin omuz kafa kısmından geliyor
Ben de yokBu ses herkesten geliyor mu yahu benden hiç gelmedi??
Bendende ilk defa dun geldi baya korktum hatta emin olamadim ben oynuyordum ama biyerini dayamsti dokunuyordum bende biyerini kirmis olabilirmiyim diye bile dusundumHerkeste olmalı mı acaba benden henüz hiç gelmedi
Ben ben benSağ göğsün alt kısmında ağrı hisseden var mı?
Sola yatınca geçiyor bı süre sonra ama yürüyünce ya da iş yapınca hep sağda ağrı oluyo
Sigmiyo anladım da niye orası
Bizim çocuk 6.48x7 cm yapıyoruz dimi öğrenmek için 45.36 cm mis
Ay ne bileyim hiç başıma gelmedi sanki ben bilincim yerinde olmayacak belki son anda sezeryan olcam o ara esim unutacak suda kalacak falan hani ben kendime gelene kadar uzun kalır falan korktum ondanAilen ne alaka kızdoğumda da öyle filmlerdeki gibi pat diye su sancı olayı olmuyor sonuçta. Koy hastane çantana dursun sen bile koyarsın oradayken. Gözünüzün önünde duracak zaten doğumdan sonra onu sudan çıkartmada ne var odaya geldiğinde illaki görürsün aklına gelir en kötü biri bu ne diye sorar
Neye konuyor yanımızda 5 lt şişe götürüp kesip içine mi atsak boyunu da bilmiyorum gerçi ama büyük açılıyor mu geniş bir şey lazım mıKizlar meryem ana eli otunu deneyen biri olarak o mucizeye sahitlik ettim
Bana suni sanci verilince suya koyduk kaynanam o suya meryem suresi oludu ve biraz içtim sonrada enseme yuzume falan surdu sudan , ve acilamm oldukca ot acilmaya basladi dogumhaneye gittigimde tamamen acilmisti artik ,dogumdan sonrada sudan cikarind edi ebe yoksa kanamasi durmaz dedi simdi yine yapicam nasip olursa
İlk bebeği kaybettiğimde önce narkoz verdiler sonra morfin falan o ara bende de istemsiz bir titreme oldu ama öyle böyle değil kendime engel olamıyordum dişlerim tingir tingir çenem falan birbirine vura vura çok fenaydıKafein de amaç vücuttan anesteziyi atmak, genel / spinal / epidural hiç farketmiyor.
Bana bir korkunç bir baş ağrısı yaptı ama ölücem zannettim yok böyle bir ağrı yaşanılan hiç bir şeye benzemiyor ensemden itibaren başlayan öldürücü bir ağrı. Anestezi aldıktan sonra belli bir süre yatma pozisyonunda olmak gerekiyomuş, yoksa direk beyne gidiyormuş ve o da çok ağrı yapıyormuş, buna benzer bir açıklama duymuştum.
Ablamda da çok titreme yapmıştı ama nasıl tüm vücudu titriyor, ondada yine kafein önerilmişti hızlı attırdığı için.
Yani anestezinin etkilerini azaltmak ama herkes az etkilenmiyor anladığım kadarıyla
İhtiyaç olunursa alırlar kantinden bişi olmaz korkma ama iç muhakkak bir bardakta olsa
Normal doğum da epidural olursa ona da lazım yani öyle mi canim ?Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..
Benim kuracaklarım da hazır değil eksiklerim var hâlâ ağırdan aldıkça alıyorum vallahiBenim de koyacaklarim hazır ama evde valiz yok
8 aydır vuruyorum canım ahh ahhHer sabah kan sulandırıcı vurmaktan ta sıkıldım heryerim mor
Alla alla çok ilginç haftan benden önde acaba bende de ilerleyen haftalarda olacak mı merak ettim ya da herkeste illa olur muBendende ilk defa dun geldi baya korktum hatta emin olamadim ben oynuyordum ama biyerini dayamsti dokunuyordum bende biyerini kirmis olabilirmiyim diye bile dusundum
Benden hiç gelmediBu ses herkesten geliyor mu yahu benden hiç gelmedi??
Benden hiç gelmedibizim sizinle her şeyimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?