Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Süt sağma makinesi götürüyorlar Manuel sağma mochi var onu mu diyorsun acaba ilk etapta süt gelmeyebilir mochi hemen işe yarar mı bilmem

Ya inanmıcaksınız karnım dan sanki böyle elini çıtlatırsın gibi ses geliyor netten baktım bebeğin eklem yerleri diyo gerçekten çıt çıt ses geliyor korkuyorum neden olur ki

Ya inanmıcaksınız karnım dan sanki böyle elini çıtlatırsın gibi ses geliyor netten baktım bebeğin eklem yerleri diyo gerçekten çıt çıt ses geliyor korkuyorum neden olur ki
Bunu geçen biri daha dedi sanki benden hiç gelmedi böyle bir şey ya da his bilemiyorum başına gelen varsa yazar .. Bana hic olmadı

Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..
Evet ben de %80 bitter çikolata aldım.French press götürmeyi düşünüyorum bir de .Bir de Tchibo dan taze kahve alırım demler demler içerim.
Ayrıca filtre kahvedeki kafein ne kolada ne de Türk kahvesinde var kızlar. En çok filtre kahvede var .Çünkü doktor bana hiç filtre kahve içme dedi .
2 gün falan kalacak olsam kahve makinem de var .Americano falan da yapıyor. Aslında bunu götürsem çok mu abartmış olurum bilemedim .

Benim geliyor hem de çatır çutur. Sessiz bir ortamdaysam hele duyuyorum .Bayağı catirdiyor. Özellikle bebeğin omuz kafa kısmından geliyor

Bunu geçen biri daha dedi sanki benden hiç gelmedi böyle bir şey ya da his bilemiyorum başına gelen varsa yazar .. Bana hic olmadı
Bildiğin elini çıtlatırsın ya öyle eminim ama benden gelmediğine karnım dan geliyor eşime diyorum gülüyor suyun içindeki çocuk nasıl öyle ses çıkarır diyo zaten kaaan Kocatepe yi izledim diyo kimse size inanmaz gülerler

Ben ben ben
Sadece sağda. Yürütmeyen hatta oturtmayan bir ağrı. İlla yatmam veya sırtıma yastık koyup gergin oturmam lazım.
Orada neyi var bir türlü çözemedim. İnşallah geçer. Zira daha 2 ay bu ağrı çekilmez

Ay ne bileyim hiç başıma gelmedi sanki ben bilincim yerinde olmayacak belki son anda sezeryan olcam o ara esim unutacak suda kalacak falan hani ben kendime gelene kadar uzun kalır falan korktum ondan
Neye konuyor yanımızda 5 lt şişe götürüp kesip içine mi atsak boyunu da bilmiyorum gerçi ama büyük açılıyor mu geniş bir şey lazım mı
İlk bebeği kaybettiğimde önce narkoz verdiler sonra morfin falan o ara bende de istemsiz bir titreme oldu ama öyle böyle değil kendime engel olamıyordum dişlerim tingir tingir çenem falan birbirine vura vura çok fenaydı
Arkadaşlarımın doğumunda gözlemlemiş tecrübe etmiş biri olarak ; Sade Türk Kahvesi ve Bitter Çikolata öneriyorlar . Her 2 türlü doğum için geçerliymiş ..
Normal doğum da epidural olursa ona da lazım yani öyle mi canim ?
Benim de koyacaklarim hazır ama evde valiz yok
Benim kuracaklarım da hazır değil eksiklerim var hâlâ ağırdan aldıkça alıyorum vallahi
Her sabah kan sulandırıcı vurmaktan ta sıkıldım heryerim mor
8 aydır vuruyorum canım ahh ahh
Bendende ilk defa dun geldi baya korktum hatta emin olamadim ben oynuyordum ama biyerini dayamsti dokunuyordum bende biyerini kirmis olabilirmiyim diye bile dusundum
Alla alla çok ilginç haftan benden önde acaba bende de ilerleyen haftalarda olacak mı merak ettim ya da herkeste illa olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…