- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.681
Herkesten gelmek zorunda değil bence .mesela benim plesenta arkada olduğu için bebeğin hareketlerini çok hissediyorum .belki de bu yüzden duyuyorum .Bu ses herkesten geliyor mu yahu benden hiç gelmedi??
Bende de ses gelmiyor:)Bu ses herkesten geliyor mu yahu benden hiç gelmedi??
Kız ne yaptın benim de aklıma gireceksinEvet ben de %80 bitter çikolata aldım.French press götürmeyi düşünüyorum bir de .Bir de Tchibo dan taze kahve alırım demler demler içerim.
Ayrıca filtre kahvedeki kafein ne kolada ne de Türk kahvesinde var kızlar. En çok filtre kahvede var .Çünkü doktor bana hiç filtre kahve içme dedi .
2 gün falan kalacak olsam kahve makinem de var .Americano falan da yapıyor. Aslında bunu götürsem çok mu abartmış olurum bilemedim .
Plesenta benim de arka duvarda ama bende yok belki herkesde olmuyordur ben hareketleri de çok hissetmiyorum zaten öyle kıpır kıpır değilHerkesten gelmek zorunda değil bence .mesela benim plesenta arkada olduğu için bebeğin hareketlerini çok hissediyorum .belki de bu yüzden duyuyorum .
Sen ayrısın uzaylılar bu guruba dahil değilBende de ses gelmiyor:)
Evet canım ..Normal doğum da epidural olursa ona da lazım yani öyle mi canim ?
Ben daha önceki hamiligimde olmuştum. Bilek ateli kullandım. Hamilelik bitince geçti neyse ki.Günaydın herkese bir sorum olacak karpal tünel sendromu olan varmı aranızda? Giderek kötüleşiyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Günaydın, bana Gore dinlenmen gerekiyorGünaydın gunesli havaya görüp pikniğe kaciyoruz
Ah yıldızsavaşcım boşuna demiyorum kader arkadaşım bende ki bütün dertler varAy ne bileyim hiç başıma gelmedi sanki ben bilincim yerinde olmayacak belki son anda sezeryan olcam o ara esim unutacak suda kalacak falan hani ben kendime gelene kadar uzun kalır falan korktum ondan
Neye konuyor yanımızda 5 lt şişe götürüp kesip içine mi atsak boyunu da bilmiyorum gerçi ama büyük açılıyor mu geniş bir şey lazım mı
İlk bebeği kaybettiğimde önce narkoz verdiler sonra morfin falan o ara bende de istemsiz bir titreme oldu ama öyle böyle değil kendime engel olamıyordum dişlerim tingir tingir çenem falan birbirine vura vura çok fenaydı
Normal doğum da epidural olursa ona da lazım yani öyle mi canim ?
Benim kuracaklarım da hazır değil eksiklerim var hâlâ ağırdan aldıkça alıyorum vallahi
8 aydır vuruyorum canım ahh ahh
Alla alla çok ilginç haftan benden önde acaba bende de ilerleyen haftalarda olacak mı merak ettim ya da herkeste illa olur mu
DarlandummmmmGünaydın, bana Gore dinlenmen gerekiyor
Kız nereye otur sonra oram agrıyır buram agrıyırGünaydın gunesli havaya görüp pikniğe kaciyoruz
İşe yarıyor mu? Parmaklarım o kadar uyuşuk ki hiç bişey hissetmiyorum.kan bile çıkmıyor ölçüm yapmak için.Ben daha önceki hamiligimde olmuştum. Bilek ateli kullandım. Hamilelik bitince geçti neyse ki.
Ablalarına nazaran aşırı hareketli olması ve karnımın şekli itibariyle erkek gibi bir kız bekliyorumBu şey değil mi, erkek bebek göbeği
Benim diğerleri de hiç aşağı inmediler hep böyle yukarılarda takıldılar ama bunda karnımın şekli de bir garipAy yapı meselesimi acaba benim oglumdada böyleydi şuan kizdada böyle düşük karnim yok hatta 41 haftada sanci verdiklerinde benim vucut algilamamisti ama bebege işliyormuş galiba iyce migdeme toplnmisti yeter artik agzimdan cikacak diye söylenip duruyordum
Benımkı de erkek gobegıBu şey değil mi, erkek bebek göbeği
İyide nerden biliyorsun tatlım son haftalar birden çok çok kilo alımı olabilir.
Sen daha doğmamış çocuğu doğurup sonrada kilosunu belirliyosun ama
Kahvenin hiç bir çeşidini sevmem hayırlısı artıkEvet canım ..
Bunu benim kendi doktorumdan da duydum.. Tabi filtre kahve de olabilir biraz tercih meselesi ama kantinlerde oluyor zaten Türk kahvesi vs..
Doğum zamanında aldığımız ilaçlara bi nevi doğal etkileşim olsun diyeymiş ..
Fakat ne kadar doğruluk payı vardır tıbben açıklanmış mıdır bilemem ama ben bir çok arkadaşımda gördüm bizzat hangi doğum şekli olursa olsun bunu söylüyorlar
Ah canim AhAh yıldızsavaşcım boşuna demiyorum kader arkadaşım bende ki bütün dertler var
Kahve sevmeyen insanKahvenin hiç bir çeşidini sevmem hayırlısı artık
Ah canim Ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?