Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız ne yaptın benim de aklıma gireceksin french press götürelim biz abartmayalim. Ben de türk kahve makinesi goturecektim neredeyse sonra kattakiler bize kahve içmeye gelir.

Herkesten gelmek zorunda değil bence .mesela benim plesenta arkada olduğu için bebeğin hareketlerini çok hissediyorum .belki de bu yüzden duyuyorum .
Plesenta benim de arka duvarda ama bende yok belki herkesde olmuyordur ben hareketleri de çok hissetmiyorum zaten öyle kıpır kıpır değil
Bende de ses gelmiyor:)
Sen ayrısın uzaylılar bu guruba dahil değil

Günaydın herkese bir sorum olacak karpal tünel sendromu olan varmı aranızda? Giderek kötüleşiyor ne yapacağımı bilemiyorum.

......kayınvalidem " bebek aşağı inmiş demişti "
Ama benimki zaten kafası hep aşağıdaymış zilloş

Bebeğin eşi yukarda
Kendi aşağıdaymış. Öyle değişik şeyler hissetmiyorum
Kalsın yerinde 23 hazirana kadar . Bişi olsa doktor söylerdi heralde

Normal doğum da epidural olursa ona da lazım yani öyle mi canim ?
Evet canım ..
Bunu benim kendi doktorumdan da duydum.. Tabi filtre kahve de olabilir biraz tercih meselesi ama kantinlerde oluyor zaten Türk kahvesi vs..

Doğum zamanında aldığımız ilaçlara bi nevi doğal etkileşim olsun diyeymiş ..
Fakat ne kadar doğruluk payı vardır tıbben açıklanmış mıdır bilemem ama ben bir çok arkadaşımda gördüm bizzat hangi doğum şekli olursa olsun bunu söylüyorlar

Ah yıldızsavaşcım boşuna demiyorum kader arkadaşım bende ki bütün dertler var

Benim diğerleri de hiç aşağı inmediler hep böyle yukarılarda takıldılar ama bunda karnımın şekli de bir garip

Kahvenin hiç bir çeşidini sevmem hayırlısı artık
Ah yıldızsavaşcım boşuna demiyorum kader arkadaşım bende ki bütün dertler var
Ah canim Ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…