Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geniş bir saklama kabina uzerini su geçeceek sekilde koyacaksin , tabi o sirada sende açilma başlamiş olmasi lazım , bide icine bilen biri meryem suresi okuyacak sonrada o sudan iceceksin ya şafi diyip yuzune ensene sureceksin bu kadar gerisi beklemeye kaliyor

Plesenta benim de arka duvarda ama bende yok belki herkesde olmuyordur ben hareketleri de çok hissetmiyorum zaten öyle kıpır kıpır değil

Sen ayrısın uzaylılar bu guruba dahil değil
Demekki bizim kız kuduruk olacak maşallah hareketleri bayağı çok. Ya da bana hareketi çok geliyor belki de bu hareketler normaldir

Kızlar efsane bir soru ile geliyorum
Bir tane ot varmış. Meryem Ana otu ya da ona benzer isimde. Suya koyuldugunda doğum kolay oluyormuş. Deneyen, duyan ya da deneyecek olan var mı

Öyle ya da böyle ben ruhani şeyleri severim
Yoksa bile beyine o mesajı verdikten sonra zaten olur.
Benim de aklımdaydi hatirlattiginiz çok iyi oldu , aktardan alıp koyalım doğum cantamiza . Ben Fatma Ana eli otu diye biliyordum öyle de isimlendiriliyormus aynı şeylermis . Birde bildigim kadarıyla saklanıp tekrar tekrar kullanılabilirmis. Dusunsenize kuşaktan kuşağa kadınlara bizden bu otun geçtiğini ,ah çok güzel .
Anteplililili ilk doğumdan kalanı sakladin mi acaba merak ettim ?

Aslında ben vajinal muayeneden falan hiç rahatsızlık duymadım şuana kadar, 14. Haftaya kadar hep vajinal muayene oldum zaten ama çatalda dogum fikrini pek sevmiyorum sanki . Ama dediğin gibiyse daha rahat olabilir belki .

Evet tatlım bak oldugu gibi duruyor yine kullanacagim inşallah

Eklentiler

• 20220521_114713.webp
    28 KB · Görüntüleme: 80
Evet tatlım bak oldugu gibi duruyor yine kullanacagim inşallah
Çok güzell kızına kalacak harika bir şey. Bizim de 5 kuşaktır kadinlarimizda olan bir altın küpe vardı top şeklinde ama malesef bende bozuldu çok küçük yaşta verdikleri için kaybetmişim , benzer bir şey bulup tekrardan bunu devam ettireceğim bende. bir de doğurganlığı simgeleyen Meryem Ana otu çok güzel olacak

Ne kiyafet yikadim ne canta hazirladim nede odasini bi duzene soktum

Yarin eşim evde beraber yapacağız insallah ,yazliklar kisliklar kalkacak ,kizimin kiyafetleri örgüler montlar kallacak sonrada bi duzene sokucam artik
Bende hiç birsey yapmıyorum. Sanki böyle 16 17 li haftalardayim. Çocuklara yazlik alışveriş yaptım posetlerde duruyor öyle. Hepsi yıkanacak yerlestirilecek bebek kıyafetlerine hiç başlamadım zaten yıkamaya onların ütusunu ben yaparım diyordum ama yapamayacağım abla halletsin. Aniden agirlastim sanki içimden gelmiyor.

33 haftada olmam dışında sorun yok.

Günaydınnnnn ben yine annemdeyim miss gibi yatışlarda bizde yarın pikniğe gidicez yonca doğurmadan gidelim dediler yazın ben gidemem daha
Pazartesiden itibarende bahar temizliği yapıcam yazlıklar kışlıklar kalkıcak, tüller perdeler yıkanıcak, halıları yıkarım makinaya atıp , mutdağı komple indirip yıkayıp silcem 1hafta temizliğe ayırcam

Oda guzel bi adetmis

Bu otun minik yapraklari var her suda islamada onlar suya dagiliyor defalarca kullanilirmi , etkisi kalici olurmu onu bilmiyorum bi arastirmak lazim keşke dedigin gibi uzun uzun yillar saklansa ne guzel olur

Okurken ben yoruldum kiz

Sende is dahada cokmuş yardimci sart degil farz sana

Ohh sefan olsun bol bol temiz hava oksijenin tafini cikar , bizde her pazar gideriz hemen hemen

O kadar isi tek basina yapmayacaksın demi

Ya zaten yardımcı var ama yine yemeği ben yapıyorum. Bide çocukların istekleri büyüdükçe bitmiyor parki gezmesi. Kendimi iyi hissetsem sorun yok ama yorgun hissediyorum.
Hem agirlastik hem tahammulsuzlestik havada isiniyo artik bi agirlik çöküyor işte ,vitamin ilaclari enerjik yapiyor gece yatarken icince , sabah enrjik uyaniyom sende oyle ic

Canın çıkar kız mahvolursun yorgunluktan

Ohh sefan olsun bol bol temiz hava oksijenin tafini cikar , bizde her pazar gideriz hemen hemen

O kadar isi tek basina yapmayacaksın demi
Aynen cidden bi temiz hava almak şart

Kv ve annem gelelim yapalım dedilerde ben istemedim şuan daha iyiyken yapıyım, işlerini bize yaptırdı demesinler
Bide bizde ablada yok yardım edicek fbtl
Mecbur kendim yapıcam Eşimde öküz değildir herhalde yardım eder

Canın çıkar kız mahvolursun yorgunluktan
Normalde yapmazdım bukadarda, şimdi doğumdan sonra millet mutfağa girer çıkar, aaaaa ne kdar pisss kızmış demesin diye evi gıcır gıcır yapmam lazım
Belki kardeşimi getiririm yardıma Oda bi işin ucundan tutar , öyle diyince bi korktum

Yardıma gelmek isteyene hayır deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…