- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.721
Devlet ve üniversite hastanesinde epidural yok galiba öyle duymustm. Ben üniversitede dogurcam da bilmiyorum bu persembe doktoruma soriyim var miymis. Epidural de cok garip yani hissetmeden ıkınıyor musun nasil oluyor?bi de epidurali gecen hissetmeye baslayan ya da etki etmeden doguranlar var bosa gitme ihtimali de var bilemedim belki acı yerine imkan varsa bi doz alınabilirBi de epiduralli yaparsan o çıkma anını hiç hissetmiyorsun. Hatta eve geldikten günler sonra bile o uyuşukluk tam geçmediğinden ben dikiş ağrısı hissetmedim mesela. Pozitif düşün pozitif olsun
Valla venim annem kiz kardesim bide kadin gelecek onlarada yazik dedim kadinda sart , ama kv yi istemiyorum cunku ofa dogumdan sonra beni iyi gorunce hemen iş buyurmaya baslar yüzü olur o yuzden gelmesin annen dedim eşimeAynen cidden bi temiz hava almak şart
Kv ve annem gelelim yapalım dedilerde ben istemedim şuan daha iyiyken yapıyım, işlerini bize yaptırdı demesinler
Bide bizde ablada yok yardım edicekfbtl
Mecbur kendim yapıcamEşimde öküz değildir herhalde yardım eder
Bana pis diyebilirler asla kendim olsam kalkışmam bu kadarNormalde yapmazdım bukadarda, şimdi doğumdan sonra millet mutfağa girer çıkar, aaaaa ne kdar pisss kızmış demesin diye evi gıcır gıcır yapmam lazım
Belki kardeşimi getiririm yardımaOda bi işin ucundan tutar , öyle diyince bi korktum
Olur mu hiç öyle bir insanKahve sevmeyen insan
Ben kendi evimin duvarını silmiyorumKizimin temizligi pandemiye denk geldi kv ve annemle temizlik yaptik , neyse dogumdan sonra kizim 7 aylikti sanirim kv merve salonumun duvarini silermisin demeye başladı, ayy bi sinir oldum neyse tamam dedim yüze gelmiym dedim gittim tabikide tam silemedim kizim durmadi tamam annem sagol kiza bak sen dedi yani simdi 2 cocuklada hic teklif etmesin bi zahmet
Boyle isler buyurmayi coo sever işe baslamayi bile düşündüm belki buyurmaz diye
Ne çirkin bir şeymisEvet tatlım bak oldugu gibi duruyor yine kullanacagim inşallah
AynenBana pis diyebilirler asla kendim olsam kalkışmam bu kadar
Neden kendi kendini temizliyormu yoksaBen kendi evimin duvarını silmiyorum
Dimi anamı çağırıyım ben yinedeYardıma gelmek isteyene hayır deme
Ayyy doğum dan sonra iş buyurur mu, prenses gibi yat dinlen hiç sevmemValla venim annem kiz kardesim bide kadin gelecek onlarada yazik dedim kadinda sart , ama kv yi istemiyorum cunku ofa dogumdan sonra beni iyi gorunce hemen iş buyurmaya baslar yüzü olur o yuzden gelmesin annen dedim eşime
Kadin geri benden beklentiye giriyor ,bak severim kotu bi sozu yok ama cok iş buyuryor yav deli ediyo beni
Ayyyyy bunlar sülalecek temizlik hastaları , kv görümce habire temizlik yapıyo, sonra hastalandım diye sızlanıyorBana pis diyebilirler asla kendim olsam kalkışmam bu kadar
Büyücü malzemesi gibiNe çirkin bir şeymis
Duvar silmek aklıma en son gelecek olan seydir valla . Bana kirli gözükmüyorlar nedenseNeden kendi kendini temizliyormu yoksa
Benim kv 2 ayda bir siler
Şu duvar silme işinide hiç anlamamKizimin temizligi pandemiye denk geldi kv ve annemle temizlik yaptik , neyse dogumdan sonra kizim 7 aylikti sanirim kv merve salonumun duvarini silermisin demeye başladı, ayy bi sinir oldum neyse tamam dedim yüze gelmiym dedim gittim tabikide tam silemedim kizim durmadi tamam annem sagol kiza bak sen dedi yani simdi 2 cocuklada hic teklif etmesin bi zahmet
Boyle isler buyurmayi coo sever işe baslamayi bile düşündüm belki buyurmaz diye
Çok toz yapışıyor bende gerek var derdim ama çok gerek oluyırmuş boyadan mı kaynaklanıyor anlamdımŞu duvar silme işinide hiç anlamamne gerek var
Şu kadar rahat olsak yeter beeDuvar silmek aklıma en son gelecek olan seydir valla . Bana kirli gözükmüyorlar nedense
İste benim felsefem.Aynen
Ben de pek takan biri değilim
" benden kıymetli mi?"
" gelip yapsaydın " tarzında cevaplar duyabilirler benden
Sana ne len
Sana mi pisimpissem kendime pisim
Allah allahhhhhh, hiç dikkat etmedim valla, hatta geçen instagramda silinen bi duvar gördüm, eşime söylmedim oda yağlı boya olması lazım silinmesi için dedi, bende salağa yatıyom heeee bizim öyle değil dedim kapattım konuyuÇok toz yapışıyor bende gerek var derdim ama çok gerek oluyırmuş boyadan mı kaynaklanıyor anlamdım
Geçen aklıma şey geldiŞu duvar silme işinide hiç anlamamne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?