Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bi de epiduralli yaparsan o çıkma anını hiç hissetmiyorsun. Hatta eve geldikten günler sonra bile o uyuşukluk tam geçmediğinden ben dikiş ağrısı hissetmedim mesela. Pozitif düşün pozitif olsun
Devlet ve üniversite hastanesinde epidural yok galiba öyle duymustm. Ben üniversitede dogurcam da bilmiyorum bu persembe doktoruma soriyim var miymis. Epidural de cok garip yani hissetmeden ıkınıyor musun nasil oluyor?bi de epidurali gecen hissetmeye baslayan ya da etki etmeden doguranlar var bosa gitme ihtimali de var bilemedim belki acı yerine imkan varsa bi doz alınabilir

Valla venim annem kiz kardesim bide kadin gelecek onlarada yazik dedim kadinda sart , ama kv yi istemiyorum cunku ofa dogumdan sonra beni iyi gorunce hemen iş buyurmaya baslar yüzü olur o yuzden gelmesin annen dedim eşime

Kadin geri benden beklentiye giriyor ,bak severim kotu bi sozu yok ama cok iş buyuryor yav deli ediyo beni

Bana pis diyebilirler asla kendim olsam kalkışmam bu kadar

Kizimin temizligi pandemiye denk geldi kv ve annemle temizlik yaptik , neyse dogumdan sonra kizim 7 aylikti sanirim kv merve salonumun duvarini silermisin demeye başladı, ayy bi sinir oldum neyse tamam dedim yüze gelmiym dedim gittim tabikide tam silemedim kizim durmadi tamam annem sagol kiza bak sen dedi yani simdi 2 cocuklada hic teklif etmesin bi zahmet

Boyle isler buyurmayi coo sever işe baslamayi bile düşündüm belki buyurmaz diye

Ben kendi evimin duvarını silmiyorum

Yardıma gelmek isteyene hayır deme
Dimi anamı çağırıyım ben yinede
Ayyy doğum dan sonra iş buyurur mu, prenses gibi yat dinlen hiç sevmem yaaa zaten anne kardeşş daha iyi kv temizlikte ne işi var
Bana pis diyebilirler asla kendim olsam kalkışmam bu kadar
Ayyyyy bunlar sülalecek temizlik hastaları , kv görümce habire temizlik yapıyo, sonra hastalandım diye sızlanıyor Eşime diyorum annen bize gelse kim bilir arkamdan ne konuşur,
Eşimde öyleydide 11 ayda biraz alıştı bana
Kapının üstleri boruların üstlerine kadar bakarlarmış

Şu duvar silme işinide hiç anlamam ne gerek var

Duvar silmek aklıma en son gelecek olan seydir valla . Bana kirli gözükmüyorlar nedense
Şu kadar rahat olsak yeter bee bi su yap beyaz bezide al elinin yettigi yeri sil suya bak gozukur ozmn kiri

Yok ben normal olsam ilk bahar ve sonbaharda silerdim duvarlarimi perdeler yikanmali mutfak dolap ici disi silinmeli ama bu sene kaldi işte

Aynen
Ben de pek takan biri değilim

" benden kıymetli mi?"
" gelip yapsaydın " tarzında cevaplar duyabilirler benden

Sana ne len
Sana mi pisim pissem kendime pisim
İste benim felsefem. Geçen kv de soruyor temizliğe başladınız mı diye bende ne temizliği dedim. O kadar ki unutmuşum. Neyse kendisi çok teklif etti aslidna ben de yardımcı çağırırım dedim. Ama niyetim ogluna yaptırmak.

Çok toz yapışıyor bende gerek var derdim ama çok gerek oluyırmuş boyadan mı kaynaklanıyor anlamdım
Allah allahhhhhh, hiç dikkat etmedim valla, hatta geçen instagramda silinen bi duvar gördüm, eşime söylmedim oda yağlı boya olması lazım silinmesi için dedi, bende salağa yatıyom heeee bizim öyle değil dedim kapattım konuyu

Şu duvar silme işinide hiç anlamam ne gerek var
Geçen aklıma şey geldi
Mop var
Duvara sürüyorsun. Maksat tozu varsa almak için. Toz oluyormus duvarlar

Ondan alıcam . sana da tavsiyemdir
En azından uğraştırıcı degil.

Ayy ablam annemın duvarlarını silmiş 1 hafta kendine gelemedı.

Dedim ne gerek vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…