Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bu sene hamilelik olmasaydı evin duvarlarını kendim boyamayı denemeyi düşünüyordum. Başka bahara kaldı artık. Oy benim annem de silerdi eskiden duvar.

İşte bende onu insternette gördüm bez bağlıyosun başına siliyosunda duvarın yağlı boya olması gerekiyo galiba v bildiğin duvar parlıyo bendeki işin bahanesi tabi

Geç yap dıyeydın
Kiz duvar silinmezmi ,kudurdunmu
Ben duvar silindiğini geçen sene ablamda gördüm anneme yaparken

Benim yatak odamda çok oluyor orda giyinip soyunurken toz çok çıkıyor herhalde silince çıkan tozu görsen saten boya yağlı boya değildir o

Ben bu sene hamilelik olmasaydı evin duvarlarını kendim boyamayı denemeyi düşünüyordum. Başka bahara kaldı artık. Oy benim annem de silerdi eskiden duvar.
Sonra annende ne bel kalmıştır ne başka bisi.
Aşırı temizlik hastaları genelde yas ilerleyince sorunlu oluyorlar
Aynı annem gibi

Evet hiç korkma sancılı bir süreç ama sonu çok güzel

Sende serklaj yokmu ne.mutfagi ne temizligi otur oturdugun yerde hele
Oy olmazmı ama artık bişiler yapmam lazım çağıracak kadın bulamadım bide yarım yamalak yapsa olmadı bile diyemem sanırım anam yok denecek gibi kayınvalidem gelse mana bulmaktan iş yapmaz ben söylicem kocam yapçak pazar günü mesai araştırıyordu en son

Benim yatak odamda çok oluyor orda giyinip soyunurken toz çok çıkıyor herhalde silince çıkan tozu görsen saten boya yağlı boya değildir o
Doğru olabilir saten yağlı bilmemki işte parlak bi boya varya

Ayyy o toz kalkıyo deliriyorum siliyom heryeri arkamı dönüyorum yine toz

Avm de tekerlekli sandalye ile geziyorum diyen sen degil miydin
Yoksa karıştırıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…