- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.741
İşte o geldi aklıma zatenBüyücü malzemesi gibi
Kiz duvar silinmezmi ,kudurdunmuŞu duvar silme işinide hiç anlamamne gerek var
Hayatimda ilk defa duyuyorumKiz duvar silinmezmi ,kudurdunmu
Ben bu sene hamilelik olmasaydı evin duvarlarını kendim boyamayı denemeyi düşünüyordum.Şu kadar rahat olsak yeter beebi su yap beyaz bezide al elinin yettigi yeri sil suya bak gozukur ozmn kiri
Yok ben normal olsam ilk bahar ve sonbaharda silerdim duvarlarimi perdeler yikanmali mutfak dolap ici disi silinmeli ama bu sene kaldi işte
İşte bende onu insternette gördüm bez bağlıyosun başına siliyosunda duvarın yağlı boya olması gerekiyo galiba v bildiğin duvar parlıyoGeçen aklıma şey geldi
Mop var
Duvara sürüyorsun. Maksat tozu varsa almak için. Toz oluyormus duvarlar
Ondan alıcam .sana da tavsiyemdir
En azından uğraştırıcı degil.
Ayy ablam annemın duvarlarını silmiş 1 hafta kendine gelemedı.
Dedim ne gerek vardı
Geç yap dıyeydınİste benim felsefem.Geçen kv de soruyor temizliğe başladınız mı diye bende ne temizliği dedim. O kadar ki unutmuşum. Neyse kendisi çok teklif etti aslidna ben de yardımcı çağırırım dedim. Ama niyetim ogluna yaptırmak.
Ben duvar silindiğini geçen sene ablamda gördüm anneme yaparkenKiz duvar silinmezmi ,kudurdunmu
Benim yatak odamda çok oluyor orda giyinip soyunurken toz çok çıkıyor herhalde silince çıkan tozu görsen saten boya yağlı boya değildir oAllah allahhhhhh, hiç dikkat etmedim valla, hatta geçen instagramda silinen bi duvar gördüm, eşime söylmedim oda yağlı boya olması lazım silinmesi için dedi, bende salağa yatıyom heeee bizim öyle değil dedim kapattım konuyu
Sende serklaj yokmu ne.mutfagi ne temizligi otur oturdugun yerde heleYarın bende gocamlan mutfağa giricem inşallah elimi kana bulamam iyice çok sinirli bişi oldum kendime bile gıcık olmaya başladım
Sonra annende ne bel kalmıştır ne başka bisi.Ben bu sene hamilelik olmasaydı evin duvarlarını kendim boyamayı denemeyi düşünüyordum.Başka bahara kaldı artık. Oy benim annem de silerdi eskiden duvar.
Babam silmeye gerek kalmadan boyardı senede 1 kere veya 2 kere oyuzden hiç biz silmemiştikKiz duvar silinmezmi ,kudurdunmu
Evet hiç korkma sancılı bir süreç ama sonu çok güzelBenim de aklımdaydi hatirlattiginiz çok iyi oldu , aktardan alıp koyalım doğum cantamiza. Ben Fatma Ana eli otu diye biliyordum öyle de isimlendiriliyormus aynı şeylermis . Birde bildigim kadarıyla saklanıp tekrar tekrar kullanılabilirmis. Dusunsenize kuşaktan kuşağa kadınlara bizden bu otun geçtiğini ,ah çok güzel .
Anteplililili ilk doğumdan kalanı sakladin mi acaba merak ettim ?
Aslında ben vajinal muayeneden falan hiç rahatsızlık duymadım şuana kadar, 14. Haftaya kadar hep vajinal muayene oldum zaten ama çatalda dogum fikrini pek sevmiyorum sanki . Ama dediğin gibiyse daha rahat olabilir belki .
Oy olmazmı ama artık bişiler yapmam lazım çağıracak kadın bulamadım bide yarım yamalak yapsa olmadı bile diyemem sanırım anam yok denecek gibi kayınvalidem gelse mana bulmaktan iş yapmazSende serklaj yokmu ne.mutfagi ne temizligi otur oturdugun yerde hele
Ablalarına nazaran aşırı hareketli olması ve karnımın şekli itibariyle erkek gibi bir kız bekliyorum
Benimde öyle kocaman ve ilerde, kızımda hep aşağıdaydı o yüzden markette falan AA erkek dmi nerden bildik falan diyolarBenımkı de erkek gobegı
O yüzden aşağıda gözüküyor demek ki
Doğru olabilir saten yağlı bilmemki işte parlak bi boya varyaBenim yatak odamda çok oluyor orda giyinip soyunurken toz çok çıkıyor herhalde silince çıkan tozu görsen saten boya yağlı boya değildir o
Avm de tekerlekli sandalye ile geziyorum diyen sen degil miydinOy olmazmı ama artık bişiler yapmam lazım çağıracak kadın bulamadım bide yarım yamalak yapsa olmadı bile diyemem sanırım anam yok denecek gibi kayınvalidem gelse mana bulmaktan iş yapmazben söylicem kocam yapçak pazar günü mesai araştırıyordu en son
Ben kızımda bilmiyodum, bunda kullanacağım sen yine hatırlat bize, bende kızıma saklayayımEvet tatlım bak oldugu gibi duruyor yine kullanacagim inşallah
AnnnammmmmmAman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
Bizim canımızı sen mi verdın lenAman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?