Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Avm de tekerlekli sandalye ile geziyorum diyen sen degil miydin
Yoksa karıştırıyor muyum?
Evet benim canım ama ne yapçan kimseyi bulamadım yardıma evde dinlene dinlene yaparım zaten yarım saatte bir tansiyonum düşüyor mecbur dinleniyorum eşim Allah razı olsun çok yardımcı olur ne desem yapar normalde asla yapmaz ama hamileliklerimde hep birlikte yaptık herşeyimizi

Kız çıldırdın mı sen 3-4 gün bebiş kıyafeti yıka ütüle uğraştım anında 8 cm azaldı rahim ağzı uzunluğu bırak temizliği filan Allah aşkına

Canım benim
Bebek dogsun kendine gelınce yaparsın
Ne acelen var ?

Kız çıldırdın mı sen 3-4 gün bebiş kıyafeti yıka ütüle uğraştım anında 8 cm azaldı rahim ağzı uzunluğu bırak temizliği filan Allah aşkına
Benim doktor ölçmeyi unutuyor pazartesi sorucam ben oturduğum yerden ütüledim bitirdim şu kilitli poşetler çok işime yaradı hepsini iki günde bitirdim bebeği çok yukarda hissediyorum Buda bana güven veriyor galiba canım

Boşver konuşan konuşsun keşke bulabilseydim ben şimdi bi yaptım belki doğuma bir hafta varken bulabilirsem çağırırım bir cam balkon varki bende 1,5 saatten aşaağı silinmiyor ve 5. Kattayım yükseklik korkum var bulamazsamda eşim silecek ama ona da yazık inşallah bulurum

Aman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
Ne duvarı len kafayı mı yediniz
Benim sadece mutfakta dıvar kağıdı var o siliniyor. Zaten fısfısı sıkınca kiri akıyor bi bez bitti
Diğer odalara gerek yok ne gerek var len

Kimin ne dediği de çok da tın
Normalde her seyimi kendim yapardım ama geçen hafta yardımcı aldım, temizledi gitti. Bu halimle uğraşamam. Eşim zaten yoğun çalısıyor, onun yaptığı temizliği de beğenmem zaten.
Uğraşmayın deli misiniz son günlerimiz yatın keyfinize bakın
Duvar muvar da silmeyin

Kv yapayım demiş işte
Yaptirsana
Dedim ya hergün süpürge açar haftada 1-2 günde ağır temizlik yapar , Kendi evini temizlediğinde hastalandım diye inliyooo, bide gelip benimkini yapasa neler derr o yalandan geliyim diyo, geçen annem bebek kıyafetlerini yıkamaya geldi yardıma , oda söylemedim demesin diye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…