- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.761
Tamamdir cannimmBen kızımda bilmiyodum, bunda kullanacağım sen yine hatırlat bize, bende kızıma saklayayım
Ben 35. Haftada yerimden kalkabiliceğimi düşünmüyorumKızlar bu ne temizlik aşkı bari 35. Haftada falan başlayın da normal doğuma destek olsun
Esasta Ne haliniz varsa görünBizim canımızı sen mi verdın len
Evet benim canımAvm de tekerlekli sandalye ile geziyorum diyen sen degil miydin
Yoksa karıştırıyor muyum?
Kız dikkatli olun desteksiz iş yapmayın bari yardım eden birileri olsun mutlaka doğurmayın şimdiden haBen 35. Haftada yerimden kalkabiliceğimi düşünmüyorum
Ayyy allah korusun, yok 1 haftayı bölücem, hergün bi oda ufak ufak yavaş yavaşKız dikkatli olun desteksiz iş yapmayın bari yardım eden birileri olsun mutlaka doğurmayın şimdiden ha
Kız çıldırdın mı sen 3-4 gün bebiş kıyafeti yıka ütüle uğraştım anında 8 cm azaldı rahim ağzı uzunluğu bırak temizliği filan Allah aşkınaEvet benim canımama ne yapçan kimseyi bulamadım yardıma evde dinlene dinlene yaparım zaten yarım saatte bir tansiyonum düşüyor mecbur dinleniyorum eşim Allah razı olsun çok yardımcı olur ne desem yapar normalde asla yapmaz ama hamileliklerimde hep birlikte yaptık herşeyimizi
Var ya tam kabus diye rüyaya girecek cinsten konuştunAman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
Canım benimEvet benim canımama ne yapçan kimseyi bulamadım yardıma evde dinlene dinlene yaparım zaten yarım saatte bir tansiyonum düşüyor mecbur dinleniyorum eşim Allah razı olsun çok yardımcı olur ne desem yapar normalde asla yapmaz ama hamileliklerimde hep birlikte yaptık herşeyimizi
Aynen ergonomik çalışın bak heyecana gerek yokAyyy allah korusun, yok 1 haftayı bölücem, hergün bi oda ufak ufak yavaş yavaş
Cinnet geçirtecekler bana az kaldiiVar ya tam kabus diye rüyaya girecek cinsten konuştun
Benim doktor ölçmeyi unutuyor pazartesi sorucam ben oturduğum yerden ütüledim bitirdim şu kilitli poşetler çok işime yaradı hepsini iki günde bitirdim bebeği çok yukarda hissediyorum Buda bana güven veriyor galiba canımKız çıldırdın mı sen 3-4 gün bebiş kıyafeti yıka ütüle uğraştım anında 8 cm azaldı rahim ağzı uzunluğu bırak temizliği filan Allah aşkına
Kv yapayım demiş işteBu ablalaları yardımcı kadınları neden buluyonuzzz tutuyonuzzzz tanıdım vasıtasıylamı
biz hiç tutmadık kendi işimizi kendimiz gördükgerçi tutsam kv bu sefer arkadamdan kesin konuşurda yinede biliyim ,
Boşver konuşan konuşsun keşke bulabilseydim ben şimdi bi yaptım belki doğuma bir hafta varken bulabilirsem çağırırım bir cam balkon varki bende 1,5 saatten aşaağı silinmiyor ve 5. Kattayım yükseklik korkum var bulamazsamda eşim silecek ama ona da yazık inşallah bulurumBu ablalaları yardımcı kadınları neden buluyonuzzz tutuyonuzzzz tanıdım vasıtasıylamı
biz hiç tutmadık kendi işimizi kendimiz gördükgerçi tutsam kv bu sefer arkadamdan kesin konuşurda yinede biliyim ,
Ne duvarı len kafayı mı yedinizAman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
Böyle giderse hepsi doğurur teker tekerKız dikkatli olun desteksiz iş yapmayın bari yardım eden birileri olsun mutlaka doğurmayın şimdiden ha
O zaman hiç olmaz canım kendimi riske edecek bişi yapmıycam zaten olduğu kadar yapçqmCanım benim
Bebek dogsun kendine gelınce yaparsın
Ne acelen var ?
Dedim ya hergün süpürge açar haftada 1-2 günde ağır temizlik yapar , Kendi evini temizlediğinde hastalandım diye inliyooo, bide gelip benimkini yapasa neler derrKv yapayım demiş işte
Yaptirsana
Sen bilirsin :)O zaman hiç olmaz canım kendimi riske edecek bişi yapmıycam zaten olduğu kadar yapçqm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?