Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E o zaman açıkça dersin " sen kendi işimi zor yapıyorsun, o yuzden çağırmak istemedim " diye

Ayyy bende bende silemiyorum yüksek olunca, cidden onun için çağırılır Ben köşelere elim gitmiyo valla sallamıyom napıyım anca okadar Bizden kıymetli değil

Ayyy bende bende silemiyorum yüksek olunca, cidden onun için çağırılır Ben köşelere elim gitmiyo valla sallamıyom napıyım anca okadar Bizden kıymetli değil
Bu toz işini robot süpürgeyle çözdüm canım eskisi gibi çok toz çıkmıyor gerçekten rahatlattı beni bütün mobilyalarımın altına giriyor yataklarımın altına bile dip köşe hiç toz kalmadı silince bile su çok kirlenmiyor eskisi gibi onun dışında herşey olduğu kadar olsun

Mantıklı heee güzel cvp ben biraz safcanayım yaaaa sözler sonradan aklıma geliyo
Gizli saklı iş yapma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Normal yaptığın şey bile olsa bu sefer alınganlık yapar.
Seni olduğun gibi kabul etsin istiyorsan
Gereksiz şeyleri gizlemesonra yaptığında " değişti bu kız "oluyor

Ogffff bende yok yaaaaaa geçen sene evlendim keşke çeyizimde alsaydım Eşime aldırmam lazım cidden doğum dan sonrada sanada kolaylık olur o cidden

Ve gün boyunca ne yapılırsa. Yani yapıldığı kadar yapıyorlar
Benim ev adam akıllı tutulursa yarım günde bile biter banyo mutfak ve balkonum oyalar biraz çünkü oralara gerçekten çok bakamadım eğilemiyorum malum güç verip ovamıyorum ama bulamadım işte aslında ayda bikere 350 çok değil çalıştığım için evde olsam buna bütçe ayıramaya bilirim ama çalışan kadının mutlaka ihtiyacı bütçe yeterse ev hanımında ihtiyacı çocuklar yeterince yoruyor zaten

Bi ölçtür sen onu canım kaç çıkmıştı en son ben de oturarak ütüledim eşimden de sürekli yardım aldım tabi herkesin farklıdır durumu sen yine de tedbirli ol diye söyledim Dr Bi baksın ona göre karar verirsin zaten

Yarım günde bitecek işse iyi.
Ama gelen kişinin eli ağırsa bitmez

Ya acıyı hissetmiyorsun ama sancının geldiğini hissediyorsun bi de ebeler sana diyor şimdi ıkın şimdi dur diye. Anestezi uzmanının işinde ehil olması çok önemli.

Ben en son baktığında rahim ağzım dikili olduğundan açıklık göremedi çok şükür serklajım 3 yıl önceki gebeliğimden kalma oda gömülmüş çok işe yararlığı kalmamış sen dikkatli ol dedi biraz ayakta kalsam hemen poregestan hapını fitil olarak kullanıp ayaklarımı kaldırıp yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…