- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.781
E o zaman açıkça dersin " sen kendi işimi zor yapıyorsun, o yuzden çağırmak istemedim " diyeDedim ya hergün süpürge açar haftada 1-2 günde ağır temizlik yapar , Kendi evini temizlediğinde hastalandım diye inliyooo, bide gelip benimkini yapasa neler derro yalandan geliyim diyo, geçen annem bebek kıyafetlerini yıkamaya geldi yardıma , oda söylemedim demesin diye bence
Armutta biraz tuzlu oluyor o işler. Bi tanıdık aracılığıyla falan bulmak daha iyiKızlar armut uygulaması vardı ordanmı baksak ordan badanacı Nike bulup yaptırıyorlardı deneyen varmı
Etrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardıArmutta biraz tuzlu oluyor o işler. Bi tanıdık aracılığıyla falan bulmak daha iyi
Ayyy bende bende silemiyorum yüksek olunca, cidden onun için çağırılırBoşver konuşan konuşsun keşke bulabilseydim ben şimdi bi yaptım belki doğuma bir hafta varken bulabilirsem çağırırım bir cam balkon varki bende 1,5 saatten aşaağı silinmiyor ve 5. Kattayım yükseklik korkum var bulamazsamda eşim silecek ama ona da yazık inşallah bulurum
Ve gün boyunca ne yapılırsa. Yani yapıldığı kadar yapıyorlarEtrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardı
Mantıklı heee güzel cvpE o zaman açıkça dersin " sen kendi işimi zor yapıyorsun, o yuzden çağırmak istemedim " diye
Gel gel kaçmaİki gündür bakamıyorum buraya. Girdim temizlik muhabbeti ve çıkıyorum
Bu toz işini robot süpürgeyle çözdüm canım eskisi gibi çok toz çıkmıyor gerçekten rahatlattı beni bütün mobilyalarımın altına giriyor yataklarımın altına bile dip köşe hiç toz kalmadı silince bile su çok kirlenmiyor eskisi gibi onun dışında herşey olduğu kadar olsunAyyy bende bende silemiyorum yüksek olunca, cidden onun için çağırılırBen köşelere elim gitmiyo valla sallamıyom napıyım anca okadar Bizden kıymetli değil
Gizli saklı iş yapma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Normal yaptığın şey bile olsa bu sefer alınganlık yapar.Mantıklı heee güzel cvpben biraz safcanayım yaaaa sözler sonradan aklıma geliyo
Ogffff bende yok yaaaaaa geçen sene evlendim keşke çeyizimde alsaydımBu toz işini robot süpürgeyle çözdüm canım eskisi gibi çok toz çıkmıyor gerçekten rahatlattı beni bütün mobilyalarımın altına giriyor yataklarımın altına bile dip köşe hiç toz kalmadı silince bile su çok kirlenmiyor eskisi gibi onun dışında herşey olduğu kadar olsun
Benim ev adam akıllı tutulursa yarım günde bile biter banyo mutfak ve balkonum oyalar biraz çünkü oralara gerçekten çok bakamadım eğilemiyorum malum güç verip ovamıyorum ama bulamadım işte aslında ayda bikere 350 çok değil çalıştığım için evde olsam buna bütçe ayıramaya bilirim ama çalışan kadının mutlaka ihtiyacı bütçe yeterse ev hanımında ihtiyacı çocuklar yeterince yoruyor zatenVe gün boyunca ne yapılırsa. Yani yapıldığı kadar yapıyorlar
Evet normal fiyat. 350/400 arası değişiyor. Armutta bu fiyatı aldıysan iyi aslındaEtrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardı
Bi ölçtür sen onu canım kaç çıkmıştı en son ben de oturarak ütüledim eşimden de sürekli yardım aldım tabi herkesin farklıdır durumu sen yine de tedbirli ol diye söyledim Dr Bi baksın ona göre karar verirsin zatenBenim doktor ölçmeyi unutuyor pazartesi sorucam ben oturduğum yerden ütüledim bitirdim şu kilitli poşetler çok işime yaradı hepsini iki günde bitirdim bebeği çok yukarda hissediyorum Buda bana güven veriyor galiba canım
Yok bu arkadaşlardan duyduklarım 350 ye geliyorlardır dediler armut şimdi aklıma geldi armutta hiç bakmadımEvet normal fiyat. 350/400 arası değişiyor. Armutta bu fiyatı aldıysan iyi aslında
Yarım günde bitecek işse iyi.Benim ev adam akıllı tutulursa yarım günde bile biter banyo mutfak ve balkonum oyalar biraz çünkü oralara gerçekten çok bakamadım eğilemiyorum malum güç verip ovamıyorum ama bulamadım işte aslında ayda bikere 350 çok değil çalıştığım için evde olsam buna bütçe ayıramaya bilirim ama çalışan kadının mutlaka ihtiyacı bütçe yeterse ev hanımında ihtiyacı çocuklar yeterince yoruyor zaten
Ya acıyı hissetmiyorsun ama sancının geldiğini hissediyorsun bi de ebeler sana diyor şimdi ıkın şimdi dur diye. Anestezi uzmanının işinde ehil olması çok önemli.Devlet ve üniversite hastanesinde epidural yok galiba öyle duymustm. Ben üniversitede dogurcam da bilmiyorum bu persembe doktoruma soriyim var miymis. Epidural de cok garip yani hissetmeden ıkınıyor musun nasil oluyor?bi de epidurali gecen hissetmeye baslayan ya da etki etmeden doguranlar var bosa gitme ihtimali de var bilemedim belki acı yerine imkan varsa bi doz alınabilir
Ben en son baktığında rahim ağzım dikili olduğundan açıklık göremedi çok şükür serklajım 3 yıl önceki gebeliğimden kalma oda gömülmüş çok işe yararlığı kalmamış sen dikkatli ol dedi biraz ayakta kalsam hemen poregestan hapını fitil olarak kullanıp ayaklarımı kaldırıp yatıyorumBi ölçtür sen onu canım kaç çıkmıştı en son ben de oturarak ütüledim eşimden de sürekli yardım aldım tabi herkesin farklıdır durumu sen yine de tedbirli ol diye söyledim Dr Bi baksın ona göre karar verirsin zaten
Bunu duyan benGünaydın, bana Gore dinlenmen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?