- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.801
Arkadaşlarım aldığında popüler diye alıyorlar ne gereksiz alet demiştim ama eski süpürgem 11 yıllık biraz büyük sürükleyemeyince aldım iyiliğe almışım hele mobilyaların altında gezebiliyorsa hiç toz çıkmıyorOgffff bende yok yaaaaaa geçen sene evlendim keşke çeyizimde alsaydımEşime aldırmam lazım cidden doğum dan sonrada sanada kolaylık olur o cidden
Annemler de Çarşamba Adrasan a gidiyorlarmışGünaydınnnnn ben yine annemdeyim miss gibi yatışlardabizde yarın pikniğe gidicez yonca doğurmadan gidelim dediler yazın ben gidemem daha
Pazartesiden itibarende bahar temizliği yapıcam yazlıklar kışlıklar kalkıcak, tüller perdeler yıkanıcak, halıları yıkarım makinaya atıp , mutdağı komple indirip yıkayıp silcem1hafta temizliğe ayırcam
Ben bayramdan önce aldım 350 verdim canım armuttan da arkadaşlarım almıştı memnun kaldılar ama pandemi den önceydi aldıkları..Yok bu arkadaşlardan duyduklarım 350 ye geliyorlardır dediler armut şimdi aklıma geldi armutta hiç bakmadım
Valla siz bilirsinizBunu duyan ben
Yarın pikniğe gidiyoruz.
Paintball oynayabilir miyim
Voleybol un ucundan oynayabilirim
Ortada Sıçan oynarsam kesin dogururum
Herşey ikiye katlandı kimbilir nasıl katlanmıştır ben bursadayım bilen varsa tavsiye edebileceği biri değerlendiririmBen bayramdan önce aldım 350 verdim canım armuttan da arkadaşlarım almıştı memnun kaldılar ama pandemi den önceydi aldıkları..
Doğruuuu ben hep eşimle hallettiriyorım işleriGizli saklı iş yapma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Normal yaptığın şey bile olsa bu sefer alınganlık yapar.
Seni olduğun gibi kabul etsin istiyorsan
Gereksiz şeyleri gizlemesonra yaptığında " değişti bu kız "oluyor
Ben o yüzden griye boyadımDuvar silmek aklıma en son gelecek olan seydir valla . Bana kirli gözükmüyorlar nedense
350 civarıdır bence canım Bi sor soruştur illaki vardır bir gelen birilerineHerşey ikiye katlandı kimbilir nasıl katlanmıştır ben bursadayım bilen varsa tavsiye edebileceği biri değerlendiririm
Benimde açık gri ama yazı yazılacak kıvama geliyoBen o yüzden griye boyadım
Yoo yine mesafeli ol ıstıyorsan. Her şeyi bilmesine gerek yok ama duyduğu zand çekinerek söyleme yeterlıDoğruuuu ben hep eşimle hallettiriyorım işleriBen galiba baya mesafeliyim ama dediğin gibi olur arkamdan laf yapmasın
Aaayyyy sende pikniğe gidiyonn bizde gidicez yarınBunu duyan ben
Yarın pikniğe gidiyoruz.
Paintball oynayabilir miyim
Voleybol un ucundan oynayabilirim
Ortada Sıçan oynarsam kesin dogururum
Aynen yani bari 35.haftada başlayın diyorumBöyle giderse hepsi doğurur teker teker
Eşim bile kızıyo bu duruma, sen sessiz kalıyosun anca lafın bana diyoYoo yine mesafeli ol ıstıyorsan. Her şeyi bilmesine gerek yok ama duyduğu zand çekinerek söyleme yeterlı
Eşin de değişikmişEşim bile kızıyo bu duruma, sen sessiz kalıyosun anca lafın bana diyoazcık konuş cvpını ver diyo
12 yıllık evliyim 5 tane ev değiştirdim hiç duvar silmedikAman allah töbeee duvar silinmezse icine isler kiri hic arinmaz , ayy manyaklaşmayin silin duvarlarinizi kiz moplada olsa silin yani misafir gelir duvara adinizi yazar ha bak
Ayyyy orası çok güzelmiş yaaaaaAnnemler de Çarşamba Adrasan a gidiyorlarmış
Dedim beni de götürün
Dedi bende bundan korkuyordum
Kız ne güzel eşin konuş demiş ver cevabını eşini karıştırma araya..Eşim bile kızıyo bu duruma, sen sessiz kalıyosun anca lafın bana diyoazcık konuş cvpını ver diyo
Eşim benden fenaaaa yaaaaaa sanki ben gelin değil oEşin de değişikmiş
Ne biliyim cici kızı oynuyom, çocuk fln doğsun açılırım, hala bi utangaçlık varKız ne güzel eşin konuş demiş ver cevabını eşini karıştırma araya..
Esınden dolayı gerek kalmıyor ki baksanaKız ne güzel eşin konuş demiş ver cevabını eşini karıştırma araya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?