Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahhhh işte o nankör evlat abimmmmmm , torunum torunum bize o bakar dediler ev aldılar abime Şimdi babam bakıyorrrr,
gelin istemedi abimde istemedi
Hatta dün kendi dedi babanem anneme, ben sana gençken neler yaptım, bak senin eline kaldım sen bana bakıyosun dedi..
cidden o konuda iyi demişsin,
Kimin hayırlı kimin hayırsız olucak kimin eline düşüceğin belli olmaz

Öyle valla . Allah hic kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin.

Bazen annem diyor ki " hiç utanmadın mi o lafı söylerken"
Bazen ananeme laf söylüyorum anneme, demek ben öyle olsam bana da bakmayacaksınız " der.

Sen de öyle olma işte, öyle olmak iyi insanların işi degil, senin annen çok kötü bir insan " derım

Çocukken çok kızardı annem bana
Annesi hakkında olumsuz konuştuğum için.
Şuan pek bisi dıyemıyor. Cunku neyse onu söylüyorum

Bu arada ananem büyük kızı kocasından dayak yiyip eve geldi ve boşanacak dedi diye " piçini bırak öyle gel " diyen bir kadın düşğn.
4 sene önce küçük teyzem boşandı
Aynılarını ona da demiş.

Değişik bir varlık yani

Bunu duyan ben
Yarın pikniğe gidiyoruz.
Paintball oynayabilir miyim
Voleybol un ucundan oynayabilirim
Ortada Sıçan oynarsam kesin dogururum
Voleybol ip atlama ve ortada sıçan oynamayi cok severim , yarin piknige gideceklerden biride benim izleyecez mecbur icimiz yana yana

Ayyyy yazıkk insan ailesine güvenip bi kapısı olduğunu bilip eşine rest çekmesi gerekirken, birde aileden darbe yiyor çünkü çocuğu istemiyolar, sokra ger dönüyo çocuğaaa bi yer bulamadığı için, anannende tam fenaymış,

Bence oyuzden annen gördüğü bildiği için birşey diyemiyodur, o lafı söyleyen insanın nesini korucaksınki,,, uyuz oldum annanene

Ne olursa olsun o benim annem diyordu " artık diyemiyor.

Öyle valla
Merhametsiz, anlayissiz bir kadındır ananem.evlatlarının gözünün içine baka baka
Diğerini över.
Allah onunda yardımcı olsun

Ne olursa olsun o benim annem diyordu " artık diyemiyor.

Öyle valla
Merhametsiz, anlayissiz bir kadındır ananem.evlatlarının gözünün içine baka baka
Diğerini över.
Allah onunda yardımcı olsun
Allahın onu kimsenin eline düşürmesin cidden ozman dua etsinnnnn oyuzdennnn dediğin gibi yardımcı olsun

Etrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardı
Burada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…