- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.841
Ahhhh işte o nankör evlat abimmmmmm , torunum torunum bize o bakar dediler ev aldılar abime Şimdi babam bakıyorrrr,Bu isleri allah bilir tabii ki.
Ama işte yaşlandıklarında " hep biz mi bakıcaz diyen, zamanında hep onlara yardımcı olunan nankör evlatlar var "
Zamanında yardımcı okurken sesin cıkmıyordu ama ?
Ee elden ayaktan düşünce mi sıra ile olması aklına geliyor?
Ben de işte bunun erkenden soyledımolması gerektiği sekilde
Olsun şimdi ağırlaşmadan topaarlamak lazım, haziran ayını yatarak geçirelimYarın benim de kayınvalidem geliyor mutfak dolapların silecek iç dış, bir de bebek odası boyayacağız yarın. Pazartesi beni yerden kazırlar artık
Olsun şimdi ağırlaşmadan topaarlamak lazım, haziran ayını yatarak geçirelim
Öyle valla . Allah hic kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin.Ahhhh işte o nankör evlat abimmmmmm , torunum torunum bize o bakar dediler ev aldılar abime Şimdi babam bakıyorrrr,
gelin istemedi abimde istemedi
Hatta dün kendi dedi babanem anneme, ben sana gençken neler yaptım, bak senin eline kaldım sen bana bakıyosun dedi..
cidden o konuda iyi demişsin,
Kimin hayırlı kimin hayırsız olucak kimin eline düşüceğin belli olmaz
Voleybol ip atlama ve ortada sıçan oynamayi cok severim , yarin piknige gideceklerden biride benim izleyecez mecbur icimiz yana yanaBunu duyan ben
Yarın pikniğe gidiyoruz.
Paintball oynayabilir miyim
Voleybol un ucundan oynayabilirim
Ortada Sıçan oynarsam kesin dogururum
Ayyyy yazıkk insan ailesine güvenip bi kapısı olduğunu bilip eşine rest çekmesi gerekirken, birde aileden darbe yiyor çünkü çocuğu istemiyolar, sokra ger dönüyo çocuğaaa bi yer bulamadığı için, anannende tam fenaymış,Öyle valla . Allah hic kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin.
Bazen annem diyor ki " hiç utanmadın mi o lafı söylerken"
Bazen ananeme laf söylüyorum anneme, demek ben öyle olsam bana da bakmayacaksınız " der.
Sen de öyle olma işte, öyle olmak iyi insanların işi degil, senin annen çok kötü bir insan " derım
Çocukken çok kızardı annem bana
Annesi hakkında olumsuz konuştuğum için.
Şuan pek bisi dıyemıyor. Cunku neyse onu söylüyorum
Bu arada ananem büyük kızı kocasından dayak yiyip eve geldi ve boşanacak dedi diye " piçini bırak öyle gel " diyen bir kadın düşğn.
4 sene önce küçük teyzem boşandı
Aynılarını ona da demiş.
Değişik bir varlık yani
Aynen diğerleri daha kolaylı, allahdan perdelerde yıkandığı gibi asılabiliyoAynı şeyi düşünüyorum. camlar perdeler de bitsin diğerleri günlük iş zaten, yapılır
Ne olursa olsun o benim annem diyordu " artık diyemiyor.Ayyyy yazıkk insan ailesine güvenip bi kapısı olduğunu bilip eşine rest çekmesi gerekirken, birde aileden darbe yiyor çünkü çocuğu istemiyolar, sokra ger dönüyo çocuğaaa bi yer bulamadığı için, anannende tam fenaymış,
Bence oyuzden annen gördüğü bildiği için birşey diyemiyodur, o lafı söyleyen insanın nesini korucaksınki,,,uyuz oldum annanene
Allahın onu kimsenin eline düşürmesin cidden ozman dua etsinnnnn oyuzdennnn dediğin gibi yardımcı olsunNe olursa olsun o benim annem diyordu " artık diyemiyor.
Öyle valla
Merhametsiz, anlayissiz bir kadındır ananem.evlatlarının gözünün içine baka baka
Diğerini över.
Allah onunda yardımcı olsun
Evlatları ona yine saygılı kizAllahın onu kimsenin eline düşürmesin cidden ozman dua etsinnnnn oyuzdennnn dediğin gibi yardımcı olsun
Ayyy ben öyle insana saygılı olamıyorum, insanlar annelerine kıyamıyolar demekki, ben iyiyim hoşum ama kinciyimEvlatları ona yine saygılı kiz
Kötüler her zaman kazanıyorAyyy ben öyle insana saygılı olamıyorum, insanlar annelerine kıyamıyolar demekki, ben iyiyim hoşum ama kinciyimhelal valla
Burada saati 30 tl ye yapiyor gelenEtrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardı
Çok iyi fiyat Hilton ne ki neBurada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah
Wc ve banyoya ait dolaplarÇok iyi fiyat Hilton ne ki ne
Çok uygun fiyatBurada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah
İlk defa duyuyorum öyle dendiğini ne cahilimWc ve banyoya ait dolaplar
Ben deİlk defa duyuyorum öyle dendiğini ne cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?