- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.861
Zaten maymun çiçeği virüsü çıkmış gelip giden olmaz pis pis durabilirizTemizlik konusunu tamamen kapatsak iyi oalcak
Yalan haber diye okudum ama , insallah yalandır bide maymunla bilmem.neyle ugraşamayizZaten maymun çiçeği virüsü çıkmış gelip giden olmaz pis pis durabiliriz
Bunca virüs kol gezerken herkes hediyesini ibandan atsın
Günaydın kızlarben daha çantamı hazırlamadım hazırlayanlar neler koyduysa Bi aydınlatsın bizi de fikir olsun
Ben merak edip araştırdım biraz deminden beri kaşınıyorum ülkemize geldi mi bilmem ama pek yalana benzemiyor inşallah yalandır yinedeYalan haber diye okudum ama , insallah yalandır bide maymunla bilmem.neyle ugraşamayiz
Burada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah
Ankarada 45 liradan başlıyor saati gerçekten uygunmus.Çok uygun fiyat
Bantlarız artık mecbur ne yapalimKizlar dün eşimin babannesi , göğüslerin ucu yikari bakiyorsa süt bebeğe deezmis yani yediklerimiz gaz yapmazmışbende evde inceledimde karşiya bakiyo ,havayada nasil bakar onuda anlamadim yine atti ortaya biseyler işte
Bende simdi senden duydum ,haberlerdemi soylendi bu yoksa sosyal medyamiBen merak edip araştırdım biraz deminden beri kaşınıyorum ülkemize geldi mi bilmem ama pek yalana benzemiyor inşallah yalandır yinede
Haberlerde de geçmiş Twitter yıkılıyor zatenBende simdi senden duydum ,haberlerdemi soylendi bu yoksa sosyal medyami
Kız benim evlerim temizleniyorTemizlik konusunu tamamen kapatsak iyi oalcak
Oo sen kurtulmus sayilrisin yaoanlarin ellerine saglikKız benim evlerim temizleniyorannem geldi eşimle bugün koltukları sildiler..çocuk dolabı falan bitti..halıları yıkamaya verdiler perdelerde yıkandı mı tamam Allah razı olsun eşim veannemden
Bende bu tip aldim bide sütyen aldim. O kadar rahat ki bunlar şuanda giyiyorum. Zaten evde ilk zamanlar hiç takmıyorum bide sıcak olacak saat başı emecekBen emzirme sutyeni de atleti de almadım kizlar genelde evde olacağım için ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Normal Desteksiz sutyen giymeyi düşünüyorum hastanede olur demi ? Yarım atlet de deniyor .
Ben evde sutyen takmam zaten sadece dışarı çıkarken ona da hafta sondan hafta sona çıkıyoruz falan gerek görmedim almadım dışarı da normal sutyen takarım bu direk çıkmaz ama onu kopçaktan açar emziririm disarda. Acaba hastane de bu zor olur mu ki kopcasi yok ya emzirirken tamamen kolumdan çıkarmak mı gerekir kiBende bu tip aldim bide sütyen aldim. O kadar rahat ki bunlar şuanda giyiyorum. Zaten evde ilk zamanlar hiç takmıyorum bide sıcak olacak saat başı emecek
Bende simdi senden duydum ,haberlerdemi soylendi bu yoksa sosyal medyami
İnsandan insana bulaşıcılik oranı düşükmüş. Ama tabi koronada cidden gelmez derken olanlar hepimizin malumuHaberlerde de geçmiş Twitter yıkılıyor zaten
Aa ben bunun emzirme için olanından aldim. Aynı zannettim. Lcw aldim hatta.Ben evde sutyen takmam zaten sadece dışarı çıkarken ona da hafta sondan hafta sona çıkıyoruz falan gerek görmedim almadım dışarı da normal sutyen takarım bu direk çıkmaz ama onu kopçaktan açar emziririm disarda. Acaba hastane de bu zor olur mu ki kopcasi yok ya emzirirken tamamen kolumdan çıkarmak mı gerekir ki
@Vlada o çatal olayında ben şunu yaşadım, doğum anına kadar odadaydım, nerdeyse bebeğin kafası gelene kadar odada sancı çektim, bazen yürüdüm bazen yattım çömeldim falan sonra doğumhaneye girdik doktorumla çatala çıktım pek koymadı çatalda olmak artık son noktadaydım, ve doğumhane deki çatal normallerden farklıydı tutunma yerleri falan vardı destek alabiliyodum rahattı bence.
Bide kızlar ben sürekli şey duyuyorum sizden sürekli parmakla kontrol ettiler baktılar falan, benim öyle olmadı? o kadar sık kontrol, rahatsız edici bir muayene falan olmadı2 kez sanırım parmağıyla kontrol etti hiç hissetmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?