Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben emzirme sutyeni de atleti de almadım kizlar genelde evde olacağım için ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Normal Desteksiz sutyen giymeyi düşünüyorum hastanede olur demi ? Yarım atlet de deniyor .

Eklentiler

• Screenshot_20220521-162317_Chrome.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 79
Ben emzirme sutyeni de atleti de almadım kizlar genelde evde olacağım için ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Normal Desteksiz sutyen giymeyi düşünüyorum hastanede olur demi ? Yarım atlet de deniyor .
Bende bu tip aldim bide sütyen aldim. O kadar rahat ki bunlar şuanda giyiyorum. Zaten evde ilk zamanlar hiç takmıyorum bide sıcak olacak saat başı emecek

Bende bu tip aldim bide sütyen aldim. O kadar rahat ki bunlar şuanda giyiyorum. Zaten evde ilk zamanlar hiç takmıyorum bide sıcak olacak saat başı emecek
Ben evde sutyen takmam zaten sadece dışarı çıkarken ona da hafta sondan hafta sona çıkıyoruz falan gerek görmedim almadım dışarı da normal sutyen takarım bu direk çıkmaz ama onu kopçaktan açar emziririm disarda. Acaba hastane de bu zor olur mu ki kopcasi yok ya emzirirken tamamen kolumdan çıkarmak mı gerekir ki

Aa ben bunun emzirme için olanından aldim. Aynı zannettim. Lcw aldim hatta.

Açıklık kontrolü beni de pek rahatsız etmedi veya acı vermezdi diyim. Bence bazı şeyler çok abartılıyor
Doğum öncesi veya doğumda en iyi veriyi ne verebilir başka Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…