Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaaaaaa ne güzel ama yaaaa cidden eğilip kalkmasaında istedişğin zaman açarsın cidden biyük kolaylık

Kız tabi sen yeni gelinsin yıllar ilerledikçe cevaplar otomatik yapışıyor sen bile kendine inanamıyorsun
Kaynanam mesela, kendi kp arayıp neler diyo laf sokuyo, dedim anne ilerde bende sana yaptığımj düşünsene böyle dedimmmm çok fenasın demiştim, demekki ilerledikçe direk söylicem alışınca

Benim kv gelecek bugün. Mutfak tezgahının üzerine koydum bezelyeleri
Geldiğinde anlar o zaten yapılacağını. Anlamasa da söylüyorum ben .

Biraz da bizim işimize yarasın .kızının her şeyini yapıyor. Yaşlandığında da sıra ile oluyor işte sonra. Eli ayağı iyiyken kızlarının işlerine koşuyorlar

Maşallah allah nazarlardan korusunn

Maşallah allah nazarlardan korusunn
Yapmayan biri degil
Ama yaptığın zaman da " ben yapardım demez " yani şu haldeyken ben
Hem işlerimi yapiyorum görüyor
Kendi düşünmesi lazım.

Valla bir keresinde açıkça
" kızına yatırımlarını yapıyorsun , insallah yaşlandığında karşılığını alırsın. Şimdi elin ayağın tutuyor işine yarıyorsun, sonrasını da göreceğiz " demiştim.

Ayyyyyy iyi demişsinde nasıl dedin boşver bide yaşlanınca sen mi bakıcan, kızı baksın bakıcaksaaaaaa sende başına işmi istiyon

Ayyyyyy iyi demişsinde nasıl dedin boşver bide yaşlanınca sen mi bakıcan, kızı baksın bakıcaksaaaaaa sende başına işmi istiyon
Sen mi bakıcan diye bisi yok kiz. Yaşlandıklarında sen de az çok bilirsin ki sıra ile bakılır . Duruma gore.

Öyle olmuyor işte o işler. Sandığın gibi olmuyor yani

Sen mi bakıcan diye bisi yok kiz. Yaşlandıklarında sen de az çok bilirsin ki sıra ile bakılır . Duruma gore.

Öyle olmuyor işte o işler. Sandığın gibi olmuyor yani
Ayyy allah düşürmesin cidden, aynı evde bence zor yaaaa yaşlı olsalar bile, annem babaneme bakıyo yakın şahittliğini yapıyorum yani bakıyo dediğim dedem vefat edince yanlarına aldılar kendi işini kendi görüyo amaa yine zor, mızmızlığı, ilgi beklemesi fln
Keşkee sırayla olsa dediğin gibi ama babam istanbulda tek olunca mecbur sırayla değil

Bu isleri allah bilir tabii ki.
Ama işte yaşlandıklarında " hep biz mi bakıcaz diyen, zamanında hep onlara yardımcı olunan nankör evlatlar var "
Zamanında yardımcı okurken sesin cıkmıyordu ama ?
Ee elden ayaktan düşünce mi sıra ile olması aklına geliyor?

Ben de işte bunun erkenden soyledımolması gerektiği sekilde

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Benim kayınpeder de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…