- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.821
Kız tabi sen yeni gelinsin yıllar ilerledikçe cevaplar otomatik yapışıyor sen bile kendine inanamıyorsunNe biliyim cici kızı oynuyom, çocuk fln doğsun açılırım, hala bi utangaçlık var
Hadi yaaaaaa ne güzel ama yaaaa cidden eğilip kalkmasaında istedişğin zaman açarsın cidden biyük kolaylıkArkadaşlarım aldığında popüler diye alıyorlar ne gereksiz alet demiştim ama eski süpürgem 11 yıllık biraz büyük sürükleyemeyince aldım iyiliğe almışım hele mobilyaların altında gezebiliyorsa hiç toz çıkmıyor
34um gittiklerinde 35 olurum 1 hafta kalsam bana yeter diyomAyyyy orası çok güzelmiş yaaaaaöyle duydummmmm
İhtiyaç duyarsan alırsın canım bazen çok indirim oluyorHadi yaaaaaa ne güzel ama yaaaa cidden eğilip kalkmasaında istedişğin zaman açarsın cidden biyük kolaylık
Kaynanam mesela, kendi kp arayıp neler diyo laf sokuyo, dedim anne ilerde bende sana yaptığımj düşünsene böyle dedimmmmKız tabi sen yeni gelinsin yıllar ilerledikçe cevaplar otomatik yapışıyor sen bile kendine inanamıyorsun
O suda doğum o suda değil34um gittiklerinde 35 olurum 1 hafta kalsam bana yeter diyomsaçmalama diyorlar. Suda doğum beleş diyorum
Aynen bakıyorum zatenn güzel indirim olursa alıcam yeni eveİhtiyaç duyarsan alırsın canım bazen çok indirim oluyor
Tuzlu su daha rahat çıkmaz mıO suda doğum o suda değil
Ayyy bende korktum gitmee nolur nolmaz34um gittiklerinde 35 olurum 1 hafta kalsam bana yeter diyomsaçmalama diyorlar. Suda doğum beleş diyorum
Teşekkür ederim en kısa zamanda alicamBaya rahatlamıştı tavsiye ederim. Benim başparmağım çok uyusuyorfu. Baş parmak sabitleyicili almıştım.
Maşallah allah nazarlardan korusunnBenim kv gelecek bugün. Mutfak tezgahının üzerine koydum bezelyeleri
Geldiğinde anlar o zaten yapılacağını. Anlamasa da söylüyorum ben .
Biraz da bizim işimize yarasın .kızının her şeyini yapıyor. Yaşlandığında da sıra ile oluyor işte sonra. Eli ayağı iyiyken kızlarının işlerine koşuyorlar
Yapmayan biri degilMaşallah allah nazarlardan korusunn
Ayyyyyy iyi demişsinde nasıl dedinYapmayan biri degil
Ama yaptığın zaman da " ben yapardım demez " yani şu haldeyken ben
Hem işlerimi yapiyorum görüyor
Kendi düşünmesi lazım.
Valla bir keresinde açıkça
" kızına yatırımlarını yapıyorsun , insallah yaşlandığında karşılığını alırsın. Şimdi elin ayağın tutuyor işine yarıyorsun, sonrasını da göreceğiz " demiştim.
Sen mi bakıcan diye bisi yok kiz. Yaşlandıklarında sen de az çok bilirsin ki sıra ile bakılır . Duruma gore.Ayyyyyy iyi demişsinde nasıl dedinboşver bide yaşlanınca sen mi bakıcan, kızı baksın bakıcaksaaaaaa sende başına işmi istiyon
Ayyy allah düşürmesin cidden, aynı evde bence zor yaaaa yaşlı olsalar bile, annem babaneme bakıyo yakın şahittliğini yapıyorumSen mi bakıcan diye bisi yok kiz. Yaşlandıklarında sen de az çok bilirsin ki sıra ile bakılır . Duruma gore.
Öyle olmuyor işte o işler. Sandığın gibi olmuyor yani
Bu isleri allah bilir tabii ki.Ayyy allah düşürmesin cidden, aynı evde bence zor yaaaa yaşlı olsalar bile, annem babaneme bakıyo yakın şahittliğini yapıyorumyani bakıyo dediğim dedem vefat edince yanlarına aldılar kendi işini kendi görüyo amaa yine zor, mızmızlığı, ilgi beklemesi fln
Keşkee sırayla olsa dediğin gibi ama babam istanbulda tek olunca mecbur sırayla değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?