- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.881
Yok kuzum ben direk bu sutyen den giymeyi düşünüyorum hastane için ama galiba kopca olan bi model alayım. Emzirme sütyen ve atleti almayı düşünmüyorum evde olduğum için hep belki hastane için sadece 1 tane emzirme sütyeni alırımAa ben bunun emzirme için olanından aldim. Aynı zannettim. Lcw aldim hatta.
Arkadaşım armut uygulamasını çok kullanıyor ama bı memnun kaldıysa diğerinde kalmayabiliyor. İzmir için 3+1 ev 350-400 arasiydi. Bende komşudan bı kadın numarası aldım günlük 350 dedi oda. Genel olarak böyle fiyatlar herhaldeEtrafımda bulamayınca o aklıma geldi ama hiç kullanan da tanımadım doğrudur bulabilirsem 2+1ev için 350 diyorlardı
Annemler de Çarşamba Adrasan a gidiyorlarmış
Dedim beni de götürün
Dedi bende bundan korkuyordum
Ben 1 haftadır karavan kamp tatilindeyim , 1 hafta daha uzattık . O kadar iyi geldi ki yüzmek ve temiz hava (doktorun tavsiyesi doğuma kadar bol bol yuzmekti zaten) . Denizden çıkıp bekledigimde pıt pıt tekmeler başlıyor , hele denizin içinde hareket edince çok güzel hissediliyor ikimizde suyun içindeyiz diye düşünüyorum34um gittiklerinde 35 olurum 1 hafta kalsam bana yeter diyomsaçmalama diyorlar. Suda doğum beleş diyorum
Bende sancıyı kontrole tercih ederimAçıklık kontrolü beni de pek rahatsız etmedi veya acı vermezdi diyim. Bence bazı şeyler çok abartılıyor
Doğum öncesi veya doğumda en iyi veriyi ne verebilir başka Allah aşkına
Vala bizimki söylesene söylene yapıyorOy olmazmı ama artık bişiler yapmam lazım çağıracak kadın bulamadım bide yarım yamalak yapsa olmadı bile diyemem sanırım anam yok denecek gibi kayınvalidem gelse mana bulmaktan iş yapmazben söylicem kocam yapçak pazar günü mesai araştırıyordu en son
Aça ba 350 TL alınca ne işler yapar cam falan perde bazıları diyo genel temizlik yapar giderimArkadaşım armut uygulamasını çok kullanıyor ama bı memnun kaldıysa diğerinde kalmayabiliyor. İzmir için 3+1 ev 350-400 arasiydi. Bende komşudan bı kadın numarası aldım günlük 350 dedi oda. Genel olarak böyle fiyatlar herhalde
Ben 1 haftadır karavan kamp tatilindeyim , 1 hafta daha uzattık . O kadar iyi geldi ki yüzmek ve temiz hava (doktorun tavsiyesi doğuma kadar bol bol yuzmekti zaten) . Denizden çıkıp bekledigimde pıt pıt tekmeler başlıyor , hele denizin içinde hareket edince çok güzel hissediliyor ikimizde suyun içindeyiz diye düşünüyorumfırsatınız varsa bol bol yüzün kızlar
Yani şöyle bebek bastirinca evet tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ama idrar yolunu diyim ve idrar yaptigim yer klitorisde böyle agrı mı desem bi his olusuyor. Agri diyebilirim sanirım. Artık literatür yetmez oldu bizeBazen bebek hareket edince ben de anlık çişim gelmiş gibi hissediyorum ama geçiyor öyle bişey mi ki acaba
Bende sancıyı kontrole tercih ederimherkes farklı. Sırf kontrol etmesinler diye geç gittim 2.dogumda
He anladım dis tarafta hissediyorsun.Yani şöyle bebek bastirinca evet tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ama idrar yolunu diyim ve idrar yaptigim yer klitorisde böyle agrı mı desem bi his olusuyor. Agri diyebilirim sanirım. Artık literatür yetmez oldu bize
Günaydın herkese bir sorum olacak karpal tünel sendromu olan varmı aranızda? Giderek kötüleşiyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Duvar silmek aklıma en son gelecek olan seydir valla . Bana kirli gözükmüyorlar nedense
Ben 1 haftadır karavan kamp tatilindeyim , 1 hafta daha uzattık . O kadar iyi geldi ki yüzmek ve temiz hava (doktorun tavsiyesi doğuma kadar bol bol yuzmekti zaten) . Denizden çıkıp bekledigimde pıt pıt tekmeler başlıyor , hele denizin içinde hareket edince çok güzel hissediliyor ikimizde suyun içindeyiz diye düşünüyorumfırsatınız varsa bol bol yüzün kızlar
Aşk olsun tatil bizim hakkımız. AşerdimHaklılar
Valla benim izlemeye niyetim yokVoleybol ip atlama ve ortada sıçan oynamayi cok severim , yarin piknige gideceklerden biride benim izleyecez mecbur icimiz yana yana
GötürmüyolarrBen 1 haftadır karavan kamp tatilindeyim , 1 hafta daha uzattık . O kadar iyi geldi ki yüzmek ve temiz hava (doktorun tavsiyesi doğuma kadar bol bol yuzmekti zaten) . Denizden çıkıp bekledigimde pıt pıt tekmeler başlıyor , hele denizin içinde hareket edince çok güzel hissediliyor ikimizde suyun içindeyiz diye düşünüyorumfırsatınız varsa bol bol yüzün kızlar
O duvar silmek var yaDuvar sileceğime badana yaparım daha iyi
Yapacağız da zaten. Eşimin başına bu haftasonu çorap örüyorum
O duvar silmek var ya
Acayip uğraştırıcı bisi hemde . Ablamın canı çıkmıştı.1 hafta kolları ağrıdı.
Öyle hafif bir bezle değil
Önce deterjanlı suyla siliyor
Sonra duruluyor ıslak bezle
Ulen dedim canınıza yazık bee
Başta sormak gerekiyor galiba . Mesela armut uygulamasindan bir kadın gelmişti arkadaşıma ,sadece tüm günü mutfağı yapmış ve her şeyin yerini de kafasına göre değiştirip gitmiş. Ama evdeyseniz baştan konusmak lazımAça ba 350 TL alınca ne işler yapar cam falan perde bazıları diyo genel temizlik yapar giderim
Doktor ne derse odurAşk olsun tatil bizim hakkımız. AşerdimYa bı yerimde izi çıkarsa
Valla benim izlemeye niyetim yok
Seni kaleye koyarız diyorlar
GötürmüyolarrBenimki bı de tüp bebek doktor dedi sen tarihlere güvenme Annem doktoru duymasaydi sorun yoktu
Ben sezonu 2 hafta önce açtım , genel olarak deniz sıcaklığı 19 derece falan o yüzden 15 dk yüzüp cikiyorum ve duş alıp ıslak üstümü hemen değiştiriyorum . Islak kalmadiktan sonra ne üsuturuz ne bir şey olurBen de bunu soracaktım, denize gidebiliriz yakın zamanda da, dikkat etmek gereken bir şey var mı?
Aynen dıs tarafta. En son 1 aydan fazla oldu sanirim. Bi daha veriyim en iyisi. Hep az miktar enfeksiyon iltihap cikiyor da artti mi acep baktirmak lazmHe anladım dis tarafta hissediyorsun.
En son ne zaman idrar testi verdin,tekrar yaptır istersen tedbir amaçlı.
Hamileyken öyle değişik şeyler oluyo ki anlatmak bile sıkıntı
Nerde giriyorsun denize?Başta sormak gerekiyor galiba . Mesela armut uygulamasindan bir kadın gelmişti arkadaşıma ,sadece tüm günü mutfağı yapmış ve her şeyin yerini de kafasına göre değiştirip gitmiş. Ama evdeyseniz baştan konusmak lazım
Doktor ne derse odursözünden çıkmıyoruz
Ben sezonu 2 hafta önce açtım , genel olarak deniz sıcaklığı 19 derece falan o yüzden 15 dk yüzüp cikiyorum ve duş alıp ıslak üstümü hemen değiştiriyorum . Islak kalmadiktan sonra ne üsuturuz ne bir şey olur
Bu sefer degil maske ,carşafla falan gezeriz heraldeAyy kızlar ne maymunu
Ne hastalığından bahsediyorsunuz.
Bi allah belamızı vermediği kalmıştı
O da oldu zaten
Kaldıramayacagım artık
Bıktık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?