Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nerde giriyorsun denize?

Suan egede hala soguk sanirim yeltenmiyorum aslında canim cok istiyor. Tam iyice ısındı derken bebiş dogacak. Dogurmadan girebilir miyim acep
Muğlanin ilçelerini geze geze gidiyoruz . Muğla ören,Datça,Marmaris hava rüzgarlı değilse girince alışıyorsun baya giren vardı bugün bebekler bile sudaydi

Valla ben de iyi ki almışım robot süpürgeyi.
Çocuk birşeyler dökünce iki dakika da olsa çalıştırıyorum. Nasıl buluyor o kadar tozu hayret ediyorum

Nerde giriyorsun denize?

Suan egede hala soguk sanirim yeltenmiyorum aslında canim cok istiyor. Tam iyice ısındı derken bebiş dogacak. Dogurmadan girebilir miyim acep
sakın oralarda denize girmeye kalkma su an zatürre olursun allah korusun geçen sene ağustosta bile üşüdüm ben orda

Cok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadim temizlik konusu baydi benm evinde acil temizlenmesi lazim bende yardimci dusundum sonra esim dedi ki annem bu isi yapsrken baskasina para mi vercez mantikli gelsi kv cagircam tamirat isleri bitsin

Ben yengeç olsun istemiyorum, gününü beklesin aslan olsun
aaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istemem amaaa benim kesin yengeç olurda, senin günün beklersen aslan oluyo cidden, sende en sonsun heeee en sonmu doğurcan acaba

Hanımlar kontrolden geldik 1900gr 42cm bebiş
3hafta ileride gidiyor, temmuzun 14üne kadar alırız dedi doktor. Zaten iri olduğu için normal doğum yapmam pek mümkün değilmiş. Canıma minnet zaten sezeryan istiyordum gerçi
Annesi babası gibi boylu poslu olucakmış

aaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istemem amaaa benim kesin yengeç olurda, senin günün beklersen aslan oluyo cidden, sende en sonsun heeee en sonmu doğurcan acaba
Ben zaten balık burcuyum artik anali kizli ogullu salya sümük gezeriz

Esim ikizler neyseki o bizi toparlar

Supanallah

Ben zaten balık burcuyum artik anali kizli ogullu salya sümük gezeriz

Esim ikizler neyseki o bizi toparlar
Vallaaaa aynen bende çok duygusalım eşim yanlışlıkla ters bi cvp versin hemen gözlerim dolar artık oğlumla ağlaşırız karşılıklı şimdiki erken gelirse ikizler olur belkide oda , aana kız , baba oğul aynı olursunuz

O zaman en gec 21 haziranda gelmesi lazımm

Yoksa 2. Yengeç pirtlayacak yani salyasıynan sümüğüynenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…