- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.901
Hepsi dünü beklemiş 20 mayısı
Muğlanin ilçelerini geze geze gidiyoruz . Muğla ören,Datça,Marmaris hava rüzgarlı değilse girince alışıyorsunNerde giriyorsun denize?
Suan egede hala soguk sanirim yeltenmiyorum aslında canim cok istiyor. Tam iyice ısındı derken bebiş dogacak. Dogurmadan girebilir miyim acep
Çalışmayanlar icin zor değilBebişin çamaşırları yıkadım ..
Bi Reels Video çekeyim dedim tek tek asarak ederek oyyy ne zormuş .
Beğeni için belimden olcaktım
Millet nasıl beceriyor bunlarla uğraşmayı
Bu toz işini robot süpürgeyle çözdüm canım eskisi gibi çok toz çıkmıyor gerçekten rahatlattı beni bütün mobilyalarımın altına giriyor yataklarımın altına bile dip köşe hiç toz kalmadı silince bile su çok kirlenmiyor eskisi gibi onun dışında herşey olduğu kadar olsun
sakın oralarda denize girmeye kalkma su an zatürre olursun allah korusunNerde giriyorsun denize?
Suan egede hala soguk sanirim yeltenmiyorum aslında canim cok istiyor. Tam iyice ısındı derken bebiş dogacak. Dogurmadan girebilir miyim acep
boğa olmak istedilerse demekHepsi dünü beklemiş 20 mayısıbugun yok sanırı
Ayyy bende çektm yıkarken reellsss 30 bin izlenmişBebişin çamaşırları yıkadım ..
Bi Reels Video çekeyim dedim tek tek asarak ederek oyyy ne zormuş .
Beğeni için belimden olcaktım
Millet nasıl beceriyor bunlarla uğraşmayı
Acelecilerboğa olmak istedilerse demek
Ben yengeç olsun istemiyorum, gününü beklesin aslan olsunAyyy bende çektm yıkarken reellsss 30 bin izlenmiş
Acelecileryandık haziranda bizimkiler ikizler olmak siterse
Yengeç burcu niye olmasinmis soyle hele
aaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istememBen yengeç olsun istemiyorum, gününü beklesin aslan olsun
Ben zaten balık burcuyum artik anali kizli ogullu salya sümük gezerizaaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istememamaaa benim kesin yengeç olurda, senin günün beklersen aslan oluyo cidden, sende en sonsun heeee en sonmu doğurcan acaba
SupanallahHanımlar kontrolden geldik 1900gr 42cm bebiş
3hafta ileride gidiyor, temmuzun 14üne kadar alırız dedi doktor. Zaten iri olduğu için normal doğum yapmam pek mümkün değilmiş. Canıma minnet zaten sezeryan istiyordum gerçi
Annesi babası gibi boylu poslu olucakmış
Vallaaaa aynenBen zaten balık burcuyum artik anali kizli ogullu salya sümük gezeriz
Esim ikizler neyseki o bizi toparlar
Evet gecen sene biz agustosta bile girerken ilk etapta üşüyorduk hatta akşama dogru da üsüyorduk. O yüzden cesaret edememsakın oralarda denize girmeye kalkma su an zatürre olursun allah korusungeçen sene ağustosta bile üşüdüm ben orda
O zaman en gec 21 haziranda gelmesi lazımmVallaaaa aynenbende çok duygusalım eşim yanlışlıkla ters bi cvp versin hemen gözlerim dolar artık oğlumla ağlaşırız karşılıklı şimdiki erken gelirse ikizler olur belkide oda , aana kız , baba oğul aynı olursunuz
Aynen yeter 2 tane 3. Gerek yokO zaman en gec 21 haziranda gelmesi lazımm
Yoksa 2. Yengeç pirtlayacak yani salyasıynan sümüğüynenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?