- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.921
Aynen öyleO zaman en gec 21 haziranda gelmesi lazımm
Yoksa 2. Yengeç pirtlayacak yani salyasıynan sümüğüynenn
O zaman 34. Hafta da mi oluyorsunHanımlar kontrolden geldik 1900gr 42cm bebiş
3hafta ileride gidiyor, temmuzun 14üne kadar alırız dedi doktor. Zaten iri olduğu için normal doğum yapmam pek mümkün değilmiş. Canıma minnet zaten sezeryan istiyordum gerçi
Annesi babası gibi boylu poslu olucakmış
Yok benim yavrum 15 gun ileride teyzesi ,hürrem suktanin 3 hafta ilerideymisAynen öyle
Yok ben ona dedim zaten lenYok benim yavrum 15 gun ileride teyzesi ,hürrem suktanin 3 hafta ilerideymis
Kafanmi karisti netti
Bende yaaaa ben 32+0 da gittim bütün ultrasonda 34+4 çıktı bütün ölçümler ozman ben 2 hafta öncemi olmuş oluylrım yaniO zaman 34. Hafta da mi oluyorsun
Em çok bu konuyu merak ediyorum. 3 hafta da az degil yanı
Ben biraz sürdüm üşendim bıraktımO kadar badem yagı badem sütü sürdüm en bastan beri. Yeni gördüm göbüsün altinda kirmizi udakcatlaklarbüyüyüp gider mi simdi bunlar Üstüne ısrarla sürcem belki hafifler yani inşallah
Bendee damarları gördüm kırmızı mor bi yerde geçennn şaşırdım, yağı daha çoksürmeye başladım, herkese sordum orayaı nemli tutarsan çatlamazmış diye ben yapıyım, kalanı allahdanO kadar badem yagı badem sütü sürdüm en bastan beri. Yeni gördüm göbüsün altinda kirmizi udakcatlaklarbüyüyüp gider mi simdi bunlar Üstüne ısrarla sürcem belki hafifler yani inşallah
Az kaldı doğumlaraBende yaaaa ben 32+0 da gittim bütün ultrasonda 34+4 çıktı bütün ölçümler ozman ben 2 hafta öncemi olmuş oluylrım yani
Ama doktor zamanla onlar eşitlenir dedi
2 haziranda gittğimde sorucammm dediğin gibi ne alaka yaniAz kaldı doğumlara
Ne zaman eşitlenecekse
2 hazıran mı2 haziranda gittğimde sorucammm dediğin gibi ne alaka yani
Valla catlamiyorsa iyi sürmeyebilirsin. ben kendimden az buçuk bekliyordum catlarım dedim. Dikkat ettim baya. Bu vajte kadar catlamayinca heveslenmistim. Hevesim kırıldı.Ben biraz sürdüm üşendim bıraktım
Ilkinde yaşamadım çatlama . GöreceğizValla catlamiyorsa iyi sürmeyebilirsin. ben kendimden az buçuk bekliyordum catlarım dedim. Dikkat ettim baya. Bu vajte kadar catlamayinca heveslenmistim. Hevesim kırıldı.ama yine de catlasa da dmsürcem belki cok aşırı olmasini engeller
Sevmem yengeç çok melankolikYengeç burcu niye olmasinmis soyle hele
Zira 2 yavrumda yengeç oldu planlamadan
Yok 30unda falan olanlar da varaaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istememamaaa benim kesin yengeç olurda, senin günün beklersen aslan oluyo cidden, sende en sonsun heeee en sonmu doğurcan acaba
Özellikle erkekleri ruh emıcıSevmem yengeç çok melankolik
Yok 30unda falan olanlar da var
Derin kalın mı ya da biraz esmer misin o zaman pek catlamıyor sanırım. Benim beyaz ince deri hemen kizarir hemen güneşte yanarIlkinde yaşamadım çatlama . Göreceğiz
Şuan bisi yok ortada :)
Aynen seninki tam zamanında iyi gidiyo demekki2 hazıran mıo zamana ben de gitmiş olurum .ama bu soruyu sormam sanirim cunku benimle ilgisi yok. 3 gün ileride gidiyormuş benimki. Öyle sorulacak bir zaman yok arada
Derim incecik ve beyaz tenlıyımDerin kalın mı ya da biraz esmer misin o zaman pek catlamıyor sanırım. Benim beyaz ince deri hemen kizarir hemen güneşte yanar
Aynen benimde öyleDerim incecik ve beyaz tenlıyım
Bileklerimden damarlarım gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?