Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O zaman 34. Hafta da mi oluyorsun
Em çok bu konuyu merak ediyorum. 3 hafta da az degil yanı

O zaman 34. Hafta da mi oluyorsun
Em çok bu konuyu merak ediyorum. 3 hafta da az degil yanı
Bende yaaaa ben 32+0 da gittim bütün ultrasonda 34+4 çıktı bütün ölçümler ozman ben 2 hafta öncemi olmuş oluylrım yani
Ama doktor zamanla onlar eşitlenir dedi

Bend
O kadar badem yagı badem sütü sürdüm en bastan beri. Yeni gördüm göbüsün altinda kirmizi udakcatlaklar büyüyüp gider mi simdi bunlar Üstüne ısrarla sürcem belki hafifler yani inşallah
Bendee damarları gördüm kırmızı mor bi yerde geçennn şaşırdım, yağı daha çoksürmeye başladım, herkese sordum orayaı nemli tutarsan çatlamazmış diye ben yapıyım, kalanı allahdan

Ilkinde yaşamadım çatlama . Göreceğiz
Şuan bisi yok ortada :)

Yengeç burcu niye olmasinmis soyle hele

Zira 2 yavrumda yengeç oldu planlamadan
Sevmem yengeç çok melankolik
aaaaaaa asılda bende aslan isterimmmm yengeçler narin hassas oluyolar oğlumun öyle olmasını istemem amaaa benim kesin yengeç olurda, senin günün beklersen aslan oluyo cidden, sende en sonsun heeee en sonmu doğurcan acaba
Yok 30unda falan olanlar da var

2 hazıran mı o zamana ben de gitmiş olurum .ama bu soruyu sormam sanirim cunku benimle ilgisi yok. 3 gün ileride gidiyormuş benimki. Öyle sorulacak bir zaman yok arada
Aynen seninki tam zamanında iyi gidiyo demekki 2 hafta önde gidiyosada zaten temmuz başında doğırvsm yine aynıya gelcek

İyi akşamlar hanimlar
Kasiklarinizda ağrı sızlama şeklinde oluyormu ayakta biraz kalınca az bı iş yapinca kendimi kanepeye zor atiyorum
Kalça deseniz zaten pert magnezyum kalsiyum kullandığım halde
Bebeğinde maşallahi var gerinip duruyor
Normalmi acaba yaşadıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…