- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.941
Ay ayni ben demekki benim catlayacagim varmış cok sanslısın maşallah diyorum bak sonra çatlarsın falan benden bilme nazar degmesin tü tü maşallahDerim incecik ve beyaz tenlıyım
Bileklerimden damarlarım gözükür
Hepsi mevcut.İş yapmam gerekmıyor.bı sure aynı pozısyonda oturduysam kalktıgımda yada uzanmıssam dogruldugumda da agrıyo kasıklarım.kalca kemıklerım zaten gece uyurken cok rahatsız edıyor.İyi akşamlar hanimlar
Kasiklarinizda ağrı sızlama şeklinde oluyormu ayakta biraz kalınca az bı iş yapinca kendimi kanepeye zor atiyorum
Kalça deseniz zaten pert magnezyum kalsiyum kullandığım halde
Bebeğinde maşallahi var gerinip duruyor
Normalmi acaba yaşadıklarım
Al bizdende o kadar aynısı...benim kalça değil sırt ağrım beni öldürüyor..kemiklerim etlerimi kesiyor sankiİyi akşamlar hanimlar
Kasiklarinizda ağrı sızlama şeklinde oluyormu ayakta biraz kalınca az bı iş yapinca kendimi kanepeye zor atiyorum
Bakalım göreceğiz. Biz de genetik bir de catlamaAy ayni ben demekki benim catlayacagim varmış cok sanslısın maşallah diyorum bak sonra çatlarsın falan benden bilme nazar degmesin tü tü maşallah
Aynen aynenHepsi mevcut.İş yapmam gerekmıyor.bı sure aynı pozısyonda oturduysam kalktıgımda yada uzanmıssam dogruldugumda da agrıyo kasıklarım.kalca kemıklerım zaten gece uyurken cok rahatsız edıyor.
Yanlız değilmişim sevindim hayirla kucağınıza alın alalim inşallahAl bizdende o kadar aynısı...benim kalça değil sırt ağrım beni öldürüyor..kemiklerim etlerimi kesiyor sanki
Yoncanın hep ifşa etmek istediği anketçiler de gelir mi dersinKizlar farkindaysaniz dogum yaklastikca hic buraya yazmamis sohbet etmedigimiz hamişler hortluyorr
Dikkat edin bağımlılık yapıyor bunlarBen emzirme sutyeni de atleti de almadım kizlar genelde evde olacağım için ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Normal Desteksiz sutyen giymeyi düşünüyorum hastanede olur demi ? Yarım atlet de deniyor .
Yani inşallah olmaz. Mantığa göre öyle ama hamilelik ne yazıkkı mantik tanımıyorBakalım göreceğiz. Biz de genetik bir de catlamaannem
Ablam
Teyzelerim
karınları baya kötü çatlamadan.
Bunu da atlatırsam şans benden yana
İnşallah :)
Ilkinde 30 kilo almama rağmen çatlamadıysam
Bunda da olmaması gerekiyor
Onlarında takibindeyimmmYoncanın hep ifşa etmek istediği anketçiler de gelir mi dersin
İnşallah sen de çok çatlamazsınYani inşallah olmaz. Mantığa göre öyle ama hamilelik ne yazıkkı mantik tanımıyoryine de temennim tabiki çatlamaman yönünde. Ben de bi hal bulup önünü kessem iyi olur
Bende aynı şeyleri yaşıyorumİyi akşamlar hanimlar
Amaan boşver kim ne derse desınBugun dün bugun annemlerdeyim misafirliğe gittim, misafirler geldi ,…
İnsan yinede burdan aklını alamıyorrr çıkamıyom bağımlılık gibi
Dicekler insanlar, evlendi hala elinde telefon bık bıl
Aynennnn pırtttttt burası daha samimi onlardanAmaan boşver kim ne derse desın
Geçmiş olsunKızlaaarrrrr acil yardım!!
Geçmeyen boğaz ağrım eklem kas ve baş ağrısıyla birleşince doktora gittim agumentin yazdı ama çok vicdan yapıyorum içeyimmi içmiyimmi ağrıdanda duramıyorum ama
İçen oldumu aranızda..
Ben çok küçük bir ilçedeyim kendi doktorum il merkezinde ve 2 saatlik mesafede antibiyotıği yazan ilçe hastanesinin asistan doktoru kendi doktoruma ulaşamadım ve size sormak istedim yaklaşımım nesi yanlışGeçmiş olsun
Kusura bakmayın ama yaklaşımınız pek doğru değil. Doktor sonuçta hamile olduğunuzu biliyor.
Size o ilacı yazdıysa vücudunuzda bi enfeksiyon var demek ki. Bunun ilerleyip de kanınıza karışması içmenizden daha tehlikeli emin olun
Ben de kullandım antibiyotik, bir sey olmuyor korkmayın.
Suyu fazlalaştırın
Ben devlet hastanesin de doğum yapmıştım. Sezeryan için bi ilaç almıştık fiyatı 100 tl civarıydı birde tek kişilik odada kalmak için ücret ödemiştik. Bunlar dışında doğum için ücret alınmadıKizlar, Devlet hastanesinde dogum ücreti alınıyor mu ekstradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?