Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hepsi mevcut.İş yapmam gerekmıyor.bı sure aynı pozısyonda oturduysam kalktıgımda yada uzanmıssam dogruldugumda da agrıyo kasıklarım.kalca kemıklerım zaten gece uyurken cok rahatsız edıyor.

Al bizdende o kadar aynısı...benim kalça değil sırt ağrım beni öldürüyor..kemiklerim etlerimi kesiyor sanki

Ay ayni ben demekki benim catlayacagim varmış cok sanslısın maşallah diyorum bak sonra çatlarsın falan benden bilme nazar degmesin tü tü maşallah
Bakalım göreceğiz. Biz de genetik bir de catlama annem
Ablam
Teyzelerim
karınları baya kötü çatlamadan.

Bunu da atlatırsam şans benden yana
İnşallah :)

Ilkinde 30 kilo almama rağmen çatlamadıysam
Bunda da olmaması gerekiyor

Hepsi mevcut.İş yapmam gerekmıyor.bı sure aynı pozısyonda oturduysam kalktıgımda yada uzanmıssam dogruldugumda da agrıyo kasıklarım.kalca kemıklerım zaten gece uyurken cok rahatsız edıyor.
Aynen aynen oturmak bile ağrı veriyor yavaş yavaş başlıyor popodan kasiktan ağrımaya
Al bizdende o kadar aynısı...benim kalça değil sırt ağrım beni öldürüyor..kemiklerim etlerimi kesiyor sanki
Yanlız değilmişim sevindim hayirla kucağınıza alın alalim inşallah

Yani inşallah olmaz. Mantığa göre öyle ama hamilelik ne yazıkkı mantik tanımıyor yine de temennim tabiki çatlamaman yönünde. Ben de bi hal bulup önünü kessem iyi olur

Bende aynı şeyleri yaşıyorum

Geçmiş olsun
Kusura bakmayın ama yaklaşımınız pek doğru değil. Doktor sonuçta hamile olduğunuzu biliyor.
Size o ilacı yazdıysa vücudunuzda bi enfeksiyon var demek ki. Bunun ilerleyip de kanınıza karışması içmenizden daha tehlikeli emin olun

Ben de kullandım antibiyotik, bir sey olmuyor korkmayın.
Suyu fazlalaştırın

Ben çok küçük bir ilçedeyim kendi doktorum il merkezinde ve 2 saatlik mesafede antibiyotıği yazan ilçe hastanesinin asistan doktoru kendi doktoruma ulaşamadım ve size sormak istedim yaklaşımım nesi yanlış

Kizlar, Devlet hastanesinde dogum ücreti alınıyor mu ekstradan?
Ben devlet hastanesin de doğum yapmıştım. Sezeryan için bi ilaç almıştık fiyatı 100 tl civarıydı birde tek kişilik odada kalmak için ücret ödemiştik. Bunlar dışında doğum için ücret alınmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…